21

Тън Мън

преди 9 години

Няма тън-мън.

20

ha ha

преди 9 години

много позитивна статия, браво, само неразбрах баницата как се "готви", не се ли използват други думи, като например, "приготвя", ""прави" или нещо такова, ама готви????

19

Кирил Софийски

преди 9 години

***, *** ! Щом и за китайците България е трудно място за оцеляване!!!! За тях е сървайвър две седмици при нормални за Българина условия ,и нормално за Българина населено място! Някои най-после забеляза ,че е трудно в България да оцелееш и две седмици при среден за Българите стандарт!

18

Селяк

преди 9 години

Стаиятя е добра новинал Няакой може ли да ми каже какво означава заглавието!? жуналята ни съдсем изперкаха.

17

Гай Баньо

преди 9 години

Това е то родопчанина!Душата му е толкова голяма че чак до Китай стига.

16

номер 18

преди 9 години

Май не разбра,че става въпрос за реклама на кисело мляко

15

Анонимен

преди 9 години

Всички много възхитени, но никой не се замисля, че щом в една стрнана се прави Survivor, нещата не са много добре. Иначе, като няма какво друго е ОК

14

Анонимен

преди 9 години

Очакваме благословията от страна на varg.

13

jeki chan

преди 9 години

Чудесна новина ! Време е България да засили не само външно-търговските , но и културните връзки с Китай , Южна Корея и Япония. Само ползи може да извлечем от тези икономически и социално развити страни .

12

Анонимен

преди 9 години

Да живее братския китайски народ!

11

Гошко Маникена

преди 9 години

Бях в Шанхай Май месец и наистина е пълно с рекалми навсякъде на Момчиловци. Пълна лудница е. Отиваш в магазина и снимка на българка в носия и отдолу пише "Мляко момчиловци". Кисело, прясно даже и в метрото го рекламират. Пазарът е огромен, така че трябва да се работи в тази насока. Киселото мляко в България може да се окаже петролък, който нямаме. Но трябва стратегия и мислене и разбира се знаещи политици. *** ***

10

Burg

преди 9 години

Ето, че само с добра воля и китайско-български речник може да се установи нормална комуникация между хора от съвсем различни култури.А неотдавна, едни момчета от съвсем близка култура, кацнаха с парашути до село Коиловци, но не носеха речник и ядоха дебелия, а не баница и кисело мляко. Едвам "сървайвнахна" завалийте:-)

9

Анонимен

преди 9 години

До номер 6: Ами абсолютно всички китайци имат освен традиционните си имена, задължително и по едно интернационално, за да може по-лесно да комуникират с останалия свят. С други думи вероятно Моника се казва Дзюн Мун :)

8

Анонимен

преди 9 години

Да ги пущат да берат ТУТУН И КУКУРУЗЗЗЗЗ

7

Анонимен

преди 9 години

То натам отиват работите !Нашите деца отиват на запад а китайците тука до 50 години ...

6

Цян Сун Дзън

преди 9 години

Девойката с типичното китайско име Моника се оплакала на майка си Гинка, че брат и Пешо не и давал да си играе с приятелката и Мария.

5

Цин Пин

преди 9 години

Сега очаквайте китайско нашествие.

4

Министър

преди 9 години

По-добре да идват работливи китайци, дори и само заради едно предаване, отколкото мързеливи *** завинаги. Приветствам начина, по който в селото развиват туризма и изкарват по някой лев. Разрешавам тази инициатива да се приведе незабавно в действие из цялата страна. Забележка: в селата, страдащи от ромски набези, да се изпращат само добре обучени нинджи! Така ефекта е 2 в 1 - подобряване на икономическото състояние на бедното население и ефективна борба с битовата престъпност!

3

Анонимен

преди 9 години

Нееее, това не е възможно, не вярвам!В България не може да се оцелее!

2

аз съм българче

преди 9 години

Преди се бъзиках с познатите си, че България е един голям Сървайвър, обаче явно и китайците са стигнали до заключнието. Само че са минали по тънката лайстна, следващия път да пратят участниците си да живеят няколко месеца с българска заплата във Видин да речем.Иначе евалата за инвестицията, докато чакаме да ни огрее от Запад, слънцето изгрява от Изток.