52

Анонимен

преди 9 години

ТОЧНО СЕРОВА ИЗПРАТИ ХАХАХАХА

51

лупи

преди 9 години

Елена Серова заедно с двама мъже, американец и руснак, са се скачили - браво,бе, не губите никакво време.

50

русофил

преди 9 години

Привет Елена, я с табой бих отишьол на край мира да пия една ледена космическая бира! Я твой болгарскии друг, пишу ти в комнате на дивану зад илюминаторе! Я люблю очен много малодой девачки как тебя! Я ушьол в Москве заради тебя! Наздаровя ребята червени тролища!

49

Шоп

преди 9 години

До Йордан500-600 милиона на полет в сравнение 100-120 милиона за Съюз------------------- Толкова си прос, че сравняваш кон с кокошка. Совалката сложена до Союз е като ТИР до Голф. В товарния отсек на совалката се събират 7 ( СЕДЕМ ! ) Союза.

48

Шоп

преди 9 години

До ... Совалките летяха 30 години, не знам какво ненадеждно намирате в това? Тази е арогантна като всяка рускиня и май прекалено феминистка. Да не е лесбо? Дъщеря има, а мъж?

47

Маркс

преди 9 години

Както се развиват нещата, скоро янките ще са последователи на Моамед и даже няма и да сещат за полети към Луната или към Марс. Петте молитви на денонощие ще са им напълно достатъчни!

46

*

преди 9 години

Оф! Аман от шматки - полова дискриминация имало ...В космосът калция от организма на жените излиза бързо и после трудно се възнановява

45

Анонимен

преди 9 години

BRAVO.RUSIA MOGE VSICKO.KADE SA AMERIKANKITE,FRANSETATA--SANKCIONIRAT MOGESTA RUSIA.

44

Йордан

преди 9 години

До 58.Товара на Енергия е към 97 тона до Ниска Земан Орбита. Което е рекорд за Съветската програма но със сигурност не е 150.За жалост Енергия разчита на 4 Първи Степени на Зенит чийто производители след разпада на Съветския съюз останаха в Украйна.През 92-93 Русия не искаше да разчита на украински технологии за достъп до Орбита и това доведе до края на Енергия, а пък и цената и около 400 милиона. долара

43

чук и гек

преди 9 години

До до 5859-ти...американските совалки отдавна са в миналото и именно пради тази причина джони се качи на борда на руския самовар при иван....бе вие *** ли сте или просто имате мозъчна недостатъчност?!

42

Анонимен

преди 9 години

Русия е номер едно във всичко. Факт!

41

до51

преди 9 години

Руската совалка излетя само един път без екипаж, с което доказа че може да направи автономен полет напълно самостоятелно-от старта до приземяването. Нещо което американците нито един път не са направили! А полетът на Буран, беше по-скоро да се изпробва свръхмощната ракета Енергия, която може да доставя товари до 150 тона! Сега руснаците се завръщат с тежките ракети. Тази есен ще лети Ангара. А американците изтрелват само фоерверки!

40

ехх ако можеше

преди 9 години

Трябваше да изпратят Кончита Вурст.........

39

ГАГАРИН

преди 9 години

американците много обичат да летят в космоса...особено ако има руснаци да ги заведат до там!

38

88

преди 9 години

Обикновено руските пияни екипажи канят по един американски астронавт да намерят пътя към дома.

37

Йордан

преди 9 години

До 50.Совалките наистина бяха прехвалени, и са грешни като концепнция.За справка след всеки полет всеки от 3-те двигателя се разглабя и сглобява. Това е хилядичовекочаса труд. Това направи Совалките крайно неизгодни горе долу. 500-600 милиона на полет в сравнение 100-120 милиона за Съюз.Дракона V2 се сертифицира от FAA(Federal Aviation Administration) със същите изисквания както всеки друг пилотиран кораб.Сувалката не е държавна , тя е създаде от Boeing/Rockwell частни компании.

36

абрахам линкълн

преди 9 години

До до 44ми добре ве,49-ти...а аз какво да направя ,че ти гледаш пиянски клипове в нета ..ми я скибай как братята индианци (американци) се напиват,друсат,самоизнасилват и блудстват с роднините си...и кво...за кво говорим изобщо?!

35

до 47

преди 9 години

Докато Драгонът се научи да вози пътници, ще мине много, много време! Нали се сещаш, че за един космически кораб, най-важно е жизнеобезпечаването и безопасността на полета. Дори прехвалените совалки затриха 14 души. И първия смелчага излетял с частен кораб, трябва да бъде почитан като Гагарин.

34

Анонимен

преди 9 години

2017 Година е първия полет на Dragon V2. И вече САЩ няма да са зависими от Русия за полети до МКС.Със цялото ми уважение към Съюз като пилотирана система Dragon V2 е на светлинни години.

33

Щерев

преди 9 години

Путин преви подаръци на западните космонавти.Нали американеца Рийд Уайзман и германеца Александер Герст не трябва да скучаят. И жената е доста щастлива от това.Така една жена може да види звездите когато има двама яки мъже до себе си...ха..ха