50

Яница

преди 9 години

И така 25 години по-къно от онаэи Европа эа която СЪБАРЯХА стената не се получи нищо!!! Не помогнаха и опитите эа фалшифициране на събитията преэ 1989 г.!!! Става дума преди всичко эа периода октомври-декември 1989 г., когато по эаповед на Горбачов, (най-жалката фигура в историята на СССР, Русия и Иэточна Европа и неговата перестройка) бяха иэвършени ПРЕВРАТИ във всички социалистически страни, включително и в Българя!!!

49

Анонимен

преди 9 години

Stava duma za brutni zaplati. Izvajda se pose 20 %osigurovki. Ama nali triabva da se pishat grumki zaglavia..

48

Анонимен

преди 9 години

абе сидни,разбрахме че си най добре, айде изчезвай

47

Анонимен

преди 9 години

вижте разликата между видинско монтанско и софия , каква германия какви 5 лева

46

до атакист

преди 9 години

какво става с бялата златка, ще ходи ли по екзотични плажове и скъпи парижки хотели

45

Анонимен

преди 9 години

ами да не сте правили война бе!Ние ви победихме и още ви пати главата. Поздрави от най добрата страна за живеене в СВЕТОВНАТА КЛАСАЦИЯ за 4ти пореден път и 2014, класация която се прави всяка година по BLI индекс - доходи 10% по високи от Американските здравна система пенсионна, 85 години средна продължителност. На първо място по СТАНДАРТ НА ЖИВОТ!!поздрави от сидни ав$$тралия

44

Анонимен

преди 9 години

До BBisPedalНякой не си е взел лекарствата май а?

43

льжата

преди 9 години

Разлика има но тя се компенсира сцените.На запад всичко е поскьпо.Давам като пример наемите на квартирите

42

Отмъщението

преди 9 години

Ми да ! Всичко се води от ОТМЪЩЕНИЕТО ,,Че източната част е била в СИВ.Така отмъщават и на България - ниски заплати, смъртоносни условия на работа , нечовешки робски отношения и невиждана експлоатация !" Геноцит !До кога ?

41

БГ

преди 9 години

Не е хубаво да се гледа в чуждото канче.Кой какво си е надробил,това ще сърба!

40

до Ани

преди 9 години

Абсолютно съм съгласен - благодатна почва за развитие на простаци и атакисти. Най-вече за безгръначни хора.

39

?

преди 9 години

Това ли им е проблемът на източногерманците?!: ) Около 1000 ? разлика. Логично е, все пак живяха в соц. лагера, трудно се стига западния стандарт, но и България беше соц. страна, а днес е в катастрофа. ....Заплащането е в пъти по-ниско, а и човек няма избор. Всъщност бъгарите още живеем в онзи строй като манталитет и начин на мислене. Затова сме толкова зле.

38

Анонимен

преди 9 години

Абе плюят някои соца,вярно имаше глупости,но цените бяха идеални!А днес сме ги стигнали германците по цени,а източните им заплати на нас ни изглеждат западни.

37

Petar, NY

преди 9 години

Тия пари преди или след данук са? Щото ако са преди много кофти.

36

Шоп

преди 9 години

До Тервели защо си приравняваме цените с Германия но не и заплатите?-------------- Сериозно ли питаш? Ти *** ли си?

35

Кукувица

преди 9 години

Разликите във възнаграждението между източна и западна Германия може много лесно да се обясни. Продуктивността на работещите в източна Германия е с около 25% по-ниска от тази в западната част. Това не е измислица , а доказан статистически факт.По отношение на заплатите в Б-я може да се твърди същото. Разликата е около 10 към 1 защото в Б-я се работи 10 пъти по-малко, или другояче казано, ние българите сме 10 пъти по-мързеливи.

34

Анонимен

преди 9 години

То ясно като бял ден, че където е минал комунизма и за 1 месец той е оставил незаличими следи за следващите 1000 години. Вероятно след 1000 години в Германия вече няма да има видима разлика между изтока и запада.

33

ГЕРБ МАЧКА

преди 9 години

skandalno.net

32

хммм

преди 9 години

това е точно третата ми година във тая фирма, казва се Хоерко за поправяне на компютри, в цяла Германия е. Човека който е отговорен за нашата работа е вече 8 години тук, а общо от 15 се занимава с компютри професионално, заплатата му е 2600. Поправи ме ако греша с нещо но пак е по-малко. Никой от познатите ми не взима над това, нямам сметка да лъжа, но статията хич не е правилна...

31

Анонимен

преди 9 години

аз не знам в какви филми си влязъл Бойчо, каква е тая средна заплата от 3000 евро? Моята е 1800 и едва ми стига, при положение че съм в центъра на Мюнхен и работя с компютри. Вярно на 24 години съм още------за да стигнеш заплата от 3000 ойро ще трябва да градиш кариера най-малко 3 години и ядеш много леб дотогава.