49

-

преди 9 години

Никакви безпринципни коалиции с БСП Атака ББЦ и тем подобни само принципни с ГЕРБ и РБ :D. *** кому бяха нужни тези избори 1 млрд от джоба на данъкоплатеца да си бяхте формирали едно правителство с Герб в рамките на предишния парламент.

48

Лютви Бостааноглу

преди 9 години

Ако някой вижда разлика между дпс..и уж Българските партии..много се заблуждава..знае се чие отроче е това изчадие..виждате ли как ни подхвърлят теми за забавление от години..сега ктб..избори..ние трябвало да избираме между уж нашенски..и ***..а нещата са изключително сериозни..губим България..и спрете да водите безмислени спорове..по зададени теми..ако не е възможно..тогава ще чакаме..или да се променим за една нощ..или извънземни..но:Нашата България не е наша отдавна..мислете..няма време

47

vun!

преди 9 години

БКП,ДПС,ГРОБ и останалите *** заради които сме така надупени - под съд!

46

!!!!!!

преди 9 години

Няма коалиция с ДПС,която да е принципна!

45

д-р Хаус

преди 9 години

Страната се нуждае от един читав съд, който да прати цялото ДПС в затвора.

44

kraftwork

преди 9 години

определено автентично безпрецедентно страшно низко *** *** е Местан.и не само той а и всички партий,които ги знаем.доган се отърва на косъм... да видиме тоя кой ше го подхване.

43

Анонимен

преди 9 години

Ти кажи къде е Христо Бисеров, и какво стана с него. ? Защо переше пари на терористи? Не ни дрънкай глупости.

42

Анонимен

преди 9 години

Явно е решил да разказва вицове.

41

Бостан

преди 9 години

За какви принципи говориш бе другарю Доносник от някаква противоконституционна "партия" създадена от Престъпника луканов?Никой,който може да чете и е грамотен от така наречените от вас и подобните ви престъпници смесени райони не гласува за вас,само като ви гледа крадливите мутри и на теб и на бисеров,и на оная мижетурка ментата,и на крадеца доган,да не говорим за оня Франкенщайн-пеевски!Власт искали ***,не всички са продажници,ще си плащате с лихвите и дано е по-скоро.

40

българин

преди 9 години

Ха-ха-ха, хей принципните - къде скрихте Хр.Бисеров и прасчо Пеевски?

39

Анонимен

преди 9 години

ДПС = Доган = Пеевски. Какво повече?

38

Анонимен

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !Ми политика.

37

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен: Вторият вариант предвижда...Доста е сигурно, че втори вариант няма да има. А първият...

36

ognyanz

преди 9 години

До "ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДПС!" Не си разбрал добре какво иска да каже Местан ефенди. Той не говори за европейски, а за евроатлантичеси интереси, т.е такива, който започват с интересите на САЩ и стигат до тези на Турция. А ние (както казваш ти) имаме като цел и национален идеал да се съгласуваме напълно с тях.

35

Анонимен

преди 9 години

Първият вариант за нов кабинет е самостоятелно правителство на ГЕРБ с министър-председател Бойко Борисов.Вторият вариант предвижда съвместно управление между ГЕРБ и Реформаторския блок, което да е подкрепено от ДПС. Честито на печелившите.

34

и ти лъжеш

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !По-скоро има индикации Русия и Турция да се разбрали да си поделят БГ-то. Както едно време. За Полша.

33

N

преди 9 години

ДПС най-добре да си взема багажа както и раята от БСП и да си хваща пътката към Турция,защото народа търпи но ще дойде ден когато ще му писне и ще избеси всичко живо що политик!

32

дрън-дрън

преди 9 години

До Анонимен: "Атака" проведе поредния протест във Варна пред сградата на Енерго-проТези от време на време на магарето "чуш" викат. Симулират загриженост и сериозна дейност. А сидероидът мечтае ли мечтае. Отдавна не се е развявал по света.

31

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДПС!

преди 9 години

"ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ПРОФИЛ"---означава пълно съгласуване на България с Европейските закони и интереси!Пълно игнориране на "РУСКИЯ БОЛШЕВИШКИ ПРОФИЛ" и руската дупедавщина в икономиката!Най-важни са парите от Европа, ефенди ----НАПЪЛНО СИ ПРАВ!!!!!

30

ognyan

преди 9 години

Кога някой от политиците ще обясни, какво значи това, което Местан нарича управление с "евроатлантически профил". Проблема на всички е, че България не се и опитва да защити някава своя позиция в Европейски съюз а само се съгласява с това, което други предлагат и налагат като "европейско решение".