230

До 325

преди 9 години

Никога няма да гласувам за атака, и вярвай ми, няма да минат 4% ЗАЩОТО:1.Осигуриха властта на ДПС, довчерашния си враг.Никакво оправдание нямате за това.Просто искахте да краднете.Дори най-заклетите атакисти се отрекоха от партията, когато дадохте властта на поробителя.2.НЕ СТЕ ПАРТИЯ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ, А НА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ, които често пъти се различават от нашите.Утре на Сидеров ще почнат да му плащат от Китай или САЩ и ще обърне палачинката, както забрави истинския врад - ДПС.

229

Анонимен

преди 9 години

Най-голямата грешка ще е да не гласувате.България малко по малко се турцизира и се правят опити да се ислямизира.ДПС събра прекалено много власт и е време да си ходят.Като не можем със сопа, както са ги гонили революционерите, да ги изметем чрез гласуване.

228

АТАКА или смърт

преди 9 години

Всеки ,който не гласува за АТАКА е национален предател и е жалко ,че повечето българи не могат да го осъзнаят.След 5 Октомври Тиквата ще ви "оправя" още 4 години,ще затягате колани и ще ядете постни пици, ще ревете ,но ще е късно.Праскайте минуси шарани.Бог да пази България !

227

Анонимен

преди 9 години

Българи и ТУРЦИ... ГЛАСУВАЙТЕ за българските партии ГЕРБ, БСП, РБ, ББЦ...Да, мутри са, да крадливи са, да некадърни са, НО НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНИ С ИЗЕДНИЦИТЕ ОТ ДПС, НАЙ-КОРУМПИРАНАТА И БЕЗСКРУПУЛНА "ПАРТИЯ" В РОДИНАТА НИ.НЕКА НА 5-И ОКТОМВРИ НАКАЖЕМ ДПС.

226

Анонимен

преди 9 години

мачкай боко. врагът е зъл защото си прав

225

АНТИМУТРА

преди 9 години

ЗА БОРИСОВ ГЛАСУВАХА 900 ХИЛЯДИ ДУШИ НА ПРЕДИШНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ!!!СЕГА НИ УБЕЖДАВАТ, ЧЕ ЗА БОРИСОВ ЩЕ ГЛАСУВАТ 1 МИЛИОН И 500 ХИЛЯДИ ДУШИ :DDDDЕ КАЖЕТЕ ВИЕ ПЛАТЕНО ЛИ Е ПРОУЧВАНЕТО!!!!И ТИЯ АГЕНЦИИ ЩЕ УМРАТ ОТ ГЛАД АКО НЕ СЛУШКАТ ТЕЗИ КОИТО ИМ ПОРЪЧВАТ ПРОУЧВАНИЯТА.

224

АНТИМУТРА

преди 9 години

ДАВАТЕ ПОВЕЧЕ ПРОЦЕНТИ ЗА ОПОЗОРЕНИЯ ХАРЕМ ГРОБ ОТ КОЛКОТО ВЗЕХА НА МИНАЛИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ!!!ТОВА СЕ НАРИЧА НАГЛА ПРОСТАЩИНА !!!!!А ТОВА ПРОУЧВАНЕ Е ПЛАТЕНО С ДЪРЖАВНАТА СУБСИДИЯ ЗА ГРОБ ОТНОВО!...

223

Анонимен

преди 9 години

На ЕИ всики даваха последно място за сидер, така и стана.

222

Анонимен

преди 9 години

Всички са против тиквата, т.е. той им пречи, за него съм!

221

неутрален

преди 9 години

До сега не съм гласувал . Като ги огледам всички са една марка..........и на всички "Пограмите 4м" да Анти - Герб ориентирани и нищо Друго!Е ще гласувам за ГЕРБ - единствените различни!

220

Аз

преди 9 години

Ами като всичко е ясно защо се трошат средства? Да си играем на демокрация ли? Да се дадат средствата на бедстващите, да се назначи съответното правителство и да караме напред, че то държавността се свършва вече!

219

БГ

преди 9 години

Правят ни на канарчета

218

Анонимен

преди 9 години

тия социолози са като синоптиците- И да збъркат никой не ги санкционира!!!следователно .... да им се таковам на прогнозата!!!

217

Анонимен

преди 9 години

И това го казват от червената Алфа Рисърч.Представете си, значи, колко всъщност е разликата!!

216

Анонимен

преди 9 години

OBRATNO GERB -0 DEPUTATI

215

Анонимен

преди 9 години

Февруари започва от днес

214

Анонимен

преди 9 години

може ГЕРБ ама евентуално,защото е по-вероятно ДПС и ББЦ да подкрепят правителство на БСП а пък влязат ли АБВ и ПФронт/ххахаха още има фронтоваци/ ГЕРБ и реформаторката другарката Пръмова ще са опозиция и да престанат вече да си играят на политика защото накрая ще дойде ХЕВРОРОМА на власт,на мен лично ми писнА

213

Решението

преди 9 години

ГЕРБ днес е надеждата на мнозинството омерзени БГ граждани да бъде изметена от властта престъпната алчна червено-кафява клика на олигархичното рубладжийско задкулисие. Реалността, обаче, е такава, че само ГЕРБ, уви, не е в състояние да получи на изборите абсолютно (а да не говорим за стабилно) мнозинство. Ето защо, за да се гарантира стабилно, трайно и реформаторски-компетентно демократично управление на страната, ние, избирателите трябва да дадем мощно рамо за влизане в парламента на единствения потенциален партньор на ГЕРБ Реформаторския блок !

212

az

преди 9 години

патриотичен фронт s vas sme vsi4ki ma4kaite Prodajnata sgan uspex na izborite

211

az

преди 9 години

ГЕЙберастката *** i atakistkata sgan da mul4i