154

Анонимен

преди 9 години

"Пред Ройтерс украински офицер е казал" и "Репортер на Ройтерс разказва за продължителна артилерийска стрелба" - егати доводите заради които налагат санкции на Русия. Всичко е толкова прозаично, че ЕС играе под диктовката на Обамчо, че даже и децата го разбраха, само не и политиците в Европа.

153

Александър

преди 9 години

До Анонимен 174Чак днес видях твоето умотворение. Въпроси: къде е Кримското ханство? Защо сега япончетата подсмърчат за четири островчета? След като Минин и Пожарский с опълчение изхвърлиха ляхите на майна им, колко време (извън това събитие!) Польска е била част от Росийската Империя? Между другото пановете са клали и набивали на кол своите си поляци, потушавали са въстания.

152

Наблюдаващ

преди 9 години

До Анонимен (187)Всъщност да, точно този извод цели да си "направим" тази статия :)

151

Наблюдаващ

преди 9 години

Хехе :)Украинците си стрелят на почивки от по 2-3 часа и се прегрупират обратно в "неутралните" буферни територии по фронта още от петък вечерта. Продължава да се стреля с артилерия по жилищни райони в Донецк и други градове. Но това не е било сериозно :)))Сега най-после търпението на опълченците е свършило и това е "сериозно". Жалка слугинска журналистика :)

150

Анонимен

преди 9 години

до 188това не е редовната им армия а запасняци,гледах едно филмче като ги мобилизираха,всичките бяха пияни и се сбиха поможду си

149

Иван Сотиров

преди 9 години

Киев. Руски военнослужещи обстрелват терористи, преоблечени в униформи на украински военни, предаде УНИАН.Това е съобщил на днешен брифинг представителя на Съвета за нацинална сигурност и отбрана на Украйна Андрей Лисенко. Обстрел от територията на Русия не е засечен. Руски военни обстрелват терористите преоблечени в униформи на украински военнослужещи. Също така руските диверсанти прибягват до провокации

148

Резултата

преди 9 години

Честито имаме си ново Преднестровие ничия земя с ничии хора място за контрабанда и обочение на агенти...

147

Анонимен

преди 9 години

Вярно, че руското малцинство в Източна Украйна е най-голямо, но нека кажем на хората колко е точно: 30 %.От тези 30% има мъже, жежи, деца, старци. Дори и да преувеличим, че мъжете са половината от тези 30%. Мъжете в сметката искате да ми кажете, че са толкова много и издържат на напъните на редовна армия? Това е абсурд!А какво, останалите 70% дето са си украинци, да ги оставим да станат роби на 30% руснаци ли? Те и до сега бяха роби. Винаги на руското малцинство досега се даваше повече.

146

Анонимен

преди 9 години

Заглавие: Първо сериозно нарушаване на примирието в УкрайнаСтатия: Украинските правителствени сили са подложени на артилерийски обстрел в района на Мариупол, в Източна УкрайнаИзвод: Руснаците не искат войната да спре.

145

Анонимен

преди 9 години

единия ден сключват примирие, другия е нарушено , за какво изобщо ни занимавате с тея ?

144

RAD

преди 9 години

До plВсъщност, който е тръгнал срещу цивилизования свят е ял бухалката.Та време е и "меца" да разбере, че само с газова примка, нерегламентирана патаклама и размахване на пръст срещу Европа и САЩ няма да стане!

143

Орак!

преди 9 години

Не влиза в американските интереси да има мир в Украйна и мир няма да има! Когато янките кажат, че трябва да има мир в Украйна, тогава наистина там ще има мир. Когато те разрешат, позволят да има мир в Украйна, тогава в Украйна наистина ще настъпи мир. НО С ТЯХНО ПОЗВОЛЕНИЕ! С ТЯХНОТО СЪГЛАСИЕ! ПУТИН ТРЯБВА ДА ПРЕГОВАРЯ С ОБАМАТА ЗА МИР И ДА МОЛИ БАРАК ЗА МИР. ЗАЩОТО ДАЛИ ДА ИМА МИР ИЛИ ВОЙНА В УКРАЙНА РЕШАВА ЕДИНСТВЕНО БАРАК И НИКОЙ ДРУГ!

142

Орак!

преди 9 години

ПРИМИРИЕТО НЯМА ДА СЕ СПАЗВА!!! Тъй като украинците са едни марионетки. а не страна по споразумението. Да, кукли-марионетки на които конците се дърпат във Вашингтон. И знаете както беше със Славка Славова и нейният "Педя Човек-Лакът брада" накъдето му дръпне конците, натам се завърташе човечето. А "Педя човек-лакът брада" в момента е президента Прасенко, сложен на власт в Киев от своите господари във Вашингтон, чиято марионетка е. Господарите му в Юесей не искат мир в Украйна и мир няма да има!

141

много кухо!

преди 9 години

До РадойА след като руснаците заговорех немски, същото щеше да стане и с англичаните и французите. Париж и Лондон щяха да останат в историята, щяха да бъдат "столици" на НЕМСКИТЕ ПРОТЕКТОРАТИ ФРАНКРАЙХ И ЕНГЛАНД. За това случаааайно да си се замислял някога? Или откъде толкова акъл ще кажеш? В една празна глава кънтяща на кухо. Чърчил *** ли е според теб, че стана съюзник със Сталин,а не с Хитлер, който дори изпрати дясната си ръка Рудолф Хес на мисия в ГРОС БРИТАНИЕН? А сър го арестува.

140

Радой

преди 9 години

До Анонимен--174;Забрави да добавиш че германците за 3 месеца до Москва. Сега щяха да говорят немски.Благодарение на военната помощ от САЩ успяха да отблъснат немците за 3 год.Впрочем тя ПРИРОДАТА победи Наполеон и Хитлер а не руснаците,

139

Радой

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВ--164; Русия е известна с това че много пъти е имало канибализъм. Повреме на войната когато руснаците измираха от глад Сталин правеше ЗАПОИ, Ана Жданов му доставяха специалитети в Ленинград.Пример за слидарност е Германския генерален щаб където Ген. Цайцлер се разпорежда да се хранят с ВОЙНИШКА ДАЖБА.

138

Тихомир Томов

преди 9 години

Нищо с9лучайно ! Взривили са офиса на КТБ и са отмъкнали 205 - те милиона търсени от Цацаров с три камиона и с танкове за охрана !

137

Анонимен

преди 9 години

Ройтерс ИТАР ТАСС INN все платени нагли лъжци

136

Морския

преди 9 години

ЗАщо цитирате само Ройтерс? Четете и други западни медии. Четете например СNN от 05.09 2014г.edition.cnn . Статия на Дейвид Роткопф. Растмусен в Уелс предлага да подготвят 4000 войници, които да реагират мигновено ако Русия нападне Украйна. И при това предложение на Расмусен журналиста пише , че на Путин ще му трябват доктори ,защото ще се спука от смя

135

Анонимен

преди 9 години

1571 кримското ханство изгори москва 1905 Япония наби Русия Кримската война лиши меца от Флот Полша също е превземала москва те такива неща от историята