43

violeta.harizanova

преди 9 години

7bg.netКредитиипотечни, потребителски, бизнес, жилищни и бързи кредити

42

писна ми

преди 9 години

Стъкления похлупак бе сложен от Тиквата. Не се правете че не помните как вливаше в КТБ всичките пари на държавата!

41

Анонимен

преди 9 години

а какво точно е направил Пеевски?

40

Анонимен

преди 9 години

Този е много хитър. Прокуратурата започна това като атакува КТБ, те слугуваха първи на Д. Пеевски, още преди БНБ дори. После се снишиха за месец-два, и сега когато са забравени, те се връщат на страната на хората :)))))) Прокурорът май ни смята за *** или за късопаметни. Отделно той предлага да нарушат закона, което не му е в правомощията. Навсичко отгоре, няма пари за това което той предлага. И аз може да предложа на всеки гражданин да дадът по 1 млн. лв, но какво от това?

39

032.shadow

преди 9 години

Г-н Цацаров, всички, или поне повечето от нас знаят, че зад всичко това стои оная долна *** Делян Пеевски, който разпрати смс-и на всички потребители да си изтеглят парите, че банката фалира, без да има такова нещо.. Ако мислите да ближете задниците на такива като ДПС и ГЕРБ, жестоко се лъжете, защото точно те са отговорни за всичко това.. оня *** Боросов има интерес към фалирането на КТБ, но за да не бъде пряко свързан, пуска ПЕЕВСКИ ДА МУ СВЪРШИ ЧЕРНАТА РАБОТА.. истината е на лице!!

38

Българин

преди 9 години

"КТБ Е БИЛА ЕДНО СКЪПО БАНКОВО УКРАШЕНИЕ,ПОСТАВЕНО ПОД КРАСИВ СТЪКЛЕН ПОХЛУПАК ОТ ДЪРЖАВАТА".Но държавата г-н Цацаров не е имагинерно понятие. Държавата са институции,правителства,премиери! Затова посочете как и кога ,при кои правителства,премиери и финансови министри и в чий интерес малката мижава банка се превърна в огромния мастодонт КТБ или както вие я наричате "СКЪПО БАНКОВО УКРАШЕНИЕ".Говорете конкретно ,с имена,в противен случай думите ви няма да имат никаква стойност!

37

ха-ха-ха

преди 9 години

Май палачинката се обръща :)Подкрепете фейсбук групата КТБalive за да бъдат натрити мутрите на всички - прокурори, БНБеци и т.н.

36

bosnak

преди 9 години

Абе този поръчков прокурор законите ли ще прилага или ще прави свободно съчинение на тема законотворчество, край нямат простотиите на ББ

35

Анонимен

преди 9 години

До 41 Е ти какво очакваш от юдеомасон

34

Анонимен

преди 9 години

Приятел спазвай закона.До 100 000 eur Другите да и търсят Парите от Цецо. Кражба има така е и то голяма.Фирми около него застрахователна компания -лизингова компания и какво ли още не защо не е разтърсите и там малко може да излязат малко милиони изтеглени точно преди да затворят вратите.КОЙ ИМ КАЗА????АМИ ЦЕЦО

33

Samo minavam

преди 9 години

Чърчил е казал за един от своите генерали под Рим.....очаквах на брега да слезне лъв ,а тои се оказа страхливо коте.

32

Анонимен

преди 9 години

Mnogo ste kategori4en za sadbata NA *** bai Cacarov

31

75

преди 9 години

Всички в България/вкл. и пишещите тук/ пищят,че основния проблем в държавата е,че не се спазват законите.И се основават на римския принцип:"Лош закон,но закон".И са прави. Ами има си закон: до 100 000 Е са гарантирани,над-не са.Ама сега казват-този закон,да не спазва,другите-да се спазват.Или,това което ми е изгодно важи,другото-не."Защо ония *** да получат пари от банката,аз нямам и няма да получа нищо" Ех,българино...

30

Nox

преди 9 години

Просто ще направят Незаконен Bailout, ще изплатят влоговете на мафиотите за сметка на обикновените хора, това тотално ще удари бюджета, ще ни фалират и ще кажат:"Фалирахте не защото ви измамихме и ви окрадохме, а щото Путин въведе контрасанкции срещу Европейския Съюз".После ще вкарат "умиротвроители" от НАТО да репресират народа, за да не би да изметем крадците, и те ти Виденова Зима 2.

29

Nox

преди 9 години

Не са виновни нито вложителите, които имат влогове до 1000 лева, нито тези, които имат влогове до 196 000 лева, не са виновни и вложителите, които имат над този размерС разликата, че бложителите със суми НАД 196 000 лева са наясно, че пълната сума не им е гарантирана. Поели са риск."Според Цацаров вложителите трябва да получат парите си в пълен размер"За сметка на българските данакоплатци, от които повечето едва свръзват двата края, камо ли да имат влогове по частни банки.

28

Анонимен

преди 9 години

Главният прокурор призовава да не се спазват законите в Република България.Наказателен кодексОСОБЕНА ЧАСТГлава първаПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТАДа си избере член, все е в джаза!!!

27

ДРЕБЕН ВЛОЖИТЕЛ

преди 9 години

ЦАЦА АМИ ТИ СИ ЕДИН ОТ КОНСПИРАТОРИТЕ СРЕЩУ КТБ.ПРОЧЕТИ ЧЛ.7 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА И МИ ГО РАЗТЪЛКУВАЙ

26

ИСТ

преди 9 години

Цацаров, след Костинбродския пуч, бусовите с двойни дъна, които не ни показа, и отверката, която е тип електроника, не ти вярвам на нито една дума.

25

Анонимен

преди 9 години

що беот къв зор и аз да плащам на Вежди=чката милионите?той бил алчен и ги сложил на нерилано висока лихвасега аз ще плащамайде моля-моля

24

Анонимен

преди 9 години

трябва да се върнат парите на хората,нали уж държавата даваше гаранция за депозит,ако не се върнат хората ще се уплашат и ще си изтеглят парите от другите банки и тогава ще има банков финансов колпс