35

Ще галсувам за РБ

преди 9 години

Браво, пичове! Така им се пада на тия Драгалевски ***! На костака му увисна мустака :D

34

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Голяма част от българите наистина са уникални ***! Ще гласуват за герб, понеже искат да се чувстват печеливши. Един вид- 'ние бием'! Изобщо не им стига акъла да разберат, че боко и цвък ще лапат, а масата 'печеливши ще лапат дебелия! Колкото до рб - тези са по-долни национални предатели дори и от тиквата!

33

част2

преди 9 години

Димитровград.Mитю Димитров . Тези двамата феодали са си платили, за да могат наглите им синчета Станислав Иванов и Стефан Димитров да са на първите две места в листата. Ако хасковлии и димитровградчани решат да са под феодално робство да гласуват за така наречените реформатори. Хубавичко ЩЕ ГИ ОПРАВЯТ синчетата на двамата олигарси.

32

част1

преди 9 години

"Реформаторите", които са май реаниматори на Костов пак доказаха, че са орел, рак и щука. Нито са влезли в парламента (а могат и да не влязат) започнаха боричкания и кой да води бащина дружина. Така е когато правиш непочтена коалиция с непочтени средства. Вкарвайки в листите си непочтени хора, а такива които могат да си платят. Най-очеваден е примерът с хасковската листа, където синовете на двамата олигарси или казано по - простичко дерибеи на Хасково - кметът Г.Иванов и собственика на Неохим

31

Анонимен

преди 9 години

Тези не могат да се оправят помежду си, а нас ще оправят.... не знам, Бойко, за какво са ти изобщо!

30

Анонимен

преди 9 години

18 тупак за това пък ти гласуваш за голямото ДПС сиреч *** нали

29

Анонимен

преди 9 години

33 а на какво обръщаш внимание на червените дяволи илу на креатурите им

28

луд умора нема

преди 9 години

Една банална истина, която Костов разбра с деветгодишно закъснение. В нощта на изборите през 2009г. беше озарен и казваше, че това, което се случва в България е нова, голяма дясна вълна. Преди това ходи с цветя и бонбонки при Борисов, а по време на управлението на ГЕРБ избираше сигурността пред свободата, подкрепяше незаконните акции на Цветанов и нямаше нищо против подслушванията. Цветанов и Дянков му бяха любимите министри. Гласува лично за избирането на Бойко Борисов за министър-председател.

27

хадес

преди 9 години

Реформаторите са загубени без ГЕРБ и обратното. Точно заради това Бойко Борисов непрекъснато се напряга да се обяснява, колко не са му нужни, а радановци пък се правят, че ГЕРБ уж не ги интересуват. Предсрочните избори означават само едно връщане на Бойко Борисов на бял кон, с политически патерици като Реформаторския блок.

26

пълна лудница

преди 9 години

От много месеци насам не обръщам внимание на Реформаторския блок поради простата причина, че не е хуманно да се занимавам с болни за власт хораОт вчера обаче идиотизмът на реформаторите взе свръх-измерения!

25

Прост Гербер

преди 9 години

Кунева иска да пристане на ГЕРБ като поизхабена провинциална фолк певица на софийска мутра.

24

червена баба

преди 9 години

Ето как да си обясним думите на Костов, казани преди последните парламентарни избори, че Кунева е поредната червена кукувица,която иска да снесе яйце в синьото гнездо!

23

червената шапчица

преди 9 години

Не, има нещо наистина много сериозно сбъркано в дясното пространство, щом вместо да ни предлагат някакви положителни теми, те ни обсипват с негативни. Вместо да ни кажат какво предлагат като управленски идеи, те ни занимават с вътрешно- партийни проблеми!

22

Анонимен

преди 9 години

Иван Костов иска да им отреже главата на СДС и другите още преди изборите

21

преди 9 години

Тия се гласят да управляват заедно с ГЕРБ, а не могат между тях си да направят компромис и да върви напред страната.

20

Българин

преди 9 години

Като чета реда на отрицателните мнения, веднага се набива, че са от един и същи човек !Хора, така се обесмисля изказването на мнение и нормална размяна на идеи !

19

слух

преди 9 години

Утре куневръза се разпада след което люспите ще преминат към ббц

18

Анонимен

преди 9 години

РБ не може да има друта роля освен да е слугинска структура на ГЕРБ!Вижда се, че Кунева и Лукарски изпълняват всички указания на мутромилиционера от Банкя!Радан Кънев се мята като риба на сухо и е най-добре да се оттегли от политиката!След 5 октомври България я чака 4 годишен БОСТАНДЖИЙСКИ период! То и друго не може да бъде в държава , в която тиквите са в изобилие!

17

ss-waffen

преди 9 години

Питам. Ако РБ, влезе в Парламента, кой ще бъде техния представител, с който другите да се договарят? Кой от всички тях е припознат? Кое гарантира, че няма да станат "Независими" веднага след изборите?

16

Малкото ДПС

преди 9 години

РБ е малкото ДПС, в което е скрита турската партия НПСД оглавявана от Касим Дал и Корман Исмаилов, напуснали ДПС и станали слуги на Турция и Ердоган.