20

Анонимен

преди 9 години

Бг държавата ще кандидатства за гинес, с осигурен приз, по рекорди на чудесата в правораздаването и демократичната свобода за високоразрядни айдуци и корумпи милиардници.Екзотика, обири в тонове кила, секс и градът на мъдростта - предстоящ нов тв сериал с неограничен брой епизоди.

19

чепа

преди 9 години

ТОЯ ПАЦАРОВ ГОЛЯМ ВИРТОЗ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ: ПОРЪЧКОВО ИЗПАЛНИТЕЛЕН ПРОКОРОР!!! НЕ МУ Е ЛЕСНО ,ЕДНО ПРАСЕ ДА ТЕ КОМАДВА!!!!!!

18

чепа

преди 9 години

ИСКАТ ДА ГО ВКАРАТ В АРЕСТА И ТАМ ДА ГО САМООБЕСАТ: ДОКАТО Е ПАЦАРОВ ГЛАВЕН ИЗПАЛНИТЕЛ НА ПЕЕВСКИ ВАСИЛЕВ ТРЯБВА ДА Е ЛУД ДА СЕ ПРИБЕРЕ,ЗАЩОТО ЗНАЕ ПРАВИЛОТО ЧЕ МРьТВИТЕ НЕ ГОВОРЯТ !!!!!!

17

къде ли е Василев?

преди 9 години

Естествено,не искат да го открият, Защото може би ще загазят много хора. Колкото откриха братя Галеви. Търсят на ужким, като при игра, Мижи, та да се лъжем. А народа си им вярва, та чак се вълнува.

16

овчар

преди 9 години

Вкарайте вълка в кошарата.

15

юнак

преди 9 години

виртуална история тои виртуално бяга те виртуално го гърсат вии виртуално живеете във виртуална държава скоро вилтуално ще ядете ако не ви доди акълът

14

Money

преди 9 години

Че и аз да бях на негово място, ще се върна да ме арестуват, а аз да ги спасявам от прасета с дупетатски имунитет - на куково лято.Василев може и да се върне, а ако се върне - да хапне пържена Цаца.

13

Анонимен

преди 9 години

Значи в началото симпатизирах на Ц.Василев, мислех че е жертва. Още повече, като каза, че акционерите искат да спасят банката, оманския фонд е готов да даде пари и т.н. накрая каза, че ако бъде призован от прокуратурата ще се яви. Е призоваха го, не се яви, сега го издирват с интерпол а той се крие. Е как може да кажеш едно а да вършиш друго. Съвсем друга тема е че нито сме видели пари от оманския фонд, нито акционерите са спасили банката. Вече започва да ми изглежда виновен.

12

Анонимен

преди 9 години

Този плъх открадна достатъчно за да си откупи свободата и с останалото да живее до смъртта си. Не го мислете. Порблемът сега е, че никой друг не иска да плати сметката и за това всички шикалкавят, вместо да си поемат тежестите, след като си играят на монОполи.

11

Анонимен

преди 9 години

хайде сега арестувайте и катарския министър на икономиката, че нали вторият акционер на ктб е катарския държавен фонд. виртуално. те също са виждали отчетите на банката за последните 4 години и са ги подписвали. ако може, арестувайте и консултантите им - какво са някакви си международни одитни компании с по 70-80.000 човека персонал, те също нищо не разбират. и след като арестувате всичко и всички, обяснете на хората къде са им парите и как точно с виртуални арести ще им го върнете!

10

ебаси сагата

преди 9 години

Според Бг прокурорите Интерпол го търси, ама май не го търси. Парите са блокирани, ама ги няма. Съдът уж го задържа виртуално, но му казва: 'абе ела да те вкараме в ареста, пък после ще видим дали да те пуснем'. Служебният премиер го кани да дойде да го вкарат в затвора, макар че не му е работа да се вре там. Василев уж работи с Катар за оздравяване на банката, но в Бг искат да я фалират. Шефът на БНБ е безкрайна почивка в чужбина. Пари няма, гаранционен фонд няма и само се дрънкат глупости :)

9

Анонимен

преди 9 години

PRIKAZKA OT 1001NA NOSH BILZA IZDIRVANE V INTERPOL. TARSIAT GO POD DARVO I KAMAK.

8

Анонимен

преди 9 години

Разсипаха човека за некви 3-4 млрд. Засрамете се!

7

Д-р Хаусов

преди 9 години

Съдът е абсолютно прав да откаже разглеждане на глупавата жалба на защитата на Василев. Адвокатът му Симеонов се издъни за пореден път и стана за посмешище не само пред съда, но и в гилдията. Иначе мълвата че е "голяма работа" се разпространява от самия него, а клиентите му плащат ли плащат огромни суми за да се упражнява в адвокатлък на техен гръб и за тяхна сметка.

6

AHТИМУТРА

преди 9 години

дръжте го и да не го пущате ЕЙЙЙЙЙ

5

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 1Това, че не присъствал в списъка на Интерпол с издирваните, не знам кой кога и защо го измисли!Присъства!Всеки може да отиде на страницата на Интерпол и да го намери: Vassilev (с две s-та). При това, присъства си от първия ден, в който обявиха, че Интерпол го издирва.

4

Нео

преди 9 години

Добре дошли в матрицата.

3

Анонимен

преди 9 години

Ба си адвокатите...това някакви служебни защитници ли са?

2

Анонимен

преди 9 години

хахахахаах

1

Анонимен

преди 9 години

Бая виртуалности станаха, виртуално Интерпол го издирваше, а реално не присъства в списъка за издирване. Може и парите виртуално да са откраднати, а реално да си стоят в банката, а цялата истерия да е... виртуална.