7

до 10

преди 9 години

Кьорав ли си бе че си праснал тия големи букви?

6

Анонимен

преди 9 години

Varg, то толкова много години спамиш форумите, а още не можеш да пишеш! Пише се "покрай", а не "покраи".

5

234

преди 9 години

Ами сложете им легнали полицаи през 200 метра започвайки от 2км. преди населеното място и свършваки 2км. след него. Това е нещо което може да направи за един ден и не изисква почти никакво усилие. Освен това не е скъпо.

4

Анонимен

преди 9 години

Както се казва в рекламата "Гърците са го измислили". При тях пътят обикновено минава извън селото и има отбивка, а селото е на 1-2-3км от пътя. Е, имат и главни пътища през населени места, то няма как иначе, но където са могли са го направили по този начин. И сигурно са спестили доста човешки животи. Да питам и аз, какво става с онзи ......, който прегази с джипа си 4-годишния Паоло в пешеходната зона на Стара Загора? Нещо, закони, съд, затвор, глоби? Или пак по старому?

3

Анонимен

преди 9 години

Как се прави опит да се измести фокуса от истинският виновен за смъртта на бебето. Камери нямало,не знам какво нямало,а се знае че България е на едно от челните места по брой полицаи на глава от населението. Истинският виновен е пияния полицай, който се опитват да прикрият,отново. Полицай с няколко акта! Това означава, че още поне двадесет пъти са го пускали колегите му. И не сте забравили че от 60 екипа пътни полицаи, само един не взема подкупи.

2

до 5

преди 9 години

Така е. Навсякъде са само шушу-мушу.(да не пострадали от тоя или оня) после плачат. иначе, през много села минават огромни чудовища - тирове, автобуси, комбайни, къщите се тресат и тези до улицата се пукат яко. А леките автомобили летят с големи скорости и случи като този няма да са рядкост. Не знам защо се бавят или не се правят заобиколни трасета извън населените места. Явлението е масово и изобщо не се работи в тази посока. Това е абсолютно диво основна път да минава насред населеното място.

1

sofeto

преди 9 години

109 мобилни камери, разположени в полицейски автомобили, са "на трупчета" и не могат да бъдат използвани в борбата срещу нарушителите на пътя, пише още Стандарт, цитирайки източници от МВР. Това се случва заради решението на Върховния административен съд, с който мобилните устройства бяха обявени за незаконни. С тях не могат да бъдат санкционирани шофьорите.