32

Анонимен

преди 9 години

Преди Гоце, сега този човек да го наречем, България няма късмет...

31

Анонимен

преди 9 години

Ама този как прилича на Мики Маус, просто не е истина!

30

KUK

преди 9 години

NEDOSTOEN DA SE NARECE BALGARIN,V KOETO DALBOKO SE SAMNIAVAM.

29

Анонимен

преди 9 години

А ти Плевнелиев, си виновен за вкарването на България във война с Русия, *** и много скоро ще бъдеш съден за това , за награждаването на секретаря на терористичната фашистка организация Нато Размусен с най-високия държавен орден, за създаването на натовски център в България и за много други престъпления срещу България и народа. В ада ще гориш безроднико.

28

неутрален

преди 9 години

Аз мисля че са му направили Сюнет и Отзад...и то доста голям само незнам защо го търпим още....

27

Анонимен

преди 9 години

Пръдльо е!

26

Анонимен

преди 9 години

Чист пръдльо!

25

ПОП

преди 9 години

ПАК ЛИ ЗАБРАНИХА НА *** ОТ БАНКЯ ДА ИЗКАЗВА ГЛУПОВАТИТЕ СИ МНЕНИЯ

24

Анонимен

преди 9 години

Ами защо не са задържани лица в опит да продадат гласовете си бе *** - купуването и продаването било престъпление - на баба ти хурката - купуват партиите а партия наказателна отговорност няма как да носи - продават (според изследванията) 1/3 от българите - и хорицата най културно си заявяват че продават - демек около 2 млн граждани могат да бъдат уличени в опит за извършване на престъпление пастирко ирландска....

23

Анонимен

преди 9 години

Би трябвало вече да ви се е изяснило защо след победата е имало народен съд за враговете на народа.... важното е като се вземе властта да не им се даде възможност да избягат при парите си....

22

Анонимен

преди 9 години

ИЗБОРИ НА КОЧ БАЙРЯМ,ГАРАНТИРАНО ОТ РАСИМ,АЗ ПРЕДЛАГАМ ,ПРЕЗИДЕНТ И ПАРЛАМЕНТ ДА СЕ МЕСТЯТ В ТУРЦИЯ ПРИ ЕЛЕКТОРАТА СИ

21

Колев

преди 9 години

Плевня, правомощията ти са да гледаш като излъгана ученичка и да премигваш глупаво, за друго не ставаш! С твоя избор за президент Бойко показа колко много мрази България и българите!

20

джо

преди 9 години

ГРОБ затова слагат човек изобличен във фалшификация за премиер и сменят областни управители, за да са честни изборите, смешки!

19

Щирлиц

преди 9 години

Води ни Партио,води ни,към светли бъднини...Растеж и пр. ала-бала.Да,когато последният червен плевел бъде изритан от управлението.Дотогава ще рапортуват бвишите ни комсомолци пред ЕС,САЩ,и ще се гъзят усмихнати.

18

крум

преди 9 години

Ама че тъпо ***, а отговорността на слъжебния кабинет къде е? Нали това им е работата, а не да уволняват наред!

17

Sven

преди 9 години

Видяхме как избраха Плевнелиев. Срамното е, че не скочихме всички и да го изгоним с шамари още в деня след изборите. Манипулирани избори, фалшив президент!

16

ak47

преди 9 години

Жужето Роско може да си говори каквото иска , но ако Боко фалшифицира изборите ще си трае. Фнимавай, Роско, да няма карате в бъбреците!

15

Фотев

преди 9 години

Самият Плевел е избран с измама, за какви свободни и честни избори говори! Наглец!

14

Йоши

преди 9 години

Плевника е главният разединител на нацията, точно сега трябва в миша дупка да се крие, а не да агитира за ГРоБ. Бегом, мишок!

13

Спеца

преди 9 години

Господине , Вие сте Президент и по Конституция излъчихте Служебен Кабинет, който отговаря за организиране на честни избори!!!Какво взе да шикалкавиш, като ирландска пастирка, със запретнати поли, по гръб на тревата !Я го виж ти Партията на мутрата никога не е отговаряла за своите зулуми - НИКОГА !Отговаряш и още как!