37

тя

преди 9 години

Безразборна сеч на горите, затлачени корита и отводнителни канали,нехайство кам язовирите- всичко това води до тази трагедия българска.

36

Анонимен

преди 9 години

На ви сега ес и америка...

35

Анонимен

преди 9 години

Масоните вярват в превъзходство си и смятат ,че Всевишният им е дал правото да управляват света,защото обикновените хора не са им РАВНОПОСТАВЕНИ.Подхвърлят "кокалче" на слугите си да мачкат народите си в името на Новия Световен Ред,а каква всъщност е целта-свят пълен с лесни за манипулиране хора без чувство за национална,културна и родова принадлежност,без лично мнение и самостоятелна мисъл,хора ръководени от инстинктите си в страх,отчуждение и духовна пустота.Няма случайни наводнения.

34

до наглеца 49

преди 9 години

а дали в другите държави хората имат по 10 къщи като българите,дали имат по толкова пари в банките,е за това за тях има помощи,а за самозабравилите се и пребогати българи няма,или мислиш,че в Европа са *** и не знаят,колко несметно богати сте

33

Анонимен

преди 9 години

То това тепърва започва .Сега есента като започнат валежите какво ще правим . цялата страна във разруха и смърт. Всичко замина на маината си заради едни алчни,крадливи политически ***. За какви ли не простотии и идиотщини харчат парите от данъците ни да изчистят коритата и да построят диги ,няма никои не го интересува ,пълно безхаберие и безотговорност .Накрая ще останат само те и два *** катуна другите които може избягал които не удавен а дано тогава да са щастливи

32

hajvanko

преди 9 години

Poredno dokazateltsvo za bezkrayna glupost demonstrira 52 - ria anonimnik

31

Анонимен

преди 9 години

До hajvankoпробвай да си завреш главата в ***

30

hajvanko

преди 9 години

Glupavite bulgaristanci si izsyakoha gorite i gi udariha potopite

29

бах

преди 9 години

абе да не си мерят тука сури-те и харповете вликите силивидях как на площ около декар е като в джакузи а на около е сухо!?чак такова нящо не съм виждал

28

Анонимен

преди 9 години

Абе Брюксел няма ли да окаже помощ на бедстващите българи??? Какво става, не сме ли в Европа? Или им е все тая! Не ни бръснат за нищо, но и нашите политици се скатават, траят си раболепно. Всички държави получават помощ при такова бедствие, но може би ние вече не сме и държава???

27

ДО-40

преди 9 години

ДГД-Не е грешка,нали?

26

ДДД

преди 9 години

България=умиращ организъм

25

Nostradamus

преди 9 години

Strashnoto te Parva predstoi

24

Анонимен

преди 9 години

Европейска страна,пък гледай кво става.никаква реакция от правителство,армия,спасителни екипи.мрем като мравки.и никой не го интересува.от 25 години в Бг има само новини който ни действат отрицателно.хората са максимално поттиснати

23

Анонимен

преди 9 години

Смешна работа .Когато потоп разруши ,,Марина Диневи,,някои Голф ресор,,Спа център на някои отговорни другари гледаите каква активност какво чудо ще става .Там някакви Мизия,Бяла Слатина,Приморски,Бисер не се знае колко още из Родопите. О нас какво ни интересува да си правят дарителски капании,доброволци,и да си помагат .

22

Анонимен

преди 9 години

То стана опасно и да се живее тук .Преди бягахме че няма работа сега ще трябва да бягаме заради сигурността на живота ни .По зле и от ,,ивицата Газа ,,станахме. Разрушения ,смърт ,кал и мизерия.

21

Българин

преди 9 години

Такава вълна от дъжд не може да се получи. Виновни са язовирите. И по-точно техните стопани. Чудя се колко души трябва да пострадат,за да се накажат виновниците.

20

селяк

преди 9 години

До кога ... пак и пак...няма проблеми накрая от България ще остане само "..имало едно време.." .. Чак ми е гнусно понякога, че живея тук. Отвръщавам се от всичкото което се случва. Надали съм единствения, няма и да съм последния.

19

Анонимен

преди 9 години

Аз подкрепям 12!За какво бяха тези 25 години?Да видим колко ***, алчни , безродни, ***, българоубийци живеят по нашата хубава земя!25 години след 9-ти сепнември се виждаше резултат- предприятия, пътища, язовири, семпли аристократични курорти, самочувствие у гражданите, коли, жилища, спокойствие...25 години след 10 ноемнри - НАТО за Паси, ЕС за Станишев и Сталинка, зо нос - да блеем баирите - унижение, мизерия, безработица, простотия, чалга, омерзение, разруха, продадени невежи..

18

Анонимен

преди 9 години

При следващия дъжд да бъдат пуснати да плуват в подземната улица на Тройката кмета, зам. кмета Марков и вечния Янакиев - ненаядният собственик на Мидия. Голямо крадене, бреееей!Пространството се запълва до горе с вода. Само ***, който нама нищо общо със строителството, може да направи такава простотия.Петдесет години едни и същи на яслата, не напълниха търбуси!Да попитам - чии са двете сгради на Тройката, как взеха разрешинелни и пари от къде?Площадът ли правят или обратно?КОЙ?