270

Анонимен

преди 9 години

За герб незнам, но за кунева кой ли ще гласува ?

269

Анонимен

преди 9 години

Герб вземат таратанци стига сте лъгали бе ***

268

до 363 Кайзер пастър

преди 9 години

Друже за ,IQ-то на Генерал Борисов можеш само да мечтаеш.Говоря сериозно! Човек ,надарен с природна интелигентност - доказвам : С еднаква лекота може да говори и с обикновените хора и с гранд дама като Кралицата на Европа - Ангела Меркел ! Факт!Държавник , който не си чете обръщенията и никога не го видях слисан пред медиите!Държавник , който се съобразява с народа си .Факт!Преподавател , кандидат на науките и израснал с таланта си , и не е обременен генетично!Спечелил поредица избо

267

георги

преди 9 години

Истината е една и тя се казва Патриотичен Фронт. Хора без болни амбиции за власт, но с ясно поставени цели и програма и хора спецялисти в различни области, с чисто минало за разлика от останалите партийни лидери които са от една и съща олигархична каста.

266

Аноним

преди 9 години

ПЛАТЕНО !

265

анонимен

преди 9 години

мечтата на тиквата е властта,нищо добро не ни очаква,и малкото останали млади хора ще избягат в чужбина,защото отново абсолютната простащина се готви да дойде на власт.

264

Анонимен

преди 9 години

Къде сте бе, УМНИТЕ и КРАСИВИТЕ да си поскачате по жълтите павета, ама сега нема кой да плаща

263

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ ПОБЕДАКефя се как се дразнят чугунените глави!Бойко, Бойко!УРаааааа!

262

Десен

преди 9 години

А така слагайте ми минуси истината боли нали.

261

Анонимен

преди 9 години

и това правителство няма да изкара пълен мандат.коалицията трудна чак невъзможна а пипнат ли тока..... горят

260

До кога

преди 9 години

зависими от партиите агенци ще ни промиват мозъка.

259

Бай Иван

преди 9 години

Ще гласувам за партия Общество за Нова България или за партия "Нова алтернатива", а вие си преизберете старите ***, само не ги плюйте след това, нямате това право и най-малко вие дето сте ги избрали можете да ги хулите. Съдете се на себе си. Аз се сърдя на себе си по някога, защото знам, че всичко зависи от мен, а не от Сулю и Пулю.

258

Анонимен

преди 9 години

честит празник

257

Десен

преди 9 години

Виждате че нещата са на кантар и заверта за която ви говорех преди време БСП и ДПС просто да заместят АТАКА с Бареков е на път да се случи. Така че уважаеми сънародници излесте и гласувайте за ГЕРБ или РБ да ги спрем, защото в пративен случей дойде ли на власт новият триумвират ДПС БСП и Бареков жална ни майка.

256

Дане

преди 9 години

Само пълният *** се спъва два пъти в един и същи камък.

255

bg izmet

преди 9 години

mai si povjarvahte che ste veliki.spoko ima i drygi choveci na zemjata bg

254

тролгеносен

преди 9 години

Приключихме ли, "vankon84"? Давай ся с другите никове, *** скапан!

253

Венелин

преди 9 години

Народа е *** и сам ще си го набута, при това ще се и радва - кой взел 50 лв., кой нещо друго... Ами да *** тогава! Под мъдрото ръководство на тиквуня, все пак - това ще им достави още по-голямо удоволствие. А-а, и да не забравяме - за всичко ще е виновен Путин!

252

Помни Пламен Горанов

преди 9 години

Ако хунтата ГЕРБ, подпомогната от прислугите си ДПС и Реаниматорски блок се докопат до властта, сегашната разруха ще ви се стори като пролетен бриз. Ако ГЕРБ отново яхнат властта, такъв реваншизъм, рекет, полицейщина и тормоз, такъв разпад и разруха на държавата ще стане, че февруарските протести миналата година и самозапалванията ще бъдат като невинна приказка. Бог да ни е на помощ, ако ГРОБ отново узурпира властта. Предвиждам масови протести, стократно по-силни от февруарските!

251

hansa

преди 9 години

Резултатите от управлението на пожарникара са видни и доказани:1. Безработица 18%2. Дълбока рецесия, докато Европа излизаче и бележеше икон. ръст, пожарникарът ни говори за затягане на коланите и криза.3. Оглозган фискален резерв, от 8 милиарда лева на под 3,4 милиарда лева + оглозгана здравна каса4. Бордът пред падане поради точка 35. Масово фалити на малкият и среден бизнес6. Почти ежемесечно увеличаване на тока