53

Анонимен

преди 10 години

До 70:Та да те бият милиционерите явно е имало за какво!Всички нормални и честни хора живееха спокоино и сигурни,не се притесняваха че като се приберат от работа ще си намерят ограбен и разбит апартамента!Че имаше глупости тогава имаше,но имаше държава,имаше ред и дисциплина,хората бяха по-отговорни и си помагаха,а не като сега и да гори къщата на комшията няма да се подадът,от проблемите всеки се е затворил в черупката!Сега може да има всичко по магазините,но ядем *** некачествени!

52

пенко

преди 10 години

Писна ми *** да плямпо-пишат: "По времето на комунизма" ОБЯСНЯВЯМ: Комунистичес-ката идеология е за: Колективна собственост в/у средствата за производство на "блага",ко-лективен контрол и колективно разпределение на "принадената стойност". Партократско- диктаторски "социализъм" няма общо . Другото е новия член на Конституциятя: Частната собственост е неприкосновенна ...а частните банки ще Ви "*** майката" -нямя милост

51

Просто истината

преди 10 години

До до 57Нещо си се объркал за Германия, *** смешен. От дълги години Германия е най-големия износител в света.-----------------На кво ? Ама айде нека е ...и изнася неща , дето ги произвежда в заводи , дето работят с кво ? С енергия ..а енергията от кво се получава ,умнико ...точно така от енергоносители ...а , най -евтиният и екологичен енергоносител е природинят газ ... а в света най -евтиният газ е руският ... е , те затова са санкциите и войните...да се лапне ресурса на Русия.

50

Просто истината

преди 10 години

До 48 до 66 Кога това бе ..алооо , Клифърд Саймък ...аз съм на 48 години и също съм живял тогава, само си спомням как идваха сърби и гърци да си купуват кашкаавли и салами от нашия гастроном , щото не е ГМО и е евтино, а това дето някой ти е откраднал колело може да разсмее всеки ,който е живял по онова време ...точно за зва часа , кримиконтингента е открит, изяжда три гори бой и е осъден справедливо ...щом са те били милиционери занчи си бил нящо крими...мен например не са . Лъжеш здраво.

49

48 до 66

преди 10 години

Казах "благоденствие" В СРАВНЕНИЕ С ТОТАЛНАТА МИЗЕРИЯ ПРЕЗ КОМУНИЗМА, иначе спрямо Америка ясно че сме зле и сега.За разлика от тебе съм живял тогава, редил съм се на опашки за пакет сухари, изкарах половин детство с едни скъсани гуменки, дедо ми с връзки ми купи колело Балканче и ми го откраднаха, затова пък мен са ме били безделни милиционери за тяхно удоволстие!Днес сме поне 10 ПЪТИ по-богати и щастливи от тогава !!!Друг път не се опитвай да лъжеш от стара коза яре, ок?

48

KUK

преди 10 години

SVOBODNA BALGARIA V EVROPEISKIAT SAUZ GLADNA KOKOSHKA GITO SANUVA.

47

Анонимен

преди 10 години

До 48:Сега в България е национална катастрофа,едно време наред със всичкиглупости имаше и много положителнинеща,поне имаше държава със силни институций,армия,работа за всеки!70-80 години на миналия век се построяват сумати мега заводи/АЕЦ,Нефтохим,Кремиковци и др./сега сме толкова мизерни че не могат да го боядисат тези заводи!Държавата я няма в момента,цари разруха,пенсионерите мизерстват,младите бягат навън,*** крадът безнаказано,обезлюден Северозапад!На това ли му викаш "благоденствие"?

46

Анонимен

преди 10 години

До 38 до БобиАбе мушморок,къде видя благоденстваша България днес?Цели области на България са обезлюдени,селата празни,над 2 000 000 млн българи са в чужбина,селата са празни,*** е навсякъде,цари разруха,хората изнемогват,шепа хора са добре и това е!Има една София и това е!Даже и Бургас и Варна вече е трудно да си намериш работа за повече от 500 лева и то ако си млад,за по-върастните забрави!Така че преди да пишеш глупости се разходи в страната и тогава говори глупости!

45

истината

преди 10 години

Германците може да правят най-добрите коли,но пък руснаците правят най-добрите оръжия-самолети,подводници,ракети,ПРО и други,в космоса са също номер едно,че и американците им използват услугите!Всеки се е специализирал в някаква област,на Русия целия огромно научен потенциали огромните средства с които разполага Русия са насочени към оръжия и оръжейни разработки!И нормално,ако не беше силата на Русия,САЩ отдавна да са ги нападнали да им вземат енергоресурсите така както направиха в Ирак,Либия

44

Austin Powers

преди 10 години

Руснаците имат много добри технологии но не ги внедряват за да не им ги откраднат. Ей така седят си в сейфа и събират прах.

43

Анонимен

преди 10 години

VW Голф от 80 години е по добър от Лада 2012 година. Не можете да си представите каква *** прават руснаците 2012 година

42

Анонимен

преди 10 години

Най-добрите и луксозни коли в света са немските кой каквото и да говори. По надеждност и механика им е конкурент единствено Япония но не и по лукс. Ако немските коли са на ниво 90те години си представям Ладата на какво ниво е. Следователно малоумния ти коментар за немските коли си го за..и знаеш къде . В комунистическия г.з.

41

Анонимен

преди 10 години

Российский рубль упал до нового исторического минимума.Курс рубля на Московской бирже продолжил падение на фоне западных санкций, введенных в отношении России. В результате доллар в понедельник, 15 сентября, превысил отметку в 38 рублей.

40

Анонимен

преди 10 години

Вярвай си 58 , но немците наистина са добри в едно нещо, чрез Евро простотията убиха всяка икономическа активност която не е германска особено в периферията на съюза.

39

Austin Powers

преди 10 години

Руска търговска делегация е заминала спешно за Пекин да изучава китайският опит във производството на щори, цукала, габърчета и други артикули за ширпотреба. Нуждата за диверсификация на руската икономика се налага от постоянно спадащите цени на енергоносителите и несигурността на пазарите предвид ембаргото.

38

до 57

преди 10 години

Нещо си се объркал за Германия, *** смешен. От дълги години Германия е най-големия износител в света. Та, дондуркай си медведа , докато германците са на светлинни години напред.

37

Анонимен

преди 10 години

Руската *** не стига че няма способностите и акъла да направят нещо но на всичкото отгоре те дори не знаят мотиката от коя страна се държи. Те не могат и храна да си създадат. Само изнасят газ и внасят храна и технология. За друго акъл нямат. Само лежат и се наливат с водка .

36

Анонимен

преди 10 години

Шаломов и Вениаминов се гърчат от злоба , омраза и безсилие. От това по хубаво няма.

35

Анонимен

преди 10 години

Поредните истерички писъци в знак на безсилие от хунта в Кремъл налагаща властта си с терор и убийства.Безсилие и омраза само това ви остана !

34

Анонимен

преди 10 години

Айде на митата , а освен това там за далавери отиваш на "колония" .