23

БГ

преди 9 години

РАДВАМ СЕ ,КАТО ЧЕТА КОЛКО СЕЛСКИ ПРОСТАЦИ РАЗБИРАЩИ ОТ РАКИЯ И И ТУРШИЯ ,СЕ ЗАКАНВАТ НА ЛЕКАРИТЕ ,А ИНАЧЕ ХОДЯТ НА ЛЕКАР ДА СЕ ЛЕКУВАТ,ЩО НЕ СЕ ЛЕКУВАТ В ОБОРА С КРАВИТЕ НАПРИМЕР?БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАКИВА АНДРЕШКОВЦИ КАТО ВАС, СВИКНАЛИ ,ЧЕ РАКИЯТА Е ПО -ВАЖНА ОТ ЗАПЛАТАТА НА ЛЕКАРИТЕ ,ТАКИВА ЩЕ ВИ ЛЕКУВАТ, А ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ И ТЯХ НЯМА ДА ГИ ИМА , И ЩЕ ВИ ЛЕКУВАТ *** И ИНДИИЦИ

22

Анонимен

преди 9 години

И като питате какво руснаците правят тук- ПОГЛЕДНЕТЕ ДОБРЕ- Руснаците купуват, купуват, купуват и купуват, недвижимост, коли, продукти, стоки... Не са дошли да просят! Парите ги имат, но в Русия всичко е предпоследно, затова се изнасят или искат просто да имат вариант в друга държава ако там стане *** и се запукат отново. Закона и там не съществува, но там държавата конфискува та пушек се вдига- видяхте какво прави с олигарси като ХОдор- няма сигурност за парите и се въртят- тва е!

21

До Георги

преди 9 години

Георги ако искаш да се запознаем- аз живея и доскоро работех в Русия сега имам фирма там и не работя. Причината да отида там беше еднаквото заплащане по професията ми, дори без разрешение за работа, пълния списък с клиенти и тоталното безхаберие по отношение на данъци и прочие. За 2 години изкарах повече от колкото за 3 в Испания и 3 в Германия преди това, понеже на едното място те дебнат като бандит и 4-та класа човек, а в Русия им стига, че си бял а не чурка с дръпнати очи или чеченец с брада!

20

Анонимен

преди 9 години

ако си имаш дни и лекарите не могат да те уморят

19

Сомалиец

преди 9 години

Най ме радва как се жалват братчедите,май те ще се окажат прави за съжаление.

18

Анонимен

преди 9 години

То от жалване файда никва.Цялата система е толкова прогнила а докторите са най-човеци от цялата ***.Има хиляди случаи на лекари свършили си работата и не поискали стотинка не лев.Каква да кажем за катаджии и даиаджий има ли случай веднъж да са си свършили работата и да не потриват алчно ръце за подкупи?Един единствен?*** нагли униформени и пари имаш ли..Лекарите,са хора.Ония са машина за пари облечена в униформа.

17

пациент

преди 9 години

населението е подложено на своеобразен геноцид с безхаберните лекари, които винаги са недосегаеми, ненаказуеми и прочее. Цялата тази система се поддържа от държавата! Другото са празни приказки...Как ще ми обясните иначе:1. Откровено грозното писане в документацията, с което дори се хвалят? Такъв екземпляр в нормалният свят би се засрамил, че не може да пише, защото писаното е да може другите да го четат!2. Липсата на специализиран съд за такива измамници, които после се покриват?и още и ощ

16

Лао Цзъ

преди 9 години

По-добре млад, здрав и богат отколкото стар, беден и болен.Древна китайска поговорка

15

Анонимен

преди 9 години

Това с рушветите си е от "светлия" комунизъм, когато се чакаша за една торба цимент по няколко седмици.

14

Бивш член на БСП

преди 9 години

След 70 години комунистическо-социалистическо беззаконие и мракобесие на БСП и се иска още толкова да тормози народа и да ги лъже, че мисли за тях. И така както мисли Станишев, Миков, Мая Манолова, К.Нинова, Кутев и всички от партийната върхушка станаха милионери, а баба Гицка и дядо Кольо карат с 130 лв. пенсии. На тях им повишиха с 4.50 лв. и то на месец, а на себе си по няколко милиона. Не благодаря от такава партия.

13

emil.popov.35

преди 9 години

Хм, никой тук не коментира тоталното завладяване /без избори/ на цялата власт в държавата от ГЕРБ и по-специално карикатурата Цвъко - *** му са вече на всички ключове места в България. А са седнали пак да ни отклоняват погледите към незначителни нещица :)

12

emil.popov.35

преди 9 години

До ГеоргиПич, по-ограничено мислене от твоето надали ще се намери някъде другаде. Не измислихте ли нещо умно или поне малко по-човешко, "протестиращи соросоидчета" - нали уж бяхте красивата, умна и интелЕгентна част от българите ;)

11

до голтаците

преди 9 години

Ами голтаци,за толкова пари ,толкова лечение и внимание бе ! Избийте си политиците,които ви крадат ,та може и да забогатеете :)) !

10

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !ШУМИ МАРИЦАШуми Марицаокървавена,Плаче вдовицаЛюто раненаМарш, марш,с генерала наш!В бой да летим,враг да победим! (2)Български чеда,цял свят ни гледа.Хай към победаславна да вървим.Лъвът балканскив бой великанскис орди душманскиводи ни крилат.Марш, марш,с генерала наш!В бой да летим,враг да победим! (2)Млади и знойни,към вихри бойни.Ний сме достойнилаври да берем.Ний сме народа,за чест,свобода,за мила родакойто знай да мре!

9

Анонимен

преди 9 години

А реват *** като ги трепат в Бърза помощ , че закъсняват. Малко им е на тия ***.

8

Анонимен

преди 9 години

Лекарите са най-големите кожодери. Но решил съм-такъв *** поиска ли ми рушвет-ще си замине преди мен, със сигурност. Такива *** нямат място на планетата.

7

Анонимен

преди 9 години

Катаджии, лекари, политици, съдии спокойно могат и без заплати. Толкова са корумпирани.

6

Анонимен

преди 9 години

Здравеопазването е проблем 1 ! Реформа веднага ! Ангажимент на студентите към обществото-договор, преподаватели на съвременно ниво, смяна на " групата " ,която управлява всички болници От А до Я - Реформа, иначе няма да стане

5

Анонимен

преди 9 години

ДО ДА ЖИВЕЕ РУСИЯВолене ти ли си бе не си ли на източния фронт с *** мегафон.

4

Дянков

преди 9 години

В Русия съм, в Русия съм!