140

77777

преди 9 години

СКРИЙ СИ МАЗНАТА ФИЗИОНОМИЯ БЕ *** ТУРЧИН!!!!!!!!.ФЕСОВЕТЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВЛЯЗАТ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!!!! ТАМ ИМА МЯСТО САМО ЗА БЪЛГАРИ !!!!!!!!

139

Анонимен

преди 9 години

Плевньо,трай бре,ще те викна в сараите Росенец та да видиш с какви хора ще се срещнеш,всите с чадъри ще бъдат от световния елит и тогаз ще мажеш,сега да си Трайчо,Трайчо,до октомврии.

138

Плевньо,

преди 9 години

обяснявам просто -бат' Реджеп каза да си натискаш парцалите! Оня ден беше на инструктаж и не си слушал, сега се налага да ти припомня чрез мен. Сещаш ли се, кога нямаше други от ЕС, пък ти се беше гушнал с президентите на Бенин и Того, или там някакви други от района, като болни прасенца, сякаш сте социалисти в НС. ТРай с кадруването, да не те изкадруваме ние!

137

Анонимен

преди 9 години

Найш как ща изолирам с едим мазен...b*tch slap...долен потурко... изолирай се в *** и се бърши с килимчето си!

136

ази

преди 9 години

Да, Лютви, категорично ДПС трябва да е извън властта. Не само, а тази етническа партия е нужно окончарелно да слезе от политическата сцена.Огромните апетити за власт , доведоха до българската неприязъм към ДПС.

135

Българин

преди 9 години

Българи, гласувайте на изборите за онази политическа партия, която сега преди изборите заяви, че няма да влиза в коалиция с ДПС след изборите за съставяне на правителство и Парламент.

134

БРАННИК

преди 9 години

Дръжте си електората неук и ***, това е вашето оръжие срещу народа, нашето е солидарността между хората. За жалост обаче...

133

Нео Анти Е...р

преди 9 години

Когато един пръст сочи някого - три други сочат обратно... Затова нека и аз да ви кажа... Използвате България за да се докопате до Европа. Политиците ви може би умеят да шикълкавят, ала културата ви е да правите свинщини... по гастербайтерите ще се разпознаете колко сте европейци...

132

Е....р

преди 9 години

Българи никога няма да се обедините, вие винаги сте се делили по между си, защото всеки иска да вземе на другия кокала. Затова надписа над парламента е "съединението прави силата", за да ви го напомня постоянно, иначе вие го забравяте и се разделяте. Но и той не помага вие просто сте разединени по природа. Това е добре дошло за Турскат партия ДПС, която се опитват да разединят всички, но не успяват и никога няма да успеят.Кажете има ли нещо по-лесно от това да разцепеш Българска партия?

131

Багар

преди 9 години

След като се изолира трябва да се въведат такива законодателни мерки които забраняват гласуването от хора с друго гражданство, от хора намиращи се в други страни - след като са в други страни те нямат моралното право да определят как да се развива страната която са оставили. Така изкуственото влияние на ДПС получено с гласовете на турци ще се срине, след това лесно ще бъде забранена и заличена от обществения живот в България. Ще остави само неприятен спомен.

130

Багар

преди 9 години

В исказването на Лютви има конфликт на интереси съответно мнението му няма значение. На него му се иска дпс да не бъде изолирана, но тя ще бъде - защото олицетворява ръката на турция във вътрешните работи на България а турция цели едно придобиването на териториите владени от гнусната турска империя на башибозуци. След като бъде изолирана тя трябва да се забрани, тъй като тя е незаконна и противоконституционна, но не това е важното. Важното е че тя е като трън за националните ни интереси.

129

m²

преди 9 години

d p s.e koalizia na musulmanite jalko za tyah zashtoto povece to ot tyih sa ne gramotni i gi vodiat za nosa.i az sam turcin nikoga ne sam bil za d p s

128

Dichev

преди 9 години

Това наистина е проблем, защото именно ДПС ще задържи ГЕРБ във властта! Освен ако не са се договорили с националистите и за това беше това отиване на Местан в Турция. За да се стреснеме пак и тоя път да гласуваме я за Атака я за ВМРО както едно време за ГЕРБ след "изцепката" на Доган, която бе наистина добре премерена за да вкара Бойко във властта!

127

чист българин, не ен

преди 9 години

Много крадете, бе ,Местане.! Едни големи зад---и сте разтворили, като чели на оня свят ще носите всичко!!!!!

126

Анонимен

преди 9 години

174. А ти *** е крайно време да разбереш че и като агент може да работиш за Турция. , защото си турчин !И това благоприятно време е предвидено че ще дойде , да работиш открито !Нама етническа партия в нито една страна , само в България , която бавно ти променя историята .Посещението на Местан при Ердоган - Южен Поток , да минава през Турция и Герция , е открито антибългарско !Турците ще управляват България !

125

Анонимен

преди 9 години

Кога ще разберетеНАЙ-ГЛАВНОТО!Естествено е че ДПСвинаги ще бъдат във власта!Защото ДПС е партияна Българската Държавна Сигурност!А не на турците!Разберете го най-после!Кой е агент Сава,агент Павел,агент...и т.н.!Е,на кого са агенти?!На Турция?Не,на Българската ДС!Тогава?!Пълна лъжа е опасносттаот турската заплаха!Обикновения беден българинс турски произход,никоганяма да бъде срещубългарите,защото нямаза какво!А водачите им-те пък са агенти наДС!Тогава?!Всичко е бля-бля

124

Анонимен

преди 9 години

koga kurdite shte vi opraviat ....

123

bai_jordan

преди 9 години

Прав е човека, не може! Докато има хора които само се оплакват, а не гласуват ДПС ще е във власта до откат. И после се чудим защо стана така? Ами много е просто, докато електората на Доган гласува под строй, а ние ходим за риба, гъби и ни е през онази работа ще ни управляват Местан, Делян и компания! На печелившите ЧЕСТИТО!!!

122

Анонимен

преди 9 години

Поредната манипулация.Доган много добре знае какво ще се случи след подобна тайна визита.Ще летят плюнки и закани което е и главната цел.Редовото шиле ще пусне бюлетината и дерибеите ще го стрижат още един пореден мандат.А Мехмед ще ходи да лепи плочки в Германия до другите избори с поредната манипулация.

121

Анонимен

преди 9 години

Eiii stegnetese horaa,"bulgariq" veche nqma susedi a samo alchni mrusni komshii....vzemete se v ruce zashtoto tova e posledniq izbor na naroda! Samo moje da bude losho no dobre edva li. Za tova vseki grajdanin si pravi svoq izbor, sega e vreme da reshite elementaren problem chres glas I umnata,inache gorko mu na bulgaristan