114

АНОНИМЕН

преди 9 години

НАШАТА ПОЛИЦИЯ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ПАЗИ, НО НАС И ДЕЦАТА НИ ГАЗИ .

113

gdfg

преди 9 години

Добре, че трябваше да умре дете.... за да се сетят да обезопасят малко от малко ... Какво като е международен път!? Нали преминава през населено място! Та дайте и там да летим с над 90 км/ч ... Пълна трагедия! Моите най-искрени съболезнования на семейството.. За жалост тук нещата стоят така.. Първо трагедията, след това започват да се извиняват и да си прехвърлят топката кой е по-виновен.. нещастници!!!

112

5kov

преди 9 години

И кмета е виновен, колко струва да направи 2 спящи полицая...колко господин кмете.... а за банкет в края на годината пари ще се намерят ли господин кмете... мама ви безотговорна..хрантутници

111

Потърпевш

преди 9 години

Полицаите да си плащат осигуровките от джоба си, не държавата т.е. аз да им ги плащам. То се вижда че работят не за нас, а май за "трибуквените" - то журналистите са по-големи следователи от тях и разкриват престъпления, а някой полицайчета правят каквото си искат, само не и да си свършат работата. Че и помагат на "колегата" да свали промилите за да не отиде в затвора. А сега да видим дали ще му дадат голяма ЕФЕКТИВНА присъда.

110

може

преди 9 години

МОЖЕ на международен път да се сложат легнали полицаи ! Пример е село Маринка,което се намира на 10 тина км.от Бургас...там преди доста години стана такъв инцидент с детенце .... факт е че от много години там си има легнали полицаи и там пътя се води международен..просто на някой му се свидят паричките ..това е ...

109

Анонимен

преди 9 години

оставете шофьора и почернената майка. мен ми е интересно, дали някой сега ще си размърда лоясалия *** и да се сети да премести международния път извън селото, както се прави из цивилизованите държави. защото утре няма да е пиян полицай или майка, която си е зарязала количката с бебето на тротоара. ще е някое дете, изскочило след топка на улицата или дори улично куче. и не се иска много акъл да отклониш главния път на 1 км настрани, нито много пари.

108

Анонимен

преди 9 години

не може на международен път да се сложат легнали полицаи......................не може МЕЖДУНАРОДЕН ПЪТ да минава през средата на селото. Иначе се нарича МЕЖДУСЕЛСКИ ПЪТ. поради тази причина, из търновско пишман тираджии редовно си паркират камионите в спалните на хората..

107

Данъкоплатец

преди 9 години

Този ***, на когото аз като данъкоплатец му плащам полицейската заплата, за да прилага закона, вместо да помогне за спасяване на жертватата си, вика колегите си да му помагат на него, да не би да получи справедливо възмездие! И колегите му полицаи, вместо да съдействат за прилагане на законовия ред, тичат да замазват следите от престъплението! А после плачат, че им била малка заплатата и не ги пенсионирали на 40, а на 45, и малко им били 20 заплати при пенсионирането!Докога ще ги търпим?!

106

много много лошо

преди 9 години

но само аз ли виждам това което виждам- на 11 . 09 загива 11 месечно бебе в 9 часа.....

105

Анонимен

преди 9 години

Мутиралото бг племе се трепе с ускорени темпове. 90% от популацията са мутанти като убиеца. Малко трбваше на това племе за да пропадне напълно и завинаги, до свършека си.

104

Boikot

преди 9 години

Полицаите са най-големите ***,честни ченгета почти не останаха.Всеки втори е от другата страна на закона.Ченге извършило умишлено престъпление трябва да се съди като терорист.Колеги които го прекриват също!

103

..

преди 9 години

спиш 5 часа, и да мислиш, че всичко е ОК. Еми не е . Явно и той не е чувал за т.нар. "остатъчен алкохол" . И съм сигурен, че тука "експертите" отиват някъде за събота и неделя, пият до 3, стават в 12 и мислят, че всичко е наред.. докато не влязат и те в новините. Иначе, бог да прсоти детенцето- в този случай едно дете го няма, един живот е унищожен .

102

.

преди 9 години

Абе, "експерти",полицаят и *** 0.00 да е, при ПТП със смъртен случай, пак ще го отнесе. НО, 0.63 са 3-4 прясно изпити бири.Това от личен опит го казвам - един път на 2 л - 0.61 в дружба без кръв, втория път- 0,68 на 3 бири, но с температура и 0,61 на кръв, в борово. А много пъти е било 0,39 на 3 бири.. Разбира се, това беше , като бях малък, съответните поуки отдавна са на лице и от 4 години нямам никакви нарушения. Това на полицая е остатъчен алкохол, т.е, не мое да пукаш до 2, да легнеш и да

101

An

преди 9 години

До АнонименЗа съжаление връзкарите се отърваваха и тогава. Явно сте позабравили. При полицаите беше същата работа, при лекарите, при близките на комунистите и т.н. Нищо не се е променило. Освен че сега има гласност и чуваме за тези случаи, преди всичко се покриваше.Искрено се надавам все пак да ни изненадат и да си получи наказанието.

100

Анонимен

преди 9 години

80-те карах ладата на баща им с моя приятелка. Направих изпреварване в едно село преди Кюстендил -спря я ме катаджия, те не обичаха софиянци.Извади фиша 5 лв. глоба, аз му подадох 5 лв - бяха много пари, бензин 25 ст.,бира толкова, за 3-4 лв. вечеря в ресторант. Милиционерът се замисли, погледна приятелката, тя бе много хубава и се притесни малко. Изнесе ми лекция, мъмрене, после ми върна петолевката.Другарю младеж, беля ще направиш, хайде днес за другарката ти прощавам, макар че не е редно!

99

Анонимен

преди 9 години

Това е резултат от липсата на реформи в милицията. ..Напротив, това е следствие на реформите. Днес имаме подкупна полиция, преди бе народна милиция. Не си спомням за мутри при соца. Имаше хулигани и бабаити, но се напикаваха от страх при вида на милиционер. Железни хора бяха, простовати, но честни и решителни. Стотина стари милиционери ще очистят България за месец-два. Както е станало след 9-ти. Няма ваши-наши, богаташи - пипнат ли те, изгаряш ,сина на Пеко Таков от ЦК в затвора за два кожуха

98

Е га ти държавата

преди 9 години

Грък помита ученичка на автобусна спирка- Пловдив, Бизнесмен убива четиригодишния Пауло в пешеходна зона в Стара Загора,пиян граничен полицай премазва бебенце на тротоар... Черната статистика няма край! Наказани?! Опомнете се, това е България- наказани няма... Детеубийците по пътищата се радват на условните си присъди, а невинните им жертви гният в гробчетата си...

97

петко

преди 9 години

Гранична полиция е най-измислената силова структура. Когато я създаваха преди години събираха личния състав от улицата - беше нужно само да си служил някъде и те вземаха, затова в състави и влезнаха всевъзможни ***. Живея в пограничен район в който има гранична полиция - освен да се напиват и да чоплят семки с нищо друго не се занимават. Жалко за детенцето и за родителите и близките му.

96

Анонимен

преди 9 години

ПТП-факт, водача е употребил алкохол-факт, има пострадал човек - 10 години затворПТП-факт, водача е употребил алкохол-факт,има загинал човек - 20 години затворПТП-факт, водача е употребил алкохол-факт, има загинало дете - ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР!Ето това дами и господа се нарича справедливост! Няма нужда от ескпертизи, разследвания, дела на няколко инстанции! Едно дело с продължителност половин час, 1 седмица след събитието и всичко приключва.

95

Анонимен

преди 9 години

Няма държава! Това е истината.За 25 г без да ни наглежда с тоягата някой сами се изпотрепахме и заличихме. Жалко за невинното дете.