89

до 109

преди 9 години

Грешиш! Типичен пример е Бойко ти Борисов, комунистически храненик-***, с баща шеф на тила на пожарната. Дето е парата там тая фамилия се върти. И преди и сега. Алчнотия до шия. Реже, той реже, за да има за олигарсите като него.Каквото ни мисли и прави един милион пъти да го стигне и него и целия му род девет поколения напред!

88

Анонимен

преди 9 години

ОЛИГАРИЯТА Е ТАКАВА ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ ПРИ КОЯТО ВЛАСТТА Е В РЪЦЕТЕ НА МИЛИАРДЕРИ. Ето ви един олигарх запътил се отново към властта, за да съсипе страната, и всички хора в нея. Благодарение на това че гласуват от страх за него бедните хора по програмете от гербавите общини...

87

Като е видно,

преди 9 години

що не видях един самозапалил се политик? Щото им е през оная работа за мнението на обществото, важното е в кинти да се къпят!

86

Анонимен

преди 9 години

youtube/watch?v=ZaoIjs6SMnMпомисли си има време българиноо

85

ххх

преди 9 години

Рашидов ли е по-качествен, не ме разсмивай, той пред камерата каза, че разбива заведението в бившия конак, защото не му давали да си влезе у дома. Колко пари окраде от ремонти и т.н. Рашидов беше пародия на министър на културата. Данаилов е честен и не е предател като близнашки. Тай е много по-за уважение от всички бивши. А на изборите ще има големи изненади.

84

BALGARIN

преди 9 години

До асд NE EVIARNO. HEM TURCIN,HEM I PO KACESTVEN.TO VSICKI OT DPC SA OT EDNO RIADKO,AMA MNOGO RIADKO CACESTVO.

83

KLO

преди 9 години

IZPALNITEL NA GLAVNA ROLIAVAV FILMA,,CERNITE ANGELI,,--TERORISTTA DANAILOV.GLAVNA ROLIA VAV FILMA,, NA VSEKI KILOMETAR,, PARTIZANINA -KOKOSHKAR ST. DANAILOV.PRIVILIGEROVANIAT ST.DANAILOV-NA LECENIE V CUGBINA,AMI BEDNITE BALGARI KADE SE LEKUVAT.

82

Анонимен

преди 9 години

Добре де какво спечелихте от протестите и не направиха оная *** шев на ДАНС. или понеже пак платени протести скачате за тоя дет духа и уж нещо постигнахте. Даже неразбирате колко сте смешни. Те дори и тези дето ви плащат не случйно ви наричат лош матриал. Какво по добре стана за БГ че шев на ДАНС е друг повече се наядохте ли. Ама вие сте много смешни. Протестира се от ГЛАД, СКЪПИ ДАНЪЦИ и ТАКСИ, НИСЛИ ЗАПЛАТИ, лошо здравеопазване и т.н.

81

Анонимен

преди 9 години

До асдСрам е че оная мутра сложи Рашидов за министър на Бълг. култура, а не че оная *** е шев на ДАНС и е видял тайните мафиотски договорки на Бойко и след това им хванаха пратките с наркотици от ралито ако помните. Кво значение има че оная ***, но поне е българин е щял да стане шев на ДАНС. И платени протести. ДАНС не храни а преследва уж. Ей много сме прости. АТАКА

80

KLO

преди 9 години

KOLKO GODINI SI V PARLAMENTA BE ZARVUL S ZARVULITE.KOLKO GODINI BE SASHTO I MINISTAR BE NEGODNIKO MRASEN KOMUNIST DOLEN.DA POTANETE V ZABRAVA.

79

Анонимен

преди 9 години

politici prestapnici s visiashti dela kradci recidivisti samo kyrshyma za taq paplach fashistka .....

78

Анонимен

преди 9 години

А вие данаилов какво направихте - НИЩО ! дрън-дрън ,ала-бала та да дойдат изкукалите пенсионерки да гласуват. Долна подигравка,вие си се лекувате във франция пък вашите набори мрът като поганци на всеки метър не километър

77

до 84

преди 9 години

за коятио и партия да гласуваш те ше получат субсидия--ТАКЪВ е закона ..ТАКА че не лъжи хората че уж Светльо Витков щчл да получи субсидия ....Тези млади хора поне са ЧИСТИ не ги командват от Вашингтон така че Светльо Витков поне не е корумпиран като 95% от останалите

76

Анонимен

преди 9 години

На всички ви ясно,че прошка няма да има,100 дни реверанс няма да има.Не мога да ви понасям скапани ***, всички крадливи ,алчни ЕООД криещи се зад политическите си партии .Никаква прошка няма да има за вас,имоти,банки фирмички целият ви гнусен крадлив животец ще гори в ада.Няма да има нормален живот за нас,но вашия ще го направим истински ад.Не ви искаме *** скапани.Тази страна ,трябва да я изградим отново из основи.Не вярвам нито на МВР,БНБ,парламент,президенство,съд всички са за ***

75

Ха ха ха

преди 9 години

Проф. Данаилов: Като говорим всички, че ще правим добро за народа, защо все не го правим? ЗАЩОТО СТЕ АЛЧНИ ЗА ПАРИ. ЕТО ЗАЩО. И ТИ СЕ НАБУТА В КЮПА ЗАЕДНО С ДРУГИТЕ КРАДЦИ . ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИ ЗА СЪВЕСТ ЩЕ МИ ГОВОРИШ. ПОКЛОН ПРЕД АКТЬОРА ДАНАИЛОВ , ОБАЧЕ ПОЛИТИКА ДАНАИЛОВ ЗА МЕН Е НЕ ПО РАЗЛИЧНА *** ОТ ДРУГИТЕ В РОЗОВО-Я КАТУН ПОСТАВИЛИ СИ ЗА ЦЕЛ ДА СЪСИПЯТ БЪЛГАРИЯ.

74

Маркс

преди 9 години

Само едно да знаят, че на народа вече му е преляла чашата и едно грешно движение ще ги отнесе като порой- *** катун.

73

Маркс

преди 9 години

Грехота е да се пише така за народа. Ти смяташ, че политиците са следстние, но аз знам, че причината е в ДС, а не в народа. Аз ги познавам добре, много добре. Те тая власт с кръв са я вземали и без кръв няма да я дадат!

72

Маркс

преди 9 години

Народът не е скапан, но ти не познаваш кукловодите от ДС колко са долни, хитри и лукави.

71

Маркс

преди 9 години

Абе щом са комунисти и герберисти, не ми ги хвали! Това е все едно да избираш между чумата и проказата.

70

асд

преди 9 години

Отговарям на един: ДА, Вежди Рашидов е по-качествен от Ламбо, защото не е гласувал ЗА избирането на Пеевски за шеф на националната сигурност!