17

Анонимен

преди 9 години

Как Митко и Петя лапнаха банка с помощта на БНБ18 Април 2011Иван Бакаловголямата изненада на вечерта бе, че не кумуваше доведената дъщеря на Бойко Борисов и най-добра приятелка на булката - Веселина, както бе обявено предварително, предаде blitz.bg.

16

Анонимен

преди 9 години

Историята с КТБ много прилича на случилото се с банкера Цветан Начев през 1997-1998 г. Тогава с помощта на първите хора в държавата Петя Славова и Митко Събев успяват да вземат от Начев Международната ортодоксална банка Св. Никола, днес Инвестбанк. По подобие на КТБ, във финансовата институция също влизат квестори. Те отменят всички решения на Общото събрание на акционерите от 1997 година и заедно със Събев и Славова изхвърлят Цветан Начев от ръководството на банката.

15

Анонимен

преди 9 години

Оказва се ,че той не вземал никакви решения , а Управителния съвет на БНБ вземал решения .Накратко ...Банката обрана , виновни няма ! Съдът да съди управителния съвет...Що ли тоя филм вече сме го гледали ?

14

Анонимен

преди 9 години

През годините под ръководството на Петя Славова Инвестбанк се превръща в една от банките на властта. Тя достига своя апогей при управлението на ГЕРБ.Инвестбанк,КТБ и Виктория се обединяват.Общия капитал е на стойност от 23 милярда

13

Анонимен

преди 9 години

Трансфери за милиони са извършени без необходимите банкови документи в инвест банк, където работи братът на Иван Искров.Работата му е в отдел сигурност и мониторинг на банковите транзакции.Иван Бакалов.В КТБ ли е новата работа на братя Искрови?

12

Анонимен

преди 9 години

Тайното властово съдружие, което насочва дейностите на премиера Борисов. Това са банкерът Иван Искров и други.

11

Анонимен

преди 9 години

Визитната картичка на кръга Емил Кюлев. Според Гр. Лилов този кръг е в основата на тайното властово съдружие, което насочва дейностите на премиера Борисов. Това са банкерът Иван Искров, министърът от тройната коалиция Даниел Вълчев, съветникът на президента Петър Стоянов Красимир Ангарски, Георги Прохаска съветник на синия Александър Божков и др.

10

Анонимен

преди 9 години

Петя Славова и Цветелина Бориславова - градски мутреси.ДАНС засекли контакти на скандалния Орлин Алексиев с Цеко Минев, Петя Славова и Иван Искров!

9

Виждащ Вложител

преди 9 години

ВРЪЩАЙТЕ БЛОКИРАНИТЕ ПАРИ НА ХОРАТА БЕ ПСЕВДО-ИНТЕЛИГЕНТИ КУКЛИ НА КОНЦИ!АКО БЯХТЕ СВОБОДНИ ДА РЕШАВАТЕ И ПОНЕ СРЕДНО-ИНТЕЛИГЕНТНИ, ТОВА НЯМАШЕ ДА ГО ДОПУДНЕТЕ ДА СЕ СЛУЧИ!РЕЗУЛТАТА ПОКАЗА ВЕЧЕ КОЛКО ВИ Е АКЪЛА И СВОБОДАТА - СЕГА ВРЪЩАЙТЕ ПАРИТЕ НА ХОРАТА!ИНАЧЕ ДОКАТО НАМЕРИМ КУКЛОВОДИТЕ ВИ, ЩЕ ЗАПОЧВАМЕ С ВАССССССС ...

8

сони

преди 9 години

До СМЪРТ ЗА БОКО ТИКВАТда му папкаш маркуча ще те намерим октомври

7

коко

преди 9 години

До Бай ИванБай Иване омрьзна ми пенсионери да дават акьл и то червен пенсионер

6

мене

преди 9 години

Г-н Искров,не Ви ли е срам,че ГЕРБ Ви гкасуваха такова доверие,а вие сега да докажете,че сте гъмен комунист,съдействал на най долните среди в държавата

5

кари

преди 9 години

Искров обясни на ББ, обаче дали ББ го разбра е друг въпрос. Важното е, че Идскров не разбра ББ и не се съгласи с него , а се оказа, че мисли по друг начин.

4

Бай Иван

преди 9 години

ДПС и ГЕРБ най-много искаха предсрочни избори, досещате се защо... Кафето между Местан и Борисов също не беше случайна среща, то беше далаверата и сделката за предсрочните избори, които ще помогнат както на ДПС, така и на ГЕРБ да фалшифицират изборите в тяхна полза, а след това кой знае - може и да станат коалиционни партньори или да са на първите две места и ДПС да играе ключова роля като най-голямата опозиционна партия.

3

Анонимен

преди 9 години

Никой вече не може да оздрави окрадената КТБ.Въпроса е да се спази закона и да се върнат сумите до 100 000 евра.Но явно и фонда предвиден за тези случаи и той е окраден.В една нормална правова държава щеше да има колони чиновници и политици към затвора...

2

Аз

преди 9 години

А бе свърши си работата която от теб се очаква бе , всеки знае че от тази банка се краде с пълна сила , и тебе ще те оставят да замазваш л ...айната

1

az

преди 9 години

ОСТАВКА!!!!