140

БХК а.к.а Шорос

преди 9 години

Добреее, добре мои малки пингвинчета, много бързо се активизирахте!!Довечера ще има клюпачка за вас !!!Ние сме върха, ние сме капитала, пък като искат революция, ще им я дадем, ще ги уморим от глад Вулгарите долни!!Победа!!!

139

Анонимен

преди 9 години

имаше една хубава приказка за един цар, който бил много алчен. питал съветника си: какво прави народът? псува и работи. Вдигай им данъците. След 1 месец питал пак: Какво прави народът? Псуват повече и работят двойно. Вдигай още данъците. След още 1 месец: Какво прави народът? Пие, пее, танцува, не работи и са го ударили на живот за последно. Ааааа, бързо сваляйте данъците. :)

138

Анонимен

преди 9 години

Преди да вдигат цената на тока ние гражданите трябва да поискаме отчет на така наречените инвеститори какво са инвестирали в енергетиката като средства дошли от техните държави и дали не са инвестирали с нашите пари от поредицата увеличения на тока.И ако се окаже че ние сме инвестирали а не те,веднага да им се вземат лицензите и всичко да стане под държавен контрол.

137

Анонимен

преди 9 години

До КонститцуиятаНищо не разбираш! АЕЦ продава навън на цена ,каквато се договорят на ниво министерства ,а не че тока му е евтин... Аман от кухи кратуни...

136

андро

преди 9 години

НЕК е държавна.Цанков камък е държавен.Белене е държавна.ВЕИ централи са частни==скъп токАмерикански ТЕЦ са частни==скъп токГоспожата ни кара да плащаме на частни производители прескъп ток ,при условие ,че са чужда собственост,а искат да фалират НЕК която е обществена собсвеност на всички нас,за да разграбят активите и.

135

избирателка

преди 9 години

От първия ден г-жата заговори за вдигане цената на тока.Няма едни читав политик,който да излезе и да покаже що народ си има фотоволтаици, вецове и т.н.Не може царчето и ББ да са сключвали договори в ущърб на гражданите,но комисионните са толкова големи,че не са могли да устоят на изкушението.Как може само ние,след толкова години в ЕС да продължаваме да се занимаваме с цената на тока,парното,водата.Дано българите не изберат отново МУТРАТА,която ще ни закопае за столетия напред.

134

Радо

преди 9 години

Хората по-надолу пишат истини разни платени бокл..шляпат минуси,докато има продажници като тези се разводнява всеки протест и всяка истина, май трябва няколко за назидание да бъдат ....

133

Конститцуията

преди 9 години

До АнонименДо колкото раз разбирам държавната НЕК се намира в изнасиленото положение да изкупува задължително енергията на ТЕЦ 1 и ТЕЦ 3 и на перките и панелите на основа на ''договорите'' + някаква енергия от Козлудуй колкото да се води, че още я експлоатираме(там всичко е потиснато).После НЕК продава толкова, колкото ЕРП-тата имат нужда, тоест за реалното потребление!НЕК, реално ние, държавата е нормално да се намира в това нелепо брутално състояние!!Това трябва да бдъе спряно!

132

Анонимен

преди 9 години

Вчера бях в района на Каварна и с учудване видях, че доста от ВЕИ перките и централите са собственост на EVN; бяха си написали логото съвсем явно. Уж постоянно мрънкат, че държавата ги 'задължавала' да изкупуват скъп зелен ток - и как точно става това, при положение, че те сами си го произвеждат? Нямах време да обикалям, но е сигурно че и ЧЕЗ и Енерго-Про също имат свои централи. Долни лъжци са всичките!

131

Veka

преди 9 години

Това ваше "спасение" означава мизерия и смърт за много български семейства! Защо все няма виновни за бездарното и крадливо управление, та все бедния народ го отнася?!!!

130

grip

преди 9 години

Вдигате тока???? Вдигаме се и ние!!!! Давайте няма проблем!! Бързо ще го свалите!!!

129

Анонимен

преди 9 години

нек имала нужда от пари поради лошото си управление, и затова трябва да плащаме всички? ами и аз имам нужда от нова, по-скъпа кола, хайде депутатите да ми я купят. баси държавата свинска.

128

Анонимен

преди 9 години

Като не можете да се справяте защо поискахте Орешарски да се махне?!Може би за да ни вдигнете цената на тока,некадърници!

127

андро

преди 9 години

Факт е ,че ГЕРБ спряха работещ и печеливш проект като Белене,за да присъединят 1200 мв. мощонсти на свои хора.Факт е ,че увеличиха дълга на НЕК с 1.5 млрд. за една година заради спрения проект Белене.Факт е,че НЕК трябва да покрива загубите заради спрения проект и едновременно да плаща петорно по скъп ток на ВЕИ мафията гравитираща околоГЕРБ и Плевнята

126

Анонимен

преди 9 години

очевидно след като ще издържаме държавната НЕК, трябва просто цялата компания да се приватизира и да се раздадат акции на всички българи. те да са хората, които да назначават директори и да определят политиката на дружеството. иначе няма никаква логика някой да ми цъфне и да започне да ми обяснява, че понеже фирмата му фалирала, аз трябва да й покривам задълженията.

125

Анонимен

преди 9 години

И ГЕРБ ГОВОРИ ЗА СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ ??? ДА БЕ ДА !

124

Анонимен

преди 9 години

става въпрос за началото на поредния гнусен, пладнешки обир на обеднелите българи! орешарски свали цената с 5%, така че ако говорим теоретично за 'изкуствено' намаление на тока, тогава трябваше да го вдигате с 5%, нали, *** гадни? камъни, само камъни в простите ви кратуни ще оправят нещата оттук нататък!

123

Анонимен

преди 9 години

Не ми става ясно защо като е зле НЕК не излезна управителя му и да поиска увеличение на тока а излезна управителя на ЕVN да поиска 18% увеличение?!Управителя на EVN да не е управител и на НЕК?!

122

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 129С тия бакалски сметки си доста далеч от истината...Това не е кръчма с два фризера и един климатик ,а държава в която винаги трябва резерв при аварии...

121

gnas

преди 9 години

С Вдигането на тока!!!!! На улицата ви чакаме!!! Само посмейте!