220

Иван Пешев

преди 9 години

Русофилството няма нищо общо с БСП и Атака. Нещо Газета.ру са го отчебучили това.

219

Бакал Петко

преди 9 години

Точно обратното е

218

Сашо

преди 9 години

Да,това е реалистичен поглед към българските избори.Протурските партии победиха.Както навремето казваше Доган :,,Българският път към Европа минава по турски килим."А и вече чухме приоритет на ГЕРБ е санирането на панелките,което ще осигури нови средства за турските строителни фирми.

217

проруска

преди 9 години

***, скоро друга песен ще запееш!

216

Анонимен

преди 9 години

До СТОЯНкато червената олигархия губи ПАРИ нещо много морални зеха да стават АКО се приложи закона срещо тях в затворите ще се натъпче с червени *** повече от роми кокошкари

215

Анонимен

преди 9 години

До ОЗех че си ми червено само *** Руски червени командири имат нужда от ТРОЙНО числино превъсходство за победа Превъсходство в точката на сблъсъка Разтегляне на литията на одбраната и последвалото и разсичане чуваллиси ПРИМЕРИ колкото искаш ВИЖ историята

214

Анонимен

преди 9 години

До ОЗ Грешка 6000000-60%=3600000 заспали.Осналите са 2400000-1100000=1300000.Бългрска армия с по-малко души водла успешни битки.

213

до 247

преди 9 години

Не се опитвайте негласувалите да се изкарате победители, напротив - губещи сте!

212

Анонимен

преди 9 години

Рубладжий, приемете загубата! България гласува про-европейски! Мижавата ви Атака едва мина 4%!

211

Анонимен

преди 9 години

Новят подарак за Путин от Борисов ,ще Волен.

210

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен--249;Да са гласували. Който не гласува няма право да мрънка. Трябва задължително гласуване и ЦЕНЗ

209

Кирето

преди 9 години

До НФБ--253;Ти какво искаш проруска политика ли да води? Кой ще гласува тогава за него?

208

Анонимен

преди 9 години

в българия има заразна болест като чумата наречена герб.тя поразява мозъка и индивидът започва са губи разсъдъка си.интелигентноста се срива и деградация та е пълна. лек засега няма.слава богу че засегнатите са сравнително малко

207

Анонимен

преди 9 години

В България гласуват малцинствата, които вече започват да стават мнозинство. Като гледам колко процента са гласувалите, нещата се вързват.

206

ОЗ

преди 9 години

Бойко, При 6 милиона и половина избиратели те подкрепят само милион и 100 хиляди. Значи ти имаш малобройна армия, която трябва да се изправи срещу пет пъти по-голям противник. Ако си учил стратегия и тактика на боя в НШЗО Плевен, трябва сериозно да се замислиш! Ако решиш да нападаш, трябва твоите войници да са три пъти повече от отбраняващите се!Засега, помисли какво трябва да направиш, преди да посегнеш към властта! Иначе, губиш!

205

Ч

преди 9 години

Боко е много изтормозен .личи си ,има нужда от дълга почивка!

204

майнатайм

преди 9 години

руска пропаганда в руски вестници.необоснована..

203

Анонимен

преди 9 години

в българия по принцип гласуват само нискоинтелигентните по сигнал от фюрерите затова не може да се говори за избор,а за манипулация

202

НФБ

преди 9 години

До БЪЛГАРИНИМАМЕ НУЖДА ОТ ПРАВИТЕЛСТВО НО БЕЗ ДОН БОРИСОВ ДА Е ПРЕМИЕРНЕГОВАТА ПОЛИТИКА Е ПРОАМЕРИКАНСКА А ТОВА Е ВРЕДНО ЗА БЪЛГАРИЯ И ЕС КАТО ЦЯЛОДОСТАТЪЧНО В ЕС Е ПОЛША КОЯТО ЗАЩИТАВА АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИЕС ТРЯБВА ДА ИМА СВОЯ СОБСТВЕНА ПОЛИТИКАДНЕС ЕС Е В КРИЗА ИМЕННО ПОРАДИ ИМПЕРСКИТЕ ПОЗИЦИИ НА САЩ КОИТО ИСКАТ ДА СА ЖАНДАРМ НА СВЕТАДА БЪДАТ СВЕТОВНА МИТНИЦА И ДА КОНТРОЛИРАТ ДОРИ ЕС..ДА ШПИОНИРАТ ЕВРОЛИДЕРИТЕ И ДА СЪБИРАТ КОМПРОМАТИ..

201

иван

преди 9 години

Би трябвало да се приеме нов закон, при доказано купуване на гласове, да се касират изборите в съответната изборна секция.