90

Анонимен

преди 9 години

Радане, той всъщност разчите на ДПС и Бареков, финансирания от ДПС... Защо си му, като не може да разчита на теб, не си олигарх като него...

89

Анонимен

преди 9 години

Големи мафиоти сте реформаторите. В хасковска област на първите две места в листата ви са поставени двама крадци, за което са си платили както подобава естествено. Първият в листата е синът на хасковския кмет(Георги Иванов - известен с множеството си дела за рекет и корупция)- С. Иванов, който има строителна фирма и заедно с бащата си усвояват общински пари. Вторият в листата е синът на собствениците на Неохим Димитровград. Който декларира 25к заплата, а ще става политик със заплата 2500лв.ЗАЩО?

88

DreamTheater

преди 9 години

Много големи услия бяха направени от всички политически партии, без изключение, за да очернят ГЕРБ.Много рубли бяха дадени за тази цел също.Вижда се ясно ,че и Костов чрез това безлично човече "рита" в тази посока.Опитва се да остави ДПС и БСП във властта,но хората постепенно проглеждат.И скоро ще се видят резултатите от това.

87

Анонимен

преди 9 години

Успех на вас рб. Влезте в нс-то, че миналата година вкупом успяха да ви отсвирят и сега не се жалят усилия за това. Добре ще бъде да се пречкате на бкп и да смущавате далаверите им.

86

Анонимен

преди 9 години

Рамаданчоо не играй с Боко нищо няма да спечелиш

85

Анонимен

преди 9 години

НАПУК НАРОДЕЕ ЗА АТАКАААААААААААА

84

СИМО

преди 9 години

До Анонимен : ТАКА ЛИ ,МАЦУРАНЧО , ТОЧНО ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА ЛИ ПОТЪНА ДЪРЖАВАТА ? А , КОЙ ИЗПАПА ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ ПРЕДИ ТАЗИ ЕДНА ГОДИНА / 8 МИЛИАРДА/ ? А СЕГА МИ КАЖИ , КАК СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ ТЕЗИ 8 МИЛИАРДА ЗА ПОСЛЕДНАТА ЕДНА ГОДИНА - САМО ТОВА ТЕ ПИТАМ ,ЗА ДРУГИТЕ ПОЛОЖИТЕЛНИ НЕЩА НА ОРЕШАРСКИ НЯМА ДА ТЕ ТОРМОЗЯ ?

83

МОМЧИЛ

преди 9 години

РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ БОРИСОВ И РАДАН КЪНЕВ ИГРАЯТ ЕДНА ИГРА И ТЯ Е ИГРАТА НА ИВАН КОСТОВ И БОРИСОВ ! И ДВАМАТА ПРИСПИВАТ ХОРАТА В ТОЗИ МОМЕНТ ДО ИЗБОРИТЕ ! ТА , 70 % ОТ ХОРАТА В ГЕРБ СА ОТ СДС , А ОСТАНАЛАТА ЧАСТ СА В РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК ,КОГОТО ХОРАТА НАРИЧАТ ЛИКВИДАТОРСКИ БЛОК ! НО, ТОЗИ ПЪТ ДЕМАГОГИЯТА ПРОСТО НЯМА ДА МИНЕ-МОЖЕ И НЯКОИ КРЪГОВЕ ОТ БСП ДА ОСТАНАТ ШАШНАТИ !

82

Анонимен

преди 9 години

То, Рамадат Кунев и на главата си не разчита. Също и на отверстието си отзад, с което се разпорежда от години др. Иван Костов...

81

Божо

преди 9 години

До KUKСигурно си много красив/а/ и умен/умна/!!! Предлагам да ти пратя упътване как да използваш нашата азбука, а не да пишеш на "маймуница" !!!

80

Анонимен

преди 9 години

Забележително единомислие на комунетс-соц. и гербери-соц. във форума с/у единствените истински демократи от РБ!Успех в изборите на РБ!

79

KUK

преди 9 години

KAKVA PROTIVNA MUTRA,AGENT NA DPC.DOGAN VECNO IMA PARI DA KUPI NIAKOGO.

78

Българин

преди 9 години

До До Радан КъневТочно това каза Бойко - разчита на БСП да го подкрепят в изваждането на България от кризата. РК или не го е разбрал, или се опитва да ни подведе, или е просто глупав. Понякога ми се струва, че работи за ДПС.

77

до №71

преди 9 години

Да, но НЕповече опити с комуно-социалисти,които разориха родината ни от кражби и некадърност!Успех на РБ!

76

До Радан Кънев

преди 9 години

Запазете хладнокръвие,Радане,и се научете най-сетне да се държите като зрял политик! Нима приемате в буквален смисъл думите на един печен играч като Бойко? Та той да не е луд да прави "широка коалиция" с опозорената БСП? Нали ще бъде отсвирен завинаги от народната любов ? Бас слагам, че влага съвсем друго съдържание в изказането си, като например че "разчита много на БСП" да скъса с порочното си минало и да не саботира реформите !

75

Анонимен

преди 9 години

до 74Опозицията е ГРАДИВНА и коректив,но ТРЯБВА ДА СЕ ИЗРАБОТИ ПРОГРАМА НА ДЪРЖАВАТА ЗА поне 10 години и КОЙТО ДОЙДЕ да не започва да прекроява ,а да надгражда!ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИМ за ВАЖНИТЕ неща !Както стана за ЕС и НАТО!В държавата и в семейството САМО С КАВГА не става!В семейството децата ИЗБЯГВАТ или пропадат в държавата НАРОДА ОТИВА където има ред и спокойствие и държавата се ЗАЛИЧАВА от картата на света!

74

Винету

преди 9 години

Ами, Рамадане, затова и ще подсмърчаш край парламента. Защото ГЕРБ ти е най-големият трън в петата, само че мнозинството от избирателите не мислят така - има доста по-противни партии и те се знаят кои са.

73

Божо

преди 9 години

До Анонимен73Не е проблем да има различни мнения, важното е да се отстояват !!! Най-лесно се взимат решения от диктатори, но обикновено са грешни !!! Реформаторският блок е моя избор , защото обещават най-малко !!! Без спазване на правила, ние не можем да живеем добре !!! Германците може да не са по-умни и по-работливи като единици, но спазват правила и им е по-лесно да живеят без да се лъжат един друг !!! Успех, Реформаторски блок !!!

72

Анонимен

преди 9 години

КОЙТО СПЕЧЕЛИ И СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО трябва да СЕДНЕ НА МАСАТА СЪС ВСИЧКИ от ПАРЛАМЕНТА и ОСТАНАЛИТЕ с 3% и ДА СЕ ВОДЯТ ПРЕГОВОРИ ПО ВАЖНИТЕ ТЕМИ!ТРЯБВА 2/3 МНОЗИНСТВО ЗА ИЗМЕНЕНИЯ В КОНСТИТУЦИЯТА,защото и РУМЪНИЯ ни ЗАДМИНАВА!НЯМА БЕЗГРЕШНИ,во БЪЛГАРИЯ ЗАТЪВА!Какво стана за 1 година КОГАТО ДПС И БСП се държаха НАДМЕННО!ДЪРЖАВАТА ПОТЪНА !Промяна в съд.системаНЯМА ДА СТАНЕ САМО С 125-130 депутати!ТРЯБВА ПОДКРЕПА ЗА ВАЖНИТЕ ПРОБЛЕМИ,ЕНЕРГЕТИКА И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ!СТИГА СЕ джавкали !

71

Евро гей

преди 9 години

*** сега разчитат на турците да ги оправят.