71

тя

преди 9 години

Нито един лидер народа не е провъзгласил за БОГ. Ти деди нещо не си много в час.

70

тя

преди 9 години

Имаме си политици - "лош материал" !

69

тя

преди 9 години

Българите сме прагматици и не гледаме на политиците като богове.Не само това , но сме и отчаяни , че политиците ни са с много лошо качество , за съжаление. Затова и е толкова тежко положениетао на повечето хора.

68

тя

преди 9 години

Не сме дорасли за такъв ЕС, каъвто би трябвало да бъде.

67

Анонимен

преди 9 години

ЧЕ ДА НЕ БИ ПАПАТА ДА Е ПРИЗНАЛ НЯКОГО ЗА БОГ? Кой кога е бил Бог, професоре?

66

Часовника

преди 9 години

Ако става въпрос за Станишев - може и още как! Освен това той и приближените му ако са го мислели за бог не са били добре,защаото голяма част от народа не го приемаше ...Той беше,е,и си остава човек на обещанията,лъжите,гръмките приказки и плитко скроените номера!

65

NORMALEN

преди 9 години

TAP COVEK--KOMUNIST= ***=NEKADARNIK>KOMUNISTICESKI PROFESOR.TOVA E TOI.

64

NORMALEN

преди 9 години

ANDREI PANTEV--S EDINIA KRAK E V GROBA--TAPO KOMUNISTCESKO IZCADIE>DANO BOG NE TI PROSTI.

63

муспи

преди 9 години

Този предател на България сега чете дадения му от синедриона текст, в който се пробутва по еврейски, - че то ясно че има избори!!! Че гласовете се броят! Че партиите са български! Че сами си гласуваме за геноцида! - Убивай евреи за да се появят и избори! - А, народе, защо не се сещаш за Сидеров?! Бил турско *** по еврейската пропаганда! А не обръщаш внимание на всичките партии че са протурски, че Боко *** и не крие симпатиите си към турция и не крие какво мисли да направи, чи има и ДПС!!!

62

Анонимен

преди 9 години

Ako ne beshe selski na pokoinyat Petar Mladenovv shteshe da e professor tochno nikoga. Pozyor I praznodumec

61

Луцифер

преди 9 години

До ЦОНЕВ Цонев, Цонев, "баш ликвидатора" на икономиката на България Иван КОСТОВ я извади от червената, Виденова яма, или си забравил? Сигурно си получавал 8 долара заплата и сси се редил за кисело мляко в 5 часа сутрин. Просто се чудя що за червени лай**на имате в главите за да мислите, че хората са забравили катастрофалното ви управление!?

60

Луцифер

преди 9 години

А, може ли един професор, като остарява да се превърне в бърборко - ментор? Както казва народа - празна лейка...

59

Нещяло

преди 9 години

Не щем за премиер човек, който с прости думи ще ни обясни, че трябва да се работи повече , за да сме по-богати. Искаме персона, която на много езици да ни каже , че назначаването на Пеевски било грешка. Да ни каже , че като ни намали тока с 5.50 лв ще прокопцаме. Да ни каже , че като се вземат многомилиарни заеми , ще ги връща някой друг. Да ни каже ,че светлото бъдеще иде. Ние и вярваме на тази персона, защото Партията е права, даже и като греши.

58

Навухододонор

преди 9 години

Из коя *** тиква пък се пръкна тая "мъдра" мисъл, използвана за заглавието? Еее що да не може бе-че, то историята е пълна с примери: Цезар, Наполеон, Хитлер, Сталин, Брежнев...даже сега ми идва на ума, че точно това става с почти всички лидери-минават от "Осанна", до "Разпни Го". А пък последното, професоре го пише в Библията!

57

Анонимен

преди 9 години

До АНТИОВЦАПомисли отново.Аз асфалт не ям.Продадоха ни за жълти стотинки!

56

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДа живее Волен! Само "лудият" се държи адекватно в момента!

55

АНТИОВЦА

преди 9 години

ДО: Антикоч Ей ГАМЕН! Много точен отговор ви дадох, но ме изтриха моментално! Българската БОЛШЕВИШКА ЦЕНЗУРА няма равна на себе си!

54

АНТИОВЦА

преди 9 години

До равносметкаУважавам ви мнението, въпреки че цифрите са много по-високи. КОМУНИСТИТЕ ЗАБЪРКАХА ТАКАВА КАША, ЧЕ И БОГ НЕ МОЖЕ ДА НА ОПРАВИ!

53

Elena N.

преди 9 години

До ТОЯПо отношение за въпросния апартамент не е в идеален център,а в Далечния Младост 2,3 или 4.,същия заплатен неколкократно. Омръзна вече от подобни изказвания от "почтените" българи, чули-недочули клюки и други подобни....

52

Анонимен

преди 9 години

Като се премахнат всички партии с обръчи от фирми,тогава може да се говори за напредък.Сега всеки дърпа към неговата черга и за това народа си пати.Политиците не са за националния интерес.Те имат интерес за своя бизнес.Най-малко им пука за народа.А народа се топи.Глупендерите горе не знаят че когато народа е добре и те ще са добре.Алчноста ще ги погуби сегашните