22

Анонимен

преди 9 години

И как ще гласуват без лична карта? Кой нормален човек няма лична карта?

21

Анонимен

преди 9 години

е това направиха герберугите

20

Анонимен

преди 9 години

Това са 150,000 гласа за ДПС , докарани отвън турци без български документи !

19

Анонимен

преди 9 години

МВР иска да стигне до поръчителите на купените гласове-------------------- Това с поръчителите е чиста проба измиване на ръцете - сега като подадете сигнал че се купуват гласове - МВР няма да спре измекярите да гласуват, защото ще ги следи да установи поръчителя, а разследването ще продължи до следващите избори поне.

18

ba

преди 9 години

Razlika ot 200 000 bulgar izbirateli?!Prenebrejimo :)Moje da e ot bg armiata, a?! :)

17

Честен Българин

преди 9 години

Какви са тез права за гласуване. Как така човек се блъска в мината, на поточната линия или си скапва здравето от работа И ПЛАЩА ДАНЪЦИ а пък ЩЕ Е РАВЕН НА МЪРЗЕЛИВ *** КОЙТО САМО ЯДЕ НАШИТЕ ПАРИ.Само тези които са платили данък през 2014 ТРЯБВА ДА ИМАТ ПРАВО НА ГЛАС другите НЯМАТ.Данъците за Българите а управляващите ще ги дават парите НИ на ***. Па после що не им пука за България.

16

Анонимен

преди 9 години

18. Имат те в компютъра ,на МВР че никога не си имал лична карта , а само си роден в България . МВР няма да ти издаде ЛК.Изпращат те в съвета , където си живял и там попълваш Молба до Министерството на Правосъдието да ти удобрят българското гражданство . След 1 месец имаш отговор. Съвета ти издава удостоверение за адресна регистрация . И с тези документи МВР ще ти издаде лична карта . Такава беше процедурата за издаване на ЛК на синът ми , който беше на 10 години , когато излезе от България

15

Фалшиви избиратели ?

преди 9 години

Виж ЦЦ как се хвали че ще си набавят -121 ,Е как , като докарат небългарски граждани и ги обявят че нямат лични карти и ще си наберат фалшиви избиратели !

14

Анонимен

преди 9 години

Не са само роми и турци без лични карти, а има и много българи, които емигрират в чужбина и се отказват от българско гражданство без да се отпишат в МВР заради високите такси. Народа се топи но политиците нехаят.

13

до-МВР

преди 9 години

МВР иска да стигне до поръчителите на купените гласове...Веднага отговарям всички партии...

12

kubrat..

преди 9 години

dragi balgari.....do koga ste tarpim-zigani,turzi i drugi........ ili dase podciniat i integrirat-ili-radko Mladic.....

11

Анонимен

преди 9 години

Аман от тази к.рвенска държава ии к.рвите-престъпници, които я управляват!!!Кога най-накрая тъпият народ ще излезе да им счупи главите?

10

АБВ

преди 9 години

Поредните изказвания за глупаците. Страшно трудно е да се открият поръчителите!!!!!!!!!!!!Също като наркопласьорите - всички знаят кои са, само правоохранителните органи не знаят.

9

Анонимен

преди 9 години

6,7 милиона с лични карти но това не означава, че имат право на глас.Голяма част от тях са деца, но май за ЦИК това няма значение.Нали Цецо организира избори!

8

БПФ

преди 9 години

Защо ще се позволява на лица без валидни лични документи да гласуват? Докога аванти за мръсномургавите ***?

7

Един Българин

преди 9 години

Има ли закони в тази държава и спазват ли се? Как може да има гражданин без документ за самоличност? Веднага да ги заличите от избирателните списъци тези хора не съществуват!!!

6

цик

преди 9 години

Това няма значение за ген. Бойко Борисов

5

Анонимен

преди 9 години

150000 *** нямат лични карти! Имена и егн-та поне,имат ли? Как ходят на лекар,как ползват някакви услуги, как си вземат помощите, защото е ясно че са ***?

4

Анонимен

преди 9 години

150 000 са почти 6 процента по-ниска активност или там някъде, т.е. ако гласуват 70 проценат ще излеез ще са гласували под 65. Е как искате да не печели ДПС?

3

Анонимен

преди 9 години

така се занижава изкуствено избирателната активност. Това работи само за ДПС.