7

пенсионер

преди 9 години

Ей *** от социалното! Законите ви се разминават с ЕС законите и агенцията по международни договори и регламенти е типичен пример, как с неадекватните си просташки и смешни български закони от хиляда и балканската третирате и тормозите българските пенсионери в чужбина, където пенсионерите според бг. закони само за да получат пенсия трябва да се явяват лично пред длъжносни лица и да декларират всеки 3м, че са живи!!!Няма такъв закон в друга ЕС страна, тъй като е в нарушение правата на човека.

6

ЦИРКаджии

преди 9 години

Какво чакате:за 1 година безработицата намаля с 2% благодарение на БСП - според ЕВРОСТАТКакво искате:Искахте капитализъм, сърбайте му попарата!Мислехте, че Вие ще бъдете капиталисти, други ще Ви работят?ДА ама НЕ?Кой може може, кой не .. да скачаКОЙТО НЕ СКАЧА Е>>>>>

5

Анонимен

преди 9 години

"фабриките на смъртта".Изключително и актуално определение.

4

Анонимен

преди 9 години

Христосков, ти си едно вредно вехто ***, което кой знае защо е професор!Кажи, професоре, защо пенсията ми няма нищо общо с пенсионните ми вноски и не ми се дава години на ред цялата?Защо в НОИ парите са тюрлюгювеч?Защо този, който взема 1500 се осигурява на 2000, също като този, дето взема 5000?Мазна мижитурка!Очаквам и Нейков, който ще обясни, че трудът на дебелия му *** в кожения му стол е еднакво тежък с този на един химик и може да работи там до 107 години!***-изедници!

3

Анонимен

преди 9 години

Социалният министър не може да не е знаел за робския труд, полаган в Горни Лом. Неморално е който и да е министър от правителството на наводненията, взривовете и фабриките на смъртта да дава акъл за социалните проблеми на България.

2

Анонимен

преди 9 години

Значи проблема не е в делата им , а в терминологията и трябва само да си измислят нови думички и всичко ще е точно

1

Анонимен

преди 9 години

Ха ха ха ... И това е министър ... Като смениш речника със съвършено нов, какво всъщност променяш? Пълен смях. Христосков не става и за чистач в повереното му министерство. Жалко е когато такива "крупни" теоретици на съвременната политико-икономическа мисъл дават вещи заключения и насоки присъщи на деветокласник от търговска гимназия.