160

Анонимен

преди 9 години

Ами *** от Герб да видят Станишев как управлява. Свали цената на тока, увеличи пенсията по швейцарското правило, коледни и великденски добавки за пенсии и заплати. Ако БСП има възможност пак уда управлява, ще им покаже че може и без шокиращи цени на тока. Факт. Но милиционерска кратуна едва ли ще проумее.

159

До 170

преди 9 години

От грамотници като тебе го докарааме до тука.Да ни спасяват!

158

Анонимен

преди 9 години

Гласете камъните и сопите. Аз лично ще наглася сапове за лопати и кирки .Народно въстание!

157

Анонимен

преди 9 години

Сега обираме плодовете на ченгеджийническото герберско-комунистическо управление. За 4 години нито лев индексация за заплати и пенсии, увеличаване на цените на електроенергия няколко пъти, без бонуси за заплати и пенсии, окрадоха и спестяванията на хората от банките, като ги обложиха с данък. за какъв *** се стягат тия некадърници пак да управляват. Цените на тока им изядоха главите и сега пак се напъват за власт. Смешници жалки. Ще бъдат този път пометени завинаги на бунището на историята.

156

андро

преди 9 години

Президента на ГЕРБ предпочете да вземе 200 мил. от народа с 10% увеличение сега и 10% за нова година,вместо да ги вземе с данъка от 20% върху печалбата на ВЕИ сектора.Очевидно г-н Президента на ГЕРБ защитава не националният интерес,а се грижи за печалбите на ВЕИ мафията!

155

петър

преди 9 години

А защо не направим един списък по области географски къде са разположени ВЕИ и фотоволтаиците, и да вземем камъни и дърве и да ги начупим. После на тия ЕРП-та да им оградим централите и да им потърсим сметка. Същото и за гадовете които са били във властта и са подписали договорите!!! Решили си те и си вдигат! А на хората доходите като в Африка? Най евтин ни бил тока в Европа ? Най евтини били горивата? А доходите какви са?

154

Homer

преди 9 години

Овцете още да блеят! Аз нарамвам пушката и ги почвам един по един, обаче помощ трябва, че списъкът е дълъг.......

153

Анонимен

преди 9 години

Това прогерберско милиционерско управление трябваше да подготви нормалното провеждане на изборите, ане да се занимава с енергетика, вдигане на цени на тока, отбрана и т.н. За 2 месеца толкова простотии извършиха, че следващото правителство няма да му е лесно. Никога повече Герб!!

152

Анонимен

преди 9 години

163, май си объркал обръщението, човека и поредния номер от форума :)а по темата:между другото, в България има петрол и газ, просто нямаме технология, желание и специалисти, които да се занимават с това. а и не може да се лапат комисионни, друго си е да уредиш някой да внася, а ти да събираш проценти. да не говорим, че дори и когато внасяш отвън, цените и количествата се договарят и се изчисляват транспортни разходи, доставчици бол, но трябва и акъл и желание.

151

Анонимен

преди 9 години

Тока трябваше да е по-скъп още преди година и половина ,но заради подли комунисти и кухи аТакисти всичко отиде по дяволите и сега се чудят ,как да спасяват НЕК...

150

Анонимен

преди 9 години

Някой може ли да ми обесни това правителство не трябваше ли само да направи изборите а не да ми вдига тока.Мисля че това нещо трябва да се занимае новото легитимно правителство а не то псле да ни казва че не е имало нищо общо с вдигането на тока.Все да може да издържи НЕК още седмица две.

149

ганювска логика

преди 9 години

вдигам цената, защото ми трябват пари. не ме интересуват пазарни принципи, клиенти, потребители, качество на продукта, търсене и оптимизация. овцете трябва да бъдат скубани, на тях им харесва.

148

До-159

преди 9 години

Всички пожелания да ти се върнат двойно,ще добивал петрол и газ ти да не взе България за Сибир бе .

147

Анонимен

преди 9 години

Енергопроизводството в една държава трябва да е винаги държавна собственост,сега заради чужди интереси в отрасъла сме изправени пред гражданска война.Ако не можем да се справим с това трябва да закриваме държавата,нямаме армия,нямаме правосъдие,нямаме полиция и т.н.и т.н въпрос на време е изчезването ни като народ!

146

Анонимен

преди 9 години

След 25 години свобода трябва и да се спасяваме. От кого или от какво? Не наближава ли денят за разплата?

145

Анонимен

преди 9 години

Ще спасявате ЕРП-та-та и ще затривате хората ли ... ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА

144

Анонимен

преди 9 години

след като 3 ЧУЖДИ монополисти продават ток на българите, 1 ЧУЖД монополист държи единствената ни петролна рафинерия; 1 ЧУЖД монополист ни доставя газ; 1 ЧУЖД монополист доставя ядрено гориво и купува отработеното гориво, кому, аджеба, са нужни частните посредници по веригата (фирми на политици)? А защо се държат измислените и ненужни държавни посредници монополисти Булгаргаз, НЕК, Енергиен Холдинг, БулгарТрансГаз и т.н.? Май на някого постоянно му се лапкат парички?

143

До-156

преди 9 години

Ти па какво се опита да кажеш,не се напъвай да мислиш трагичен ти е случая,а добивай петрол и газ ,ей пълно с ***.

142

До 146

преди 9 години

Само за сведение да ти кажа че мрънкалата от EVN имат и два соларни парка на тяхна територия та затова държат да си вземат парите за прескъпата зелена енергия.Не случайно точно техния управител поиска абсурдното увеличение на тока от 18%!

141

Анонимен

преди 9 години

Нещата с 'енергетиката' в България са изключително сложни, поради простата причина, че енергията е микс от твърди горива (въглища, дърва), изкопаеми (петрол, газ), зелена енергия (соларни, вятърни, водни), ядрена енергия, био-горива. Когато оставиш 100% от петрола и газта да идват от една държава на монополни цени, пуснеш безконтролно производство на зелена енергия, изнасяш евтиния ядрен ток и пак зависиш за горивото от същата страна, и не добиваш САМ газ/петрол, си прецакан! *** политици!