8

СМЕХ

преди 9 години

Ами ясно беше...Прехваленото джудже Меси Песи Веси нещо си Къде си, като го няма и отбора бие, като играе само се смеем. Световното вкара 2-3 гола с клизма от 50 000 мача и всички "УАУ вижте Бог Меси" и "Ехаа тоя е новия Роналдо, Марадона, Пеле, Зидан и Бекам в едно!" Прекалено стрхотен и неповторимо неотразим - чак НЕЗАБЕЛЕЖИМ!!! НИКЪВ!!! И в смешната Барса същата работа - да има 2 защитника, които не са с 2 леви крака в другия отбор и ни вест ни кост от този СВРЪХ БОГ на футбола.

7

Анонимен

преди 9 години

Когато Аржентина вдигнат световната купа след победа над Германия, тогава може да говорите за реванш. Иначе само душевна ч*кия си правят (особено тъпите и завистливи списвачи на "новинки")

6

дедо Ташунко

преди 9 години

Йоги Льов искаше да експериментира с непознати млади играчи, от основния състав играха само половината играчи. Това не омаловажава победата на Аржентина, но срещата е без значение. Видяхме няколко красиви гола, аржентинците са в подем. Отбора като цяло игра по-добре без Меси, иначе всички му слугуват на този късокрачко и отровно джуджем без излъчване на лицето. На всички любители на футбола пожелавам красиви емоции през новата футболна година, крепко здраве и финанси!

5

Анонимен

преди 9 години

След дъжд чадър, след екс - хапче!

4

Анонимен

преди 9 години

малко радост за ***!! Контролна среща без стойност !!!

3

li

преди 9 години

mnogo hubava igra :-)

2

Анонимен

преди 9 години

И пет пъти да ги бият в приятелски срещи с този резултат, немогат да си върнат за изгубения финал на световното.

1

Фен

преди 9 години

Звучен шамар в приятелски мач... Алооу, джурналистчетата, я се осъзнайте малко!