55

Анонимен

преди 9 години

39Не е от Сура, от НАТО е, инак щяхте да пищите.

54

Анонимен

преди 9 години

39 вече повтаря една приказка.Та за Сура.Химическите следи в небето и неестествената промяна на климата започна от преди няколко години, откакто нашите управници ни продадоха на НАТО. Не е от Сура, инак щяхте да се разкекерите по телевизиите да обяснявате, ама се спотайнате като пръдни в ***.

53

Анонимен

преди 9 години

Множество селища в страната са в бедствено положение,хора загиват,губят домовете си, а политиците ни вместо да организират доброволци, да почнат компания за помощи, правят компания за избори.Срам!!

52

Т2

преди 9 години

Не случайно най-големите бетствия стават в герберските общини,това красноречиво показва къде се краде най-много от парите за подържане на инфраструктурата,София,Варна,Бургас и т.н.......

51

анонимен

преди 9 години

65,ти наистина ли вярваш , че Русия е започнала война с Турция за освобождението на българите.Има ли са стратегически интереси и просто много неща , включително и СЪЕДИНЕНИЕТО са работели по това време срещу нейните интереси.Факт е , че без тях ,щяхме още да бъдем турска провинция, факт е , че доста своеволни решения въпреки интересите на Русия , впоследствие се оказват фатални за България/Фердинанд/63222

50

Да бе..

преди 9 години

СУРАта ударил----ха,ха,хаааааааааааааа....Ти си ударен в главата , бе усро...!Нали секохте гора яко ...сега ше ви мерише на море в цела България!Ходи си измий СУРАТо , докато има вода!

49

33333

преди 9 години

ДО 68ИЗПИТВА ВЯРАТА НА ТЕЗИ КАТО НАС, КОИТО СИ ОСТАНАХА ТУК ВЪПРЕКИ ТРУДНОСТИТЕ, НО НИ И НАКАЗВА ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ СМЕ МАЛОДУШНИ И РАЗБРАХМЕ КРИВО СВОБОДАТА.

48

yan

преди 9 години

А къде е голямата, препарирана уста - Ахчиева - която дойде да търси конспирации в Аспарухово - Варна.Да ходи да прави сега репортажи по баирите.

47

Анонимен

преди 9 години

Бог не ни наказва!Изпитва вярата ни!!!

46

33333

преди 9 години

ОЩЕ КОЛКО ЩЕ ИМА ДА НИ НАКАЗВА ГОСПОД НАС БЪЛГАРИТЕ, ЗАТОВА ЧЕ СЕ ХВАНАХМЕ НА СБОРИЩЕТО НА НЕЧЕСТИВЦИТЕ, МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ИЗБЯГАХА ОТ ПРЕКРАСНАТА СИ РОДИНА И ОСТАНАХМЕ ОСАКАТЕНА *** ТЕРИТОРИЯ.

45

СЪЕДИНЕНИЕТО

преди 9 години

Е НАПРАВЕНО ВЪПРЕКИ НЕЖЕЛАНИЕТО НА РУСИЯ !Турция е подписала веднага акта на Съединението !Русия е искала да стои в България , като окупационна сила.Берлинския Договор я премахва ,като такава!!

44

Анонимен

преди 9 години

Виждам , че цари обединение на безмозъчните в нета .... празнуват празноглавците ...

43

Анонимен

преди 9 години

За големият празник ,съединението на България получихме честитка от потопи чрез HAARP,има ли още които да вярват във избори ? има ли още които да вярват че наводненията са дело на лошото време и сеч на дървтeа а не на *** ционисти и HAARP?

42

Анонимен

преди 9 години

И господ се отказа от нас, защото не сме народ а *** - позволихме *** и престъпници 25 г. да ни убиват всеки ден. Политиката на геноцид спрямо българите скоро ще се върне тъпкано на някои.

41

Анонимен

преди 9 години

държаната не можа` да премахне незаконните строежи - природата обаче може

40

до АТАКИСТ

преди 9 години

Теб съм те запомнил като един от най-простите *** в тоя форум много приличаш на Волен-Чибурашка-Агата.

39

НИЩО ВИ НЕМА ,БЕ...

преди 9 години

НАЛИ СЕЧЕТЕ ГОРИТЕ И ГИ ЗАМЕНЯТЕ ЗА ПАРЦЕЛИ НА МОРЕТО!???СЕГА , КАТО ЗАВАЛИ ДЪЖД , ЩЕ СПИТЕ С ПЛАВНИЦИ И ГУМЕНИ ДЮШЕЦИ , ТА ДА ВИ МИРИШЕ НА МОРЕЕЕЕЕЕ.....!!!!ЕХЕ,ХЕ,ХЕЕЕЕЕЕ.....И ЗАМИРИСА И В ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ НА МОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

38

Анонимен

преди 9 години

Изгонихте толкова много хора от скапаната си държава и викахте след тях,че ще ядете по един хляб повече и ще живеете по добре.Е каква стана тя да се давите в собстенната си слюнка.

37

Анонимен

преди 9 години

Kakvo stava c nashi zemi i zashto stava taka jalko za naroda. Azsam v Italia kakto gledam novinite nena dobre shte e po Zle

36

Julis

преди 9 години

24 Часа: "България дава 200 хил. лева на Сърбия и Босна и Херцеговина за последиците от наводненията" 03.09.2014. Незнам как да коментирам това....Отпускаме помощи на чужди държаваи за бедствие от преди месеци, докато при нас бедствието е в същия този момент и ние сме тези, които имат нужда от помощ.Хората останали без дом и без поминък са тези, които имат нужда от помощ!Кога България ще постави интереса на българите пред интереса на чуждите? Това е толкова нелепо, че ми трудно да го коментирам