20

За мен

преди 9 години

Аз пък бях много добър в леглото, ама много! Правех го по 4-5 пъти без проблем и качествено. Да обаче, една от приятелките ми реши, че щом ще се разделяме тя няма да се даде ей така без да отмъсти и ме зарази нарочно с някаква бактерия и ми докара простатит. После се хвалила наляво и надясно че ми е отмъстила....! От тогава нямам желание да се преставям добре в леглото и го правя по 1-2.Много разочарован от жените като цяло. Даже предпочитам да е дърво та да не ме тормози с глупости! Пазете се!

19

Анонимен

преди 9 години

Мда, това наистина е централният проблем в живота на Михаела Лазарова/Илияна Николова. Имайки предвид, че тя не мисли за друго, освен за секс, наистина това е ужасна трагедия в нейният живот.

18

Анонимен

преди 9 години

До обратнотоПравите от дървото подпалки и в камината за зимния период.

17

обратното

преди 9 години

А при жени дървени в леглото какво правиме?

16

Dublin

преди 9 години

Ot ponedelnik do cetvurtuk mu porucvate elitni uruspii, v petuk jenshen I frensko vince..A v subota na zachotAko ne stava-povtariate algorituma desetina puti/da se obuci/.Ako ne e dobre pak-znaci ste otgledali kuce-vulca porodana kucki ne prostava, a na vas;))

15

Анонимен

преди 9 години

Ако е богат-търпите.

14

често и неграмотни

преди 9 години

некадърните журналисти обаче са друго нещо, с тях сме свикнали.

13

Анонимен

преди 9 години

Няма неразрешими ситуации и всичко в крайна сметка опира до любовта. Ако го обичате - помогнете и имайте търпение нещата да се оправят. Ако ви е писнало и не ви се занимава - значи сте подходили към мъжа консуматорски, просто се откажете и си тръгнете - явно любовта ви не е силна и няма смисъл. А мъжете ги усещат тези неща...

12

///

преди 9 години

Утре ако не видя статия със заглавие "некадърниЦА в леглото - какво да правим?" директно ви обвинявам в сексисъм.И защо, по дяволите, дедо Хю е изтипосан в снимката към статията ? Човека е еб***л повече, отколкото всички редактори на днес.бг взети заедно !!!

11

X

преди 9 години

А какви са критериите за "некадърник", плоската статия не казва... доста жени не познават "финала" и след множество партньори... и какво да си говорят тогава?!

10

st.anger

преди 9 години

некадърник в леглото? - намерете някой с повече пари, дами.

9

Анонимен

преди 9 години

Хахахахахахахахахахах е в две изречения статията!1-во кажи му, че е некадарник!2-ро разкарай го!

8

Дедо Мъди

преди 9 години

Е нема как целия щпек до каламбаците и душата в Рая !Щом ти е паднал принца няма изпускане , ако не е много уверен слагаш го по гръб и се оправяш сама! Има вибратори и всякакви уреди за оргазми !

7

Анонимен

преди 9 години

загаТка да се разбира буквално! Искам да кажа игра със заобикалки и намек... т`ва в случай, че някой ми скочи на правопис- не че ми пука ама да пестим коментарите. Сексуалната провокация може да бъде много мотивираща, силното усещане те кара да се чувстваш "споделен" с другия и да се заблуждаваш, че е взаимно... Блазе на онези, които са попаднали в тази магия! Една стара мъдрост да ви споделя: "Докато сърцето на жената търси любов, *** и иска приключения, а главата и си прави сметката"

6

Анонимен

преди 9 години

Повечето дебелаци с пари издишат в секса. Аз пък съм слаб и доста добър в секса, но нямам пари. Затова сега основната ми цел е да стана богат. Дано дотогава не стана дебел.

5

Анонимен

преди 9 години

Когато една жена не умее да те възбуди ти остава да затвориш очите и да си представиш ДРУГА! Жената която е била с много мъже се счита за ОПИТНА, а не за ***- нищо че тея мъже ги няма да ти кажат, колко им е било гадно и са го правили, за да си защитят реномето. Няма ли я химията, флирта и загатката, не си мислете, че секса ще е чудесен- една добре разказана история е 100 пъти по-интересна от 200 истински! Ако жената не умее да кокетничи, то мъжа не и трябва за ?бане, а за друго- соу труу!

4

Анонимен

преди 9 години

Ако може да е мил,богат,красив и с чуство за хумор,че и да ви *** хубаво.Това къде го има бе.И да го има той е за отличничките,а не за някакви проскубани чакали

3

Приятел

преди 9 години

Обади се на приятел...

2

хх

преди 9 години

Доста *** статия .

1

Вие ще се стараете,

преди 9 години

ще сте деликатна, за да не го обидите, с много усилия ще успеете да му помогнете да се представи добре в креватната гимнастика. А знаете ли какво ще стане после?После л/ното ще хукне да се хвали каква сексуална авантюра е имал.Той ще бъде заслепен от собствения си успех и изобщо няма да се сети, че чрез хвалбите си ви поставя в неловка ситуация.Така че, запазете тези свои таланти за мъжа, който ще ви даде името си и ще ви избере за майка на децата си. Само той заслужава да се стараете толкова