10

Нелегален

преди 9 години

До Анонимен 14Като те хване вдъхновението да пишуваш, опитай се да се въздържиш! Човек трябва да има малко акъл, за да сподели мисли с околните. Та, хайде кажи ясно на Путин ПОКУШЕНИЕ ли са му спретнат ИЛИ "след вреНе може да се озове в Хага". Двете заедно не вървят, ***! 16 има добро предложение - престъпниците да ги съди украинският народ. На смърт! А аз добавям - на кол!

9

Анонимен

преди 9 години

ООН-то се пра'и на ощипана мома,а къде са органите на труповете?

8

Анонимен

преди 9 години

Украйна вече е бивша държава.

7

Анонимен

преди 9 години

Всички еврей ционисти от фашистката хунта в Киев, са военно престъпници и трябва и ще бъдат осъдени на смърт много скоро от украйнския народ. Турчинов, Коломойски, Порошенко, Яйценюк, Аваков, Парубии, Тарута, Кличко до един еврей ционисти и неофашисти.

6

кк

преди 9 години

Още от сега ще ви кажа резултата от това разследване - докъдето стигна разследването с малайзийския самолет.Най-напред ще се опитат да насочат всичко към Русия, ще създадат нечувана пропаганда, а когато след 2-3 седмици се очертае истината, всичко ще затихне и ще се потули.В такъв свят живеем, братя и сестри!

5

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТААко имаш предвиг Яйцето за геноцида срещу руснаците, скоро ще му пукнат черупката!А Прасенко си е заплюл долното легло при гризуна Саакашвили. Щ е си споделят вечеята - навита вратовръзка без сос!

4

Анонимен

преди 9 години

"Липсва яснота около откритите тела и техния брой"То при киевската хунта има ли за нещо яснота изобщо?

3

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Къде ще се крие руският Радован Караджич...

2

Анонимен

преди 9 години

Izvergi. Tyrgovci na organi.

1

Факт

преди 9 години

Където има рашняци, има е убииства!