16

krasy

преди 9 години

shto ne vzemete da mahnete toia *** LORD MINCHEV

15

ПорЦелан

преди 9 години

Като се замисля си прав, много прав. Не мога да понясям сери"я"ли особено турски и индийски. Също така интервюта с така нареченият "елит" и всичко останало което е предизвикателство за нормалният разум. Всички тези неща са толкова плоски че направо са вдлъбнати. Щом те кефи пращай есемеси и гледай реклами - другото е малък пълнеж отгоре, както казах ужасно плосък.

14

Аналитично

преди 9 години

До ПорЦелан"Да ги убия с х-*** си да ги убия, пикочи с пикочи. Това е най-толерантното и меко изказване което ми идва на ум за тоталната кофа с *** която почва да ни залива. Гледането на такова нещо ти убива около 150 хил. мозъчни клетки за около 15 мин."Ако съдя по истеричния ти и неясен пост, твърде много залагаш на предаване, на което може да се гледа само като на психологически експеримент. Предполагам, че за теб е вредно да гледаш и доста други предавания.

13

Анонимен

преди 9 години

в Бг нивото е паднало много щом се пише в пресата за подобни "предавания" и "звезди". На всичкото отгоре ги дават и по национална телевизия, а и хора ги гледат. В нормалните страни Биг брадър е нещо за което сигурно е чувало само простолюдието, поне тук, където съм аз вече 7 години не съм и разбрал да има такова нещо, а чета преса всеки ден, веднъж месечно пускам и ТВ.

12

Анонимен

преди 9 години

Предаването е интересно! И ще стане още по-яко,ако вкарат Пеньо зъбатата *** и изперкалия гълъбовски фит Панайот!

11

ПорЦелан

преди 9 години

Да ги убия с х-*** си да ги убия, пикочи с пикочи. Това е най-толерантното и меко изказване което ми идва на ум за тоталната кофа с *** която почва да ни залива. Гледането на такова нещо ти убива около 150 хил. мозъчни клетки за около 15 мин. Ако го гледаш спокойно, процеса на тотална дебилизация вече е необратим.

10

Анонимен

преди 9 години

и основния и най важев въпрос е, ще има ли най после секс в къщата, щото на кънчев вече му стана безинтересно! иначе аман от чалгарски простотии! това е най *** и пошло предаване!

9

Анонимен

преди 9 години

Данче, Данче! Никога не е късно да станеш за резил!

8

valq

преди 9 години

Negi haresvum I dvamata! Toq se pravi samo na interesen a I e obraten, a yordanka hristova ve4e e na 100 godini a I kato cqlo ne se seshtam za neyna pesen, snqtay kolko e VIP. Dano vkarat inetersni hora kato Nikoleta, Azis, Presi, Krasi rqdkov ili Barekov... ina4e nqma da go gledum!

7

Анонимен

преди 9 години

Карбовски имаше мозък, да, преди много години........Пропилян потенциал.

6

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТАбе още ли целуваш брат си и дъщеря си по устата?

5

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТАко наистина говориш за *** бисери то лидера ви Волен е на челно място в галактиката по ***.

4

Анонимен

преди 9 години

Ясно. Ще има пак вип порнографер.

3

Монархист

преди 9 години

Бившия хомосексуален ватман с купена титла. Боже Господи.Що ли изобщо се занимавам да пиша коментари под тая статия?!

2

Анонимен

преди 9 години

Добре, че нямам телевизор от 2-3 години. А Нова Телевизия си беше и сега си остава една от най-пропадналите заедно в VIP/BIG или както и ще да се нарече там brother-а му.

1

АТАКИСТ

преди 9 години

до 3Минчев е ясен, но Данчето ми е хикс чий го дири там. Не....като се замисля и тя е много куха горката. Като знам, какви *** бисери бълваше, докато беше жури в Мюзик Айдъл една година- нормално е дърта куха *** като нея да се набута в такова предаване.