16

Анонимен

преди 5 години

Само в Редута ли изглеждат така тротоарите? Представете си, че ги ремонтират. Много скоро след това колите, които ще се паркират там, ще разрушат плочките. Проблем ще има винаги, ако хората продължат да не се съобразяват с обстановката и унищожават всичко по пътя си, приемайки го за даденост. Възпитание, образование, етика и толерантност, не са просто думи, а качества, които липсват на повечето българи. Всеки сам трябва да се съобразява, а не да обвинява другите!

15

АТАКИСТ

преди 9 години

do 15Прав си, но аз не виждам след Надал, Федерер и Джокович бъдеща звезда в тениса поне за момента. Просто тия 3-та направиха нова революция в тенис играта. И като игра и като постижения които следващите много трудно ще достигнат. Кой ще направи 17 титли от ГШ както Роджър или 14 както Надал от младите? Аз не виждам такава бъдеща изгряваща звезда. Нещо повече- силно се съмнявам в нашия живот да видим някой тенисист, който да подобри рекордите им.

14

Анонимен

преди 9 години

Звездите непрекъснато се въртят и днес са едни, утре-други. Велики или не, малко им остана на Джокович, Надал и компания до пенсия. После какво, ще се закрива тениса ли? Преди годони нямаше по-добър и агресивен играч от Андре Агаси, днес няма и помен от него. Така е живота.

13

Анонимен

преди 9 години

Важното е, че от черното тото, някои днес напълниха джоба.

12

Анонимен

преди 9 години

до 12Толкова си ***, че няма накъде. Федерер спечели последния си Уимбълдън именно пред погледа на двете си бебета близначки.

11

честен

преди 9 години

"Съпреживявал" бременноста на съпругата си за това бил паднал.... д'та еб... в нещастника. Може и мензис ти е потекъл изпод гъ.з.@ сигурно...КЙато направите парите и жените ви като изпонадуят коремите, преставате да сте спортисти и се превръщате в чички.Хубаво, че не заложих, знаех си че няма ти издържи психиката.

10

Анонимен

преди 9 години

до 10К'ви велики тенисисти те гонят бе? Чилич на 25 години дето е 20 ти в света или тоя японеца дето Гришо е пред него в ранглистата? Кажи сега че и Вавринка е бъдещ велик тенисист понеже спечели АО срещу Надал. Т'ва са еднодневки, бе !

9

до 9

преди 9 години

И въпросните велики тенисисти, когато са изгрявали, никой не ги е знаел, но са се доказали с времето. Това че ти искаш да вървиш след тълпата и да ръкопляскаш на някого едва когато всички са разбрали, че е велик талант, си е твой проблем, както и на масовката хора. Факт е обаче, че много физически стана тениса и все по-късно млад играч може да се наложи. Физиката става все по-важна. Очаква ни хубав финал между двама страхотни тенисисти, нека по-добрият победи.

8

Анонимен

преди 9 години

до 8 *** то е ясно, че са играли супер добре, но това са еднодневки както Вавринка който спечели срещу Надал АО тази година. Там е проблема- че това са някакви моментни избухвания на добри тенисисти срещу ВЕЛИКИТЕ тенисисти. Да си го гледа финала който си иска. Привържениците на Надал, Джокович и Федерер представляват 95 % поне от всички фенове на тениса. Феновете на Чилич и Никишори граничат с 0%.

7

do 7

преди 9 години

, да беше гледал каква игра преддложиха Нишикори и Чилич. Конкретно за Нишикори неслучайно преби по пътя си Раонич, също и победителя от Аустрелия Оупън Вавринка, а вчера и Джокович - заслуженият номер 1. Спомнете си как пребиваше Надал по-рано през годината, но заради контузия победата отиде при Надал. Колкото до Чилич, много е вдигнал нивото и ако сте гледали мача, сте видели, че Федерер игра добре, но просто Чилич беше уникален. Очаква ни интересен финал. Нищо не се знае.

6

Анонимен

преди 9 години

К'ва стана тя. Това е все едно на финал на световното по футбол да гледаш Никарагуа с Люксембург.Бати идиотията.

5

Анонимен

преди 9 години

И кой нормален привърженик на тениса сега ще гледа тоя финал? Аз като такъв даже и на запис няма да си го пусна.

4

Анонимен

преди 9 години

защо предимно атакистите се състоят от обратни

3

Анонимен

преди 9 години

снощи сънувах пулев бършише пода на ринга

2

АТАКИСТ

преди 9 години

Новак, няма се притесняваш. Това е турнира на пионките след като и Роджър се отказа.

1

Анонимен

преди 9 години

Григор Димитров е вече 9-ти в ATP и 9-ти в Race to London. Да се стяга нашето момче да си върне предните позиции.