140

тъп народ

преди 9 години

да гласуваме за атака,атака е спасението от тия кожодери,стига едни и същи сме ги премятали

139

дешо

преди 9 години

еми време е пак да се вдига ме на стачки,стига са ни бръснели без ***.

138

KU-KU

преди 9 години

GERB IDGOBA ZNUDVA EREPETATA ZA PARI,EREPETATA PREDLAGAT DKEVER ODOBRIAVA I V DGOBA NA GERB NESTO OSTAVA.IZNUDVAT ZA PARI,ZASTOTO SA VSESILNTE MAFIOTI NA DENIA.

137

Анонимен

преди 9 години

КОЙ увеличава тока ?КОЙ, КОЙ, КОЙ ?Не е ли именно слугата на ВЕИ-мафията и Задкулисието Борисов, който цяла година плащаше на разни дрогирани наркоманчета да се разхождат по жълтите павета под командата на ... о, Господи - Близашки, който сега за заслуги направиха Служебен премир ?

136

Анонимен

преди 9 години

От кога Борисов чакаше тая възможност да ПОВИШИ ЦЕНАТА НА ТОАК, ЗАЩОТО ФОТОВОЛТАИЦИТЕ НА ЦВЕТЕЛИНКА БОРИСЛАВОВА ОТДАВНА НЕ НОСЯТ ПРОГНОЗИРАНАТА СВРЪХ ПЕЧАЛБА. Сега Борисов с присъщата си селендурска хитрост се опитва да прехвърли негативите по повишението на цената на тока на плазмодия Близнашки_Лизащки, но тоя път АНДРЕШКОВСКИТЕ СМЕТКИ ЩЕ МУ ИЗИГРАЯТ МНОГО ЛОША ШЕГА. ЦЯЛАТА ПРОСТАЩИНА, КОЯТО ВЪРШИ БЛИЗНАШКИ СЕ ЛЕПИ НА БОРИСОВ.

135

Анонимен

преди 9 години

Нека да се знае също и че ВЕИ-мафията е закриляна от ГЕРБаджийте защото там основни играчи са Цветелина Бориславово (от името на Бойко Борисов) и Иво Прокопиев (от името на Росен Плевнелиев). Останалото са ала-бали-змни на безгръбначния им слуга Близашки.

134

Анонимен

преди 9 години

Нека обаче всички знаем истината. А тя е една - в момента Националната електрическа компания (НЕК) купува най-много ток от омразните Възобновяеми енергийни източници ветровите централи и слънчевите панели. И от американските централи в Марица Изток, който му пробутват тока на срамно високи цени. Според изчисленията на самото дружество НЕК тъкмо заради това реалната цена на тока е много над обявената 114,10 лв. за квтч.

133

Даола

преди 9 години

Тази " държавна" комисия е за затвора ! Преди няколко месеца установява основания за намаление на цената - сега ще увеличава. Искам Стойнев за министър , той ги държеше под контрол.

132

мръсница

преди 9 години

*** алчна мафия съсипва народа! Ако вдигнст тока то няма да се ява на изборите!

131

mnenie

преди 9 години

Българи, токът е скъп заради неизгодните договори, които са включени от мое, твое, от наше име с ВЕИ-та и американските ТЕЦ-ове. Питам:1. На кого са ВЕИ-тата? (токът, който ни продават е от 5 до 10 пъти по-скъп!!!)2. Кой е сключвал договорите на наш гръб без да ни пита?Всички на съд. На народен съд!

130

Друго предложение

преди 9 години

Аз пък предлагам доживотен затвор за членовете на ДКЕВР и мафиотските им господари.

129

Прблема

преди 9 години

С цената проблема не се решава.Потреблението може да падне с повече от 10% и намеренията им да пропаднат-Източването на 1 милиард чрез фотоволтаиците и още 1 милиард чрез американските централи остава , дефицита ще расте.А има и друго.Тяхното задължително включване ще доведе до разпадане на системата.Правителството на ГЕРБ създало схемата с фотоволтаиците , които станаха колкото АЕЦ Козлодуй извърши много тежко престъпление , за което прокуратурата се затваря очите

128

Анонимен

преди 9 години

бат Бойко лека полека почна да си ги наглася рекетьорските схеми 10% тока 12% водата 16% хляба.Виновниците са били пенсионерите и тези където живеят в родина България.

127

зико

преди 9 години

Помните ли че преди да падне правителството на ГЕРБ искаха увеличения на тока с 24%. Е гласувайте пак за тях.

126

KU-KU

преди 9 години

S BORISOV I GERB SE VDIGAT CENITE.NE GLASUVAI ZA GERB.NOVI OSTE PO VISOKI ZENI,PO NISAK STANDART--EMIGRACIA V BOGATIA ZAPAD.

125

няма проблеми

преди 9 години

минимална заплата 1000 лв и вдигайте тока! кога ще имаме синдикати в българия ?????

124

Анонимен

преди 9 години

Докато ЕС и Америка не ни съсипат няма спиране вече тотално ни разединиха остава да се избиеме един друг...

123

Ограбване на населен

преди 9 години

Трабва да са много *** и некадърни управниците на една държава, за да въвеждат в експлоатация нещо, което неможе да докаже своята ефективност. Вероятно тези, които го ввеждат имат финансов интерес или са к,пени за да правят това. Наечните специалисти, които подкрепят такава идея, насочена срещу хората в държавата са корумпирани или некадърни. Фотоволтаичните генератори са именно ттова безобразие на корупция, финансова заинтересованост, некадърност, измама на гражданите.

122

Стига галеници

преди 9 години

Има един начин да намалим тока, като си спомним за Чартисткото движиние в Англия. Чупене и рушене. Чупене и рушене на фотоволтаичните установки, защото те са най-големите виновници за високата цена на тока. Да си оправят КПД - то и тогава да излязат на пазара. Стига галеници на некадърността и пошлоста.

121

Вагнер

преди 9 години

Бал"съм ви Бсп-то,Герб-а и всички партии...скоро София ще се тресе!