31

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 37 Преди 8 години след края на август бройката на загиналите минаваше 800 човека. Така че явно има полза от фаровете

30

Бат Петко

преди 9 години

До :)Да не очакваш да се разплачем от умиление ? И на мене ми изтриха коментара за "вещицата", която всички познават. И какво от това. Тъй или иначе тук всички пишат, а никой не чете, за съжаление. Но не ми обяснявай как ще се давя. Не си ти, който ще ми дава акъл. А това, че сайта се следи и коментира почти само от ***, го разбрахме (аз, слава богу, не съм от тях)

29

Анонимен

преди 9 години

От светнатите фарове е ! Светнатите фарове убиват , на всички нормални хора това е ясно. Не напразно Австрия отмени тоя глупав закон на 2-рата година след въвеждането му.....И жертвите и спаднаха .

28

:)

преди 9 години

Вие сте платени. *** сте! Не е самоят коментар изтрит, а много други...мога само едно да ви кажа: Я си е..бете майката! Има къде, къде по- достоврни сайтове от вашия..Уважавах Ви, и ви мислех за нещо, но ви сте били..памперс напълнен до гърлото! Айде, давете се там..но без мен...без един глас л-йняри!

27

Бат Петко

преди 9 години

Бесен съм и продължам да коментирам тази тема. Погледнете статистиката. През 2004 - 943 загинали, 2005г.-957 , 2006г.-1043, 2007г. -1006, 2008г.-1061, 2009г.-901, 2010г.-975 ,2011г.-657,2012г.-601,2013г.-601(чудя се как ги изкараха като предната година). Тази година ще са повече. Продължавам да твърдя, че в един момент катаджиите почти забравиха да питат "К'во ша праим са", а сега го започнаха пак. ТРЯБВА ДА СЕ СТРАХУВАТ. Точно гадовете, които ни рекетират на пътя,общините и държавните служби.

26

Анонимен

преди 9 години

S narastvaneto na prostotojata, prostashtinata i neobrazovanostta na naroda, s razvihrjaneto na bezdurzjavnostta, narastvat i zjertvite na "avtomobilistite". A sega naletja i novata napast -"velosipedistite" po trotoarite. KOI GI PROVERJAVA !? Narochno bjasno TE PROFUCHAVAT dosam peshehodtsite, "kefejki" se, tupo olezeni. Nishto stranno - kakuvto *** si v bita - takuv si i v avtomobila, i na velosipeda. Mozje bi ot udar s velosiped ne se umira, no schupen krajnik ili glava - sa sigurni.

25

Анонимен

преди 9 години

Днес пътувах до гр.София с личния си автомобил, някои наистина се мислят за безсмъртни и шофират ужасно безразсъдно. Освен това, с изключение на Владая, никъде не видях полиция! изглежда, че обикновеното шофиране се е превърнало в истинско изпитание за оцеляване.

24

Анонимен

преди 9 години

Калпави задкормилни устройства!

23

загрижен

преди 9 години

Алкохола менте е вкарал в гроба(инвалидизирал) повече гълтачи от произшествията с МПС!

22

До Некъв ХОРОР

преди 9 години

Преди 20 години,на моя изпит,на листовките забелязах едни малки сини точици на всяка листовка срещу верния отговор.На първите две абсолютно съвпадаха с верните,третата я попълних,даже не четох въпросите-без грешка бях:).Странно съвпадение ли беше,че на изпитващия прозираше от предното джобче на копринената ризка, пачка с парички:) (може да е било заплата).Може да е "помагал" на някой насочвайки го към точиците.Не може да не са забелязани и да не се сменят.С таблетите това не може да се случи...

21

Бат Петко

преди 9 години

До Анонимен 28Да имаш някаква статистика по темата. Защото съм убеден, че няма никаква връзка между карането на фарове и катастрофите. Но ще бъде интересно да посочиш линкове с данни.

20

Бат Петко

преди 9 години

Току-що ми изтриха коментара, може би защото употребих определението "вещица" за една, дето като я видя по медиите, се сещам за "лов на вещици". Айде изтрийте и този коментар, че сигурно не съм прав в мнението "Всички мошеници спряха да се страхуват". А може би трябва ?

19

Анонимен

преди 9 години

В днешния ден само "черногледи" писания!

18

st

преди 9 години

Еми аборигени сте затова съжелявам ама това си е от хората.

17

neni4a

преди 9 години

До Анонимен 1 Ама чакай,още сме септември,идват коледни празници ,нова година ,и т.н. и ще стигнат 1000 убитите Ей ся около коледа,пак катастрофа/и с по 4-5 убити наведнъж То си ни стана традиция,така ,че не се изненадвайте

16

Бат Петко

преди 9 години

До ИсмаилЩо? Според тебе има ли значение дали ще се явят пред Аллах или пред Свети Петър ?Всеки човешки живот е ценен, и тук не би трябвало да правим разлика. Да не би да не си съгласен?

15

Анонимен

преди 9 години

До ИсмаилДАНО повечето да са такива

14

ВФС

преди 9 години

Фаровете ни пречат, ни помагат,някой си реши да си ги въведе целодневно в слънчева държава като нашата- решил. Отчел празни действия.Обаче да се намеси ВАС и да разтълкува една ясна правна норма, като напише глупостта, че мобилните камери не били "техническо средство" и не могат да засичат нарушения на скоростта е не само скодоумие, а направо съучастие в убийствата по пътищата. Контрол як и глоби, с конфискация на автомобилите на нарушители, извършили тежки деяния по транспорта са нужни тук.

13

Исмаил

преди 9 години

Дано няма мюсюлмани сред загиналите.

12

Анонимен

преди 9 години

Е как така растат, нали трябваше да намаляват. Продъниха ни ушите от бившата транспортна комисия, че денонощните фарове намаляват броя на жертвите на пътя. С този мотив го прокараха, сега какво става? Пак ще си мрем на пътя, но поне ще ни е малко по-светло.