31

Анонимен

преди 10 години

Другари гласувайте за БСП -единствената партия която може да донесе благоденствие на народа ,когато ние (БСП) спечелим, всички ще сте усмихнати като Мишо Миков и ще направите гушки и шкембета като авера който крачи до него,а средната заплата ще е като на жълтия плакат зад Мишо Да живее Българската комун....социалистическа партия .Да живее Другаря Миков Ура другари

30

БЪЛГАРИН-АБВ

преди 10 години

Сериозно хахахах не се очертава коалиция, не лъжи, БСП само с ДПС може да управлява. Вие я създадохте, но з асметка на това тя Ви унищожи. Лошото е, че не унищожи само Вас, тя продължава да унищожава България.

29

АЗ

преди 10 години

МИШО СПРИ БРЕ..ВСИЧКО КОЕТО ГЕПЯТ ДРУГАРИТЕ ТИ ПО ПАРТИЯ ГО ПРОПИВАШ..ПОДПУХНАЛ СИ КАТО БАЛОН ВЕЧЕ..ТРЯБВА ДА ТИ ВЗИМАТ АЛКОХОЛНА ПРОБА СУТРИН ПРЕДИ РАБОТА..АКО ВОБЩЕ ТЕ ХВАНЕ ДРЕГЕРА С АЛКОХОЛА В КОИТО Е РАЗРЕДЕНА КАПКА КРЪВ..АКО ТЕ ДЕСТИЛИРАТ ПОЛОВИН ЦЯЛА РУСИЯ ЩЕ ПИЕ НА АВАНТА ГОДИНИ НАРЕД..СПРИ Я ЧАШКАТА..ТОЕСТ ДАМАДЖАНИТЕ..

28

Анонимен

преди 10 години

Гледах сутринта дебата в Пловдив , и разбрах защо ДПС и БСП се скараха ! ДПС им отмъкна *** еректорат.

27

nedkodd

преди 10 години

мишу ракийката наздраве!Спомням си мише когато след промяната влезе в Парламента колко слабичко,черничко като циганченце беше и сакото ти висеше като на закачалка за дрехи,а сега си се угоил,загладил си се,подреден ми се виждаш,бая парички си украл от бедните гласоподаватели... НАЗДРАВЕ и ...

26

456

преди 10 години

Не думай бе, ***.

25

видинчанин

преди 10 години

Който иска градът му да заприлича на Видин нека гласува за БСП.Направо сме за назидание на феновете на БСП.

24

да,да

преди 10 години

Сега разбирам защо БСП са се коалирали с ДПС.Членовете на ДПС може би не пият алкохол.Значи по време на банкети червените са дърпали яко смукача и са изпивали и техните порции.Коалицията е била изгодна за БСП та не знам дали пак няма да се изкушат.Не се обзалагам на това,че няма да се коалират с ДПС.По скоро бих казал,че пак ще се коалират,защото където е текло пак ще тече.

23

безпартиен

преди 10 години

Един следобед гледах интервю с майката на Станишев-професор Дина Станишева.В него тя призна,че гласът на социалистите въобще не се чува и направо правителството си е на ДПС.Като се размисля какво стана преди това стигам до извода,че която партия е била в коалиция с ДПС след това е "изчезвала" от политическата сцена.Като СДС и НДСВ например.Единствената партия дето досега не се е коалирала с ДПС е ГЕРБ.Ако и ГЕРБ направят коалиция с ДПС това ще е краят им.

22

111

преди 10 години

Като не се очертава удари една ракия да потопиш мъката!

21

Анонимен

преди 10 години

Само БСП - лява България,отново на власт!

20

sofeto

преди 10 години

"Не се очертава коалиция БСП-ДПС, обяви Миков"Този алкохолик и майка си ще пусне на Околовръстното само и само да се налочи пак.

19

тролгеносен

преди 10 години

Ех, Миков, даже и не си интересен вече. То и няма как де....на тези лъснали червени ***. Лоша работа, брат, пенсионерите си отиват по разбираеми причини, няма кой вече да залъгвате с "намаление на тока" и "увеличаване на пенсията". Младите са в нета .............тези които са останали тук де... Впрочем, кой ги изгони???

18

Съсела

преди 10 години

Миков, сега ще видиш колко ми е било тежко толкова години на този пост. Сега си пия Джака в Брюксел на спокойствие без никой да ме знае, а ти едно даже не можеш да пийнеш ако не си си у вас, заради тва че после ще се носят пословични легенди за продължаващият ти алкохолизъм с пълна сила.

17

БГ

преди 10 години

Абе замирише ли им на власт , да видиш как бързо ще се наместят един друг ! Нека ГЕРБ да избутат зимата , пък ще видиш тогава как комунист умее да саботира държавата !

16

Анонимен

преди 10 години

до 14Плющи се като за последно някъде в Брюксел Съсела с Кристалинка. Ама то е нормално- никой не им търси сега сметка в България и сега в Брюксела са се отдали на топли ласки. Заплатите им като на евро депутати на двамцата само за качествено уиски отива.

15

Анонимен

преди 10 години

Съсело реве и ближи рани а отзад му стърчи дръжката на ятаган :)

14

народни мъдрости

преди 10 години

нямай вяра на турци!нямай вяра на комунисти!лъже като дърт ***!

13

1234

преди 10 години

Нима? На такива като вас ламтящи за власт и пари не може да се вярва.Зависи каква ще бъде цената на властта.Никога повече няма да влезете във властта бе корумпирани ***.Каквото и да обещаете хората не ви вярват.Да се благодарите ,че още не са започнали да ви осквиркват и да ви обливат с дъжд от фекалии.Това заслужавате долнопробни лъжци и мошеници.Вън от политиката,властта и парламента завинаги!!!!!!

12

makedonski

преди 10 години

Поредната комунистическа лъжа! Та нали вие другари, създадохте ДПС, да ви крепи във властта, за да крадете безконтролно. Единствено не бяхте предвидили, че и те ще крадат. И понеже не успяхте да се разберете кой колко да открадне и се скарахте. Това са едни нормални взаимоотношения между престъпници.