46

masterblaster

преди 9 години

Хората са наясно, чии интереси защитават десните

45

локи

преди 9 години

Освен, че гласовете не достигат, не се забелязва и желание за близост у предполагаемите участници. РБ не искат и да чуят за Тиквата като премиер, как да стане?

44

ak47

преди 9 години

При това положение Цецо печели ли часовника? Щото уж побеждават, но исканите 121 депутата ги няма, подобно на предишните парламентарни избори. Да няма пак сълзи и сополи като през 2013г.?

43

Sven

преди 9 години

Какви са тия резултати бе? Първата политическа сила сега ще вземе да вдигне кръвното и ще си поръча хеликоптер до Правителствена болница! Над 50% му трябват, иначе заплашва да получи инфаркт и всички ще сте виновни!

42

санчо

преди 9 години

Врачките и на миналите избори даваха преднина на тиквените, ама те не успяха да пуснат фалшивите бюлетини и ГРОБ умре! Вчера пак са хванали печатница в Хасково, може пак да реве Тиквата, че е измамен.

41

наган

преди 9 години

Патриотичният блок си е основно НФСБойко и няма да влезе въпреки мераците на Симеонов и Каракачана. А него го спасява само това, че Ванчо Михайлов е вече покойник.

40

Фотев

преди 9 години

Тиквата се беше надъхал покрай евро-вота, но зле си е направил сметката, нивото на мобилизация за парламентарни избори е съвсем друго и залога е различен. Боко си мислеше, че щото е бил някого на тенис примерно, ще го правят пак Футболист на годината, ама няма. Хайде сега пак опозиция и да рони крокодилски сълзи!

39

крум

преди 9 години

До йорданНа какво да са алтернатива ГРОБ? Та ние търсим алтернатива на тях, най-зле беше тяхното управление!

38

Йоши

преди 9 години

И каква стана тя, същото подреждане като през 2013г. само че вмвсто Волен влиза Барека, което не е непременно нещо хубаво. Напразно се превъзбуждаше Боко, евро-изборите и тези за Парламент нямат нищо общо.

37

до 45

преди 9 години

на какво са алтернатива, като всички бюджети са вързани към олигарси а твоите са най-добре с парите, виж им ресурса - проституираща мрежа, проституиращи медии, олигархични женщини протистират срещу олигархията...

36

до 33

преди 9 години

Кой ще прокара лустрация бе уфсъ - партийните секретари или партизанските внучки? или доносниците шефове на агенции от приходния сектор+

35

йордан

преди 9 години

Аман от ***.Дайте шанс на децата ни живеят в нормална държава.ГЕРБ са единствената алтернатива.

34

42

преди 9 години

що бе брат сега е комунизъм за олигархията, а капитализъм е за теб.

33

Анонимен

преди 9 години

защо трябва да са наложителни непопулярните мерки за сметка на народа, а никой от тия десни не говори за популярни мерки - за сметка на олигархията. То олигархия не може да се самодисциплинира...

32

Анонимен

преди 9 години

мамка му и скапана държава! или ще е капитализъм, и няма ние да издържаме ***, държавни институции, измислени публични холдинги и перачници на държавни пари, или връщайте оня строй, където всичко беше изкуствено. не може да се въртим по средата и да взимаме само най-лошото от двете. или ще е безплатно и държавно здравеопазването, или всеки ще се спасява сам, ама не да ми бъркат в джоба и да дават на асанчо с 10те чавета. какви са тези изкуствено задържани пенсии и заплати? докога?

31

Анонимен

преди 9 години

не ме интересува кой ще вземе повече гласове на тези избори, ама никак. интересува ме, че ми бъркат в джоба с тока и всички останали цени, които после се покачват. интересува ме, че ме задължават да плащам на някаква си миризлива държавна фирма (нек), защото иначе щяла да фалира. а нек колко пъти ми е плащала или опрощавала сметките, за да не фалирам аз? и простите политици не проумяха, че държава без хора НЯМА! когато всички измрат, обеднеят и напуснат, държавният бюджет вече ще е без значение!

30

7

преди 9 години

Токът се увеличава.Правителството иска заем 4.5 млрд лв. от тях 3 са за КТБ.Къде са майките с децата и свирките? Това ли беше целта? Отново пладнишки обири за млрд и отново ние да плащаме? Имам чувството ,че по *** народ от българския няма.И сега на изборите отново водят ГЕРБ,БСП ,ДПС.Не по-*** народ няма.

29

Анонимен

преди 9 години

Само *** могат да четат в-к ПРЕСА и само наивници да вярват на Сова Харис.

28

говедар

преди 9 години

ние асоциацията на говедарите ще гласуваме безрезервно за боко щот тои стриже наи добре гласувалите за него овце

27

Анонимен

преди 9 години

а според агенция Ем БИ Ем ...Ба, ще хвърчат камъните с новите сметки за ток..