Снимка: Reuters

Случвало ли ви се е да попаднете на прекрасен мъж, който изглежда като принца от приказките, има чудесна професия, внимателен и забавен е, с приятна и привлекателна външност, но просто да не го бива в леглото?! 

Това е истински ужас, особено ако във вашето сърце са се зародили симпатии и чувства, преди да сте се натъкнали на нескопосаността му в леглото!

Какво можете да направите, за да подобрите положението, ако не искате да губите този мъж? 

Поговорете 

Ако все още не сте толкова близки, не е подходящо да карате направо с неудобните въпроси. Можете да го разпитате по заобиколен начин, за да разберете дали няма някаква причина нещата при него да стоят така. 

Може да не е имал достатъчно партньорки и това да е предпоставка да не е уверен в себе си. Може да има физически проблем, който да възпрепятства доброто интимно представяне. Ако признае за психологически проблем, можете да се опитате да му вдъхнете кураж и да изразите разбиране. 

Трудният разговор 

Ако нещата продължават да вървят доста зле дори и след като сте обсъдили сексуалния провал помежду ви, трябва сериозно да поговорите с мъжа, ако искате да продължите отношенията си. 

Все пак връзката не се основава единствено на секс, макар че ако той е незадоволителен за единия партньор, това неминуемо ще се отрази в бъдеще на отношенията.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase