9

Тихомир Томов

преди 9 години

Като е толкова сигурно да направят един общоградски пикник до язовира с един от митрополитите от ДС за по -сигурно и да се веселят на преливника !

8

иванов

преди 9 години

И като отидат на язовира какво могат да направят...трябва превенция.а не да се сети откак прелее.сега и язовир огоста е пълен както никога защо не се източва, ще чакаме да прелее и тогава ли

7

Анонимен

преди 9 години

Друг един язовир-КОПРИНКА-прелива от "РУСОФИЛИ"-там били и БСП.и Русофилите както и високопатриотичната партия от националисти Атака.Т.е извършва се поредното преброяване на петата колона.Всички речи са били произнесени на български.

6

Анонимен

преди 9 години

Защо не се образуват " Обществени организации " от доброволци , които да следят нивото на язовирите , когато вали и когато невали и как са преливниците ?

5

Анонимен

преди 9 години

Как ще прелива един язовир ?След като ( преливника ) е на 5 метра под върха на язовирната стена и водата се оттича .Освен да е затиснат ?Това е подривната дейност , с язовирите в България !Е така гледаме като овце как ни ликвидират !

4

Анонимен

преди 9 години

Концесионерът ?" Ние както и концесионерът" , Кой е той ??

3

Т.Живков

преди 9 години

Да ги издави у Берковица!След мене и потоп!

2

Анонимен

преди 9 години

Бойко,когато този път вземеш властта.Не забравяй народа.Бъди патриот.Научи се да оничаш българите,както едно време Тошо.Бъди умен като Людмила.Тогава и народа ще те обича и ще ти се кланят десетки години.Нали затова се бориш?Имаш власт и пари,но любов?Сергей,ти избяга като един плъх.Ти си срещу Русия-християните.Реформатори,смешни сте.Сами ще се избиете.Атака,защо просто не извадете досиетат от КТБ.Мълчите за гарантираните пари.Движение 21 са най-умните.Те ще управляват БГ.ДПС-вие ста АУТ.

1

Анонимен

преди 9 години

Откога трябва да има потенциална опасност ако прелива язовир.Едно време се правиха така язовирните стени и преливниците, че ако ще постоянно да преливат язовирите е все тая. Тодор Живков едно време лично откри язовирната стена на язовир Цонево дълга 800 метра висока 39 метра и задържаща 330 000 000 кубика вода зад себе си.Тази стена няма как да се скъса освен ако водата не започне през нея да прелива, ама преливника е дълъг 50 метра и се намира 5 метра под върха на стената. Няма как да се скъса