37

Кукло-ТЪРСАЧ

преди 9 години

Значи, куклата ни обяснява, че ХЕМ трябва да се спазва закона, ХЕМ пък, ние които сме го чели настоящия закон, знаем, че в него не е описано НИЩО по самата процедура на връщането на гарантираните пари, освен началната дата и курса на изплащане... НИЩО ДРУГО!Следователно, настоявайки да се спазва ЗАКОНА, кукличката ни обяснява , ЧЕ НИКОГА ПАРИТЕ НИ НЯМА ДА НИ БЪДАТ ВЪРНАТИ!А знаем, че парите от КТБ не ги е откраднал ТОЙ!!И понеже той не го прави щото е луд или *** => Е КУКЛА

36

Анонимен

преди 9 години

Да ви кажа аз имам малко пари в КТБ но заради няколко стотачки на година не си струва май вече да се държат парите по банки. Ако въобще върнат парите смятам да ги държа в буркан банк та дори и да стане финансова криза поне ще мога да си запаля печката та да се стопля :-)

35

Анонимен

преди 9 години

Когато финансирате *** дали им проверявахте кредитните досиета? И по принцип това има значение едва когато кредита не се обслужва. Ако се обслужва е без значение. Или Искров иска да каже, че 3,5 млрд. лв. кредити в КТБ не се обслужват. Ако е така къде беше БНБ и нейния контрол и как е допуснала подобно нещо?

34

Анонимен

преди 9 години

Решение на правителството не осигурява парите автоматично, защото много избиратели не са съгласни да плащат нов данък заради богатите вложители и кредитни милионери в КТБ. Има някакви парици в гаранционния фонд и каквото има там, това е.

33

Анонимен

преди 9 години

Тогава няма смисъл от БНБ да си чешат ташац.ите и като стане фалит да кажат, че нищо не могат да направят. По-добре да ги уволнят и държавата да спести някой лев от тлъсти заплати в БНБ та да плати влоговете в КТБ.

32

ИСТ

преди 9 години

Фонд Султаната ОМАН сигурно ще кажат АМАН от българските апаши.

31

Анонимен

преди 9 години

Иван Искров прикрива истината.Пари ,за да се платят депозитите до гарантираната сума има в банката до стотинка.Няма пари за милионерите в КТБ,но закона трябва да се спази.Скоро Искров ще бъде или в затвора,защото не иска да отвори банката и да спази закона или мъртъв, ако я отвори.Отваряй банката!Да си беше вършил работата съвестно.Заплатата ти беше 15 бона на месец.Искров,ти си аут.Хората на улицата ако тр мярнат...

30

Анонимен

преди 9 години

Иван Искров твърди, че БНБ не може да реши проблема с КТБ сама. Тогава как БНБ можа да реши проблема с *** когато имаше теглене от нея и можа да влее ликвидност а в КТБ не пожела? Този въпрос още няма отговор от куклата на конци ИСКРОВ. Единственото което прави е да говори глупости и след това да замазва положението с други глупости. Не е допустимо управител на БНБ да се изказва на базата на слухове.

29

ЕВРОПЕЕЦ

преди 9 години

Какъв закон бе, от ЕС не ви ли казаха че парите до 100000 евро вече отдавна трябваше да са изплатени. Какво се ослушвате ЕС законодателството е над националното!!!!!!

28

Пожарев

преди 9 години

Искров увърта и приказва безсмислици месеци вече. Много подобно е поведението и на Цацаров. Да не са в една и съща масонска ложа тези измамници?

27

Анонимен

преди 9 години

Всички банки от Родшилдов тип, са пирамиди, които в определен момент се сриват, за да могат да бъдат ограбени вложителите и парите да се приберат от тези, които, са на върха на пирамидата. Живеем в една еврейска ционистка конспирация през последните 200 години, но това ще бъде прекратено.

26

Анонимен

преди 9 години

Лидерът на ГЕРБ заяви, че партията поема отговорност за назначаването на Иван Искров преди 5 години.Бойко,сега да върне парите.Сещаш ли се,кой ти се пбади по телефона?Сергей ти каза нещо и замина за Брюксел.Ти къде ще се скриеш?

25

любопитен

преди 9 години

Може ли да обясни това малоумно същество след като казва, че решението трябва да му бъде дадено от парламента и правителството от къф зор ние данъкоплатците на него и останалите хрантутници в УС на БНБ барабар със секретариците, шофьорите и т.н. трябва да плащаме по няколко милиона на месец за заплати? Какво работят изобщо тези като чакат друг да им казва какво да правят?

24

Настя

преди 9 години

ИСКРОВ, ПРЕСТАНИ ДА ЛЪЖЕШ И МОТАЕШ НАРОДА ! ВЪРНИ ПАРИТЕ НА ХОРАТА!!!

23

ВИС-2 и КТБ

преди 9 години

Ванга:Иван ще си затваря очите.Числото две ще възкръсне и ще има унойства през 2015.

22

Анонимен

преди 9 години

Иван Искров: КТБ е жертва на световната конспирация.Иван Искров отлетя в Турция на море напук.Ванга предсказа:Баща му ще умре,а него ще убият.Лидерът на ГЕРБ заяви, че партията поема отговорност за назначаването на Иван Искров преди 5 години.

21

Анонимен

преди 9 години

Видна продажна нула, изтривалка на прасето

20

vas

преди 9 години

До Бай ИванВие, от БСП, явно имате много къса памет. Кога успяхте да забравите прегръдките и целувките между С.Станишев и Л.Местан? Кога забравихте как БСП като мандатоносител даде над 50% от висшите административни постове в Р.България на ДПС /партия, влязла в парламента с малко над 7%от гласовете на народа/? Сега пък, доста преди изборите, същите, според вас, вече са фалшифицирани. Не ви свършиха опорните точки.

19

ха-ха-ха

преди 9 години

Това нещо наречено живия труп Искроф е изключително нагло ***! В Ангола само преди месец решиха подобен проблем за ТРИ ДНИ. Този *** вече 4 месеца плещи само глупости и както е тръгнало ще фалира не само КТБ ами цялата държава. ЦАЦАРОВ прибирай го този на 4-ти километър, вкарвайте трима анголци да оправят проблема.

18

Анонимен

преди 9 години

КТБ е опера в трето действие. В четвърто действие очаквам да бъде задържан Искров, за да се отпуши целият проблем. Това заяви финансистът Кольо Парамов по Нова ТВ. Той видя умисъл в създалата се ситуация и прогнозира, че държавата ще загуби много пари.