Снимка: Булфото

Евгени Минчев и Йорданка Христова станаха първите официално обявени имена за новия сезон на VIP Brother. Двамата позираха навръх 9 септември в шатра, реплика на Мавзолея на Герорги Димитров, разпъната на мястото, където беше сградата.

Само преди дни Минчев бе на косъм да се откаже, след като стана ясно, че в Къщата ще влиза и Камелия Воче. Той пусна няколко гневни поста във Facebook и бе категоричен, че няма да участва в шоуто. Малко по-късно обаче изтри написаното и днес бе представен като част от VIP Brother.

Очаква сред колоритните участници в шоуто да бъдат още плеймейтката Елена Кучкова, Ели Гигова, Кали, актьорът Иво Аръков, бизнесменът Александър Найденов. Бе анонсирано участието и на Тити Папазов, но според наши източници той се е отказал в последния момент. Все още се гадае дали сред съквартирантите ще бъде и Мартин Карбовски, който се оттегли като водещ на предаването си в TV7.

Така или иначе съквартирантите ще станат известни на 15, 16 и 17 септември, когато последователно ще бъдат представени в ефира на Нова тв.

Тази година риалитито ще мине под мотото "Образцов дом" и ще сблъска днешната и епохата на социализма.

В шоуто ще има четирима постоянни коментатори, които ще бъдат обединени в типичния за социализма Домсъвет. Двама от съквартирантите, които ще бъдат нещо като политбюро, пък ще имат решаваща дума при решаване на съдбата на участниците.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase