12

Иво

преди 9 години

До ЧУХАма ти Ореха ли хвалиш,най много да отнесеш някоя плюнка.

11

ЧУХ

преди 9 години

ПО НОВА ТВ КАЗАХА , ЧЕ НАВОДНЕНИЯТА СА ПРИЧИНЕНИ ОТ ПОРОИТЕ , А НЕ ОТ ОРЕШАРСКИ! ГОСПОДИ, НАЙ-ПОСЛЕ - НАВЯРНО *** ОТ БАНКЯ ВЕЧЕ Е УСПЯЛ ДА ПРЕВЗЕМЕ БЪЛГАРИЯ!

10

Анонимен

преди 9 години

До анархо- демократичен 2Вярно е , но и друго е вярно, че същият този народ, пак ще си хвърля *** в реките и деретата и пак ще си гласува за БСП-то и ДПС-то!После пак ще реве !

9

Анонимен

преди 9 години

До АНТИМУТРА 6 Лъжеш МУТРО, вие ревяхте , че Бойко и Цецо се струпали в с.Бисер !

8

ne40

преди 9 години

раи за патици и гьски.....и жаби

7

Анонимен

преди 9 години

Сега ще се раздават помощи, хотата ще се трепят да си строят как да е къщичките, а на пролет язовирите пак ще прелеят (за тях няма да останат парици и силици) , УМНО СЕЛО

6

антокомуняга

преди 9 години

Управлението на бсп и дпс не даде един лев за укрепване на язовирните стени и почистване на коритата на реките през 20 годишното си управление от което последиците ги усещаме сега!!!Пак за тези престъпници да гласувате и тогава ще видите какъв потоп ни чака след още един"коалиционен" мандат!!!

5

АНТИМУТРА

преди 9 години

Управлението на Борисов не даде един лев за укрепване на язовирните стени и почистване на коритата на реките от което последиците ги усещаме сега!!! Дянков каза, че пари НЯМА!!!!Пак за този престъпник да гласувате и тогава ще видите какъв потоп ни чака след още един гроб мандат!!!

4

Zidarov

преди 9 години

Басейнова дирекция, която отговаря за нивата на реките и язовирите е под опеката на ДПС, не съм чул да се махнали някой "експерт" от там. Какво чакат да се наводни цялата държава ли? Прав е Кутев за връзката м/у СПИН и социализъм, чума е минала след управлението на БСП.

3

Анонимен

преди 9 години

И ГОСПОД ДАВА ЗАЕТО ,ЗАЩОТО МУ ПИСНА ОТ НАШАТА НАГЛОСТ ,АЛЧНОСТ И ИДИОТИЗЪМ ! ГОРКО НИ ,КАКВО ЛИ НИ ЧАКА ,ЗАЩОТО УЖ СМЕ ХОРА АМА НЕ СМЕ ЧОВЕЦИ !

2

анархо- демократичен

преди 9 години

Народът ни е с *** хрисим характер - изсичат се гори задръстват се корита на реки с *** от язовирите само се печели А народът търпи и си носи последствията . Сега за да изберем следващите кожодери ще се отделят милиони а за наводнените - един гол. Мразим се завиждаме си не сме съпричасни А олгарсите /политиците / се радват че са попаднали на *** народ ! Сега започва и разпродажбата на земя и ровенето за газ - народът ще яде химия . Избор- обединение и възстание

1

Анонимен

преди 9 години

то на тия къщи не им трябва потоп като ги гледам е било въпрос на време.