29

Анонимен

преди 9 години

Ще пълнят бюджета със заеми ,То от друго място няма , всичко разсипаха . Нищо не строят, което ще има производство и да носи пари.Само ще ги усвояват от заеми и Боко като дойде ще се развихри да ги харчи !

28

Бат Петко

преди 9 години

До 123Браво. Ето това е истински коментар, отговарящ на всичките ни опорни точки. Браво. Ще има бонуси.

27

Bat Petko

преди 9 години

До 123Браво. Ето това е истински опорноточков коментар. Браво и все така. Ще има бонуси.

26

Анонимен

преди 9 години

До енергетикДругарю енергетик, не знам от кой мозъчен тръст произлизате, но не ни разтягайте локуми за БСП, ДПС, ГЕРБ и колко трябва да бъде цената на тока. Обзалагам се, че въпросът, който вълнува булшинството от обикновените граждани в момента е: Ще има ли прилично повишение на заплатите и ако не, всички партии го духат и този път ще бъде страшно!!

25

Анонимен

преди 9 години

До АнонименИ аз!

24

Анонимен

преди 9 години

Аз ще гласувам за Патриотичн Фронт бюлетина номер 24

23

Софиянец-пенсионер

преди 9 години

Всички градове където кметовете са от ГЕРБ се развиват. Вижте София , метро, спортни зали, естакади, мостове, паркове, училища, детски градини и т.н. все добри решения за хората. А сега вижте северозападналия район, Видин, Лом, Монтана, Мизия и т.н. само мизерия и глад. Хората реват и си гласуват за БСП-то. Тогава ще продължавате да гладувате и мизерувате. Айде чао и да не забравите да гласувате за нашите, че ще повишат пенсиите не с 4.50 лв., а с 4.80 лв.

22

Анонимен

преди 9 години

Еми като харчите с леките си пръстчета , няма да ви стигат парите. Вместо да се придържате стриктно към действащия закон за бюджета, вие се мъчите да изпълнявате някаква ваша си визия. Еми не става и няма как да стане! Това не е за еднодневни екскурзианти във властта.

21

Анонимен

преди 9 години

Ремонт на бюджета е нужен, защото на Тиквата му трябват няколко милиарда за харчене, с които да си прави самореклама и да казва "аз построих това, аз построих онова". Ако не направите ремонт на бюджета, ще се наложи да пълни бавно и поетапно хазната, както останалите правителства, сакън, човека иска наготово да започне!

20

Анонимен

преди 9 години

На предстоящите избори аз ще гласувам за партия "Атака".

19

Българин

преди 9 години

Отсега подготвят следващата кражба..... А с вдигането на цената на тока показват, че не са правителство, а най-обикновени слуги на енергийната мафия (като онзи туркофил Плевнелиев, дето ги назначи). Става дума за същата тази мафия, срещу която българският народ се вдигна преди година и половина. Но покварените и корумпирани политици продължават да лавират и да отказват да чуят гласа на народа.

18

мокър барут

преди 9 години

по повод мераците на франкенщайнското измислено служебно правителство ще го отбележа с краткото...язък за барута,измисленяци!

17

Анонимен

преди 9 години

Как сте днес сороси?? Подписахте ли се вече против шистовия газ и американките военни бази?? Аз се подписах!

16

Анонимен

преди 9 години

Тройната ламя опоска за пореден път държавата...

15

Анонимен

преди 9 години

Народа ще направи основен ремонт на властта още в началото на зимата!

14

1

преди 9 години

Същата песен пее и тиквата,по конституция ,служебното правителство ,не може да променя бюджет, не съм привърженик на орешарски,но той ,като искаше да променя бюджета,другарите комунисти от герб ,бойкотираха,и не влизаха да се регистрират в Народното събрание.

13

аз

преди 9 години

червената *** да спре да циври долу, ами да си налягат парцалите към Русия ... тук техния акъл не го искаме, т.е. не ни и интересува де!

12

лекар-пенсионер

преди 9 години

Украинския евреин Станишко видя накъде отиват работите и се покри в Брюксел. Сега балъците от БСП се опитват да кажат нещо , ама не знаят какво и по цял ден псуват Б.Борисов. Дръжте фронта другари, ако не можете организирайте един партизански отряд и давайте. Ама не ви стиска, тука по форумите е много по лесно. Сега за това ще си мизерувате и ще псувате, като в оня виц за демокрацията-на червения площад един руснак казал, че какво толкова аз и сега мога да напсувам Рейгън

11

Лошо Седларов

преди 9 години

Нямало пари за зимно поддържане :)))) Не можете да скриете истината и тя е много брутална, но в следващите месеци няма да има пари за нищоооо! Пригответе се граждани, чака ни много "забавна" зима!!!

10

За чугунените глави

преди 9 години

Другари от БСП и ДПС , боли ли , боли ли като ви вадят зъбките. Ако не знаете отговора попитайте Мая Манолова и Христо Бисеров , те ги разбират тези работи. "Каквото повикало такова се обадило".