6

Анонимен

преди 9 години

Нещо за германското масло?

5

Анонимен

преди 9 години

Идете в съседна Македония, за да се нахраните с истински меса, масла, сирена, хляб и всичко каквото се сетите.

4

г

преди 9 години

Извинявайте, но тия *** чак сега ли се сетиха за това . От година и половина по веригите българското чисто масло е отвратително, сравнявам с немското и полското. Какви ли глупости няма в българското. Байряка държи едно село около Варна. Така не се прави конкуренция. Цената на нашето е като тази на германското, 82% масленост. Е питам, как да стане? Нямат свършване българските хитреци, акълите им работят само за далавера. Това сме ние. Затваряйте заводи и чупете хитрите кратуни.

3

Иванова

преди 9 години

Знае ли се на кои фирми е некачественото масло,а ни насърчават да купуваме българско масло

2

П.Петров

преди 9 години

А кои от БАБХ ще бъдат уволнени заради некомпетентност, неизпълнение на служебните задължения или откровено казано корупция ? Защо сега проверяват ? Нима не са длъжни да проверяват постоянно какво ни продават ?

1

Анонимен

преди 9 години

Агенцията по храните ще проверява кравето масло" Че какво е проверявала до сега? Да не са проверявали движението на кометите да му се невиди? Скоро производители алармираха, че се внася мляко от съседните ни страни а заради позволението от закона 10% да не са млечни продукти хората си влагат и сухо мляко и каквото могат а дали някой проверява аджеба дали тези 10% не са 50 или повече ? От както има закони винаги се намира някой който иска да ги заобиколи! Ред се налага а не се чака на съвест!