33

Анонимен

преди 9 години

На война е като на война! Като толкова държат всеки народ да живее в собствена държава, защо руснаците не им позволиха на чеченците да си имат отделна държава? Руснаците в Украйна имали право на самоопределение, а чеченците нямат право? Големи лицемери са руснаците!

32

Анонимен

преди 9 години

Надявам се, преди да са го ликвидирали да са му одрали кожата, поддържайки го в съзнание.

31

8791

преди 9 години

Поклон пред паметта ви,мили деца!Почивайте в мир!

30

До 28

преди 9 години

И тази теория съм я чувал,но не ми се вярва. Едно е да удариш сграда с възрастни хора, да почиват в мир хората, а друго е да подготвиш нападение срещу дечица в първи клас.Не вярвам, просто пропаганда.Понякога в този свят пълен с толкова конспирации,теории и пропаганда е трудно да отсееш истината, и тогава е необходимо наистина доста материал да проучиш и въпреки това не е сигурно,че намериш истината.Тогава трябва да поставиш на везната нещата, да почувстваш със сърцето си или да мериш с разума

29

До 30

преди 9 години

А, ти как предлагаш да бяха действали, да втакива случаи не може да няма жертви, колкото и нагло и банално да звучи. Това все пак не е поредният холивудски филм със заложници в банка, не ства дума за 10 - 20 или 50 човека, а за 1 200. ХИЛЯДА И ДВЕСТА. Схващаш ли ???Едно голямо село в България, натъпкано в една сграда.При това пълна с експлозиви и ненормални ***,спонсорирани всички знаем от къде зад граница ;)Лесно е да се говори, че можело по нежно и внимателно да се пипа при тази акция.

28

Анонимен

преди 9 години

Абе много руски майки и до днес питат държвата защо така е действано, но никой не им отговаря.Това е по комунистически "така е решила партията, така е направила, тя не е длъжна да дава обяснения".Жалко за хората.

27

Анонимен

преди 9 години

Гледах документален американски филм, в който ясно се казва + свидетелство на очевидци, че терористите са взривили две от бомбите вътре в салона със заложниците. Веднага след това спецназа е атакувал, няма ли са избор.Ако хората на Беслан ги считаха за виновни нямаше да са им благодарни до ден днешен за спасението на останалите хора.

26

Анонимен

преди 9 години

Смята се, че всичко е организирано от КГБ (ФСБ).Сценарият е същият като когато ЦРУ отвлече самолети и разруши кулите близнаци.Както и случая с МИТ, която създаде ПКК. Както и ЦРУ, които убиха Кенеди.Путин има нужда от подлрепа и се случва Беслан.Няма друг случай в световната практика, когато спец-частите да нападат без оглед на жертвите сред цивилното население. Почти всички са умрели не от ръката на терористи, а от задушаване от газа на спец-частите. И до днес много руснаци питат "Защо"?

25

В

преди 9 години

Гадове мръсни,това е геноцид спрямо всички християни.Американски продажници.Проклети да са защото всичкото зло и в европа и африка та ако щете и по целия свят идва от американската и еврейска алчност.Но нали знаете няма ненаказано "добро" ще дойде и техния край.Вкараха проклетите фанатици в Сирия и Ирак сега се правят на ущипани.Като им дойдат самолетите над пентагона да не се чудат от къде идват.

24

Tina

преди 9 години

Да почиват в мир дечицата!Дали Господ някога ще ни прости?...Не обвинявайте Спецназ за случилото се. Трудно е да се каже дали тази операция е провал. Не се знае други служби как биха се справили. Не се знае дали терористите нямаше да взривят всички 1200 човека...Всички са били натъпкани в едно помещение - и деца и терористи, обградени с взривове... Цяло чудо е, че по-голяма част от заложниците са живи. 99% от изчадията са убити. Много бойци са спасявали децата с телата си.Обучени са за това

23

Анонимен

преди 9 години

24 ***

22

Анонимен

преди 9 години

До *** двуличието...Не е така. Шамил Басаев поне е бил прав, че Русия иска просто да експлоатира нефта. И за чеченския народ е оставало малко, понеже са смятани за по-долнопробни.Докато на тези руснаци в Украйна никога нищо не им е липсвало. Още повече с досегашните правителства сложени от Москва и подмазващи се на Москва. Просто Русия се опитва да си промени имиджа, но тръгна с лоши ходове. Не трябва с агресия, както направиха.

21

Ебаси двуличието...

преди 9 години

Хората винаги са били двулични създания! Особено в така наречените "велики сили"! Шамил Басаев и останалите чеченците са терористи, но днешните камикадзета в източна Украйна са "бойци за свобода"! Всъщност и двете групи СЕ БОРЯТ ЗА ЕДНО И СЪЩО! Сега дали е правилно или грешно ЗАВИСИ ИЗЦЯЛО, ОТ КОЯ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ НА КОНФЛИКТА ЩЕ ПОГЛЕДНЕШ! Целите и на двете групировки обаче са АБСОЛЮТНО ЕДНАКВИ! Естествено това двуличие изобщо НЕ Е РУСКИ ПАТЕНТ! Великобритания, Франция и САЩ СА АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ!

20

АНТИМУТРА

преди 9 години

До РошкоВ грешка си!!!!В ДОНЕЦК ТЕЗИ КОИТО УБИВАТ ДЕЦА СА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РУСНАЦИ КОИТО ХВЪРЛЯТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА ПРЕД ТАНКОВЕТЕ!!!

19

ОФ

преди 9 години

"В Беслан 1 септември не е първият учебен ден като в цяла Русия, а ден на траур."======В интерес на истината уточнявам:1. 1 септември е първият учебен ден и празник за всички ученици в цяла Русия;2. Първият учебен ден през 2004 година, когато се случи трагедията в Беслан беше на 03.09.Не изкривявайте фактите!

18

Рошко

преди 9 години

До 12 Мутра относно: "ТЕЗИ СА АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ КАТО ТЕРОРИСТИТЕ В НОВОРУСИЯ(ДОНЕЦК)!"В Донецк тези дето убиват деца са държавни служители драга ми МУТРО............и убиват по заповед на правителството.......

17

Анонимен

преди 9 години

Това си е тактика по руски, стреляш първо после питаш в случая гледаш по какво стреляш. ***.

16

Рошко

преди 9 години

Не вините спецназа, ако не беше щурма, загиналите щяха да са всичките 1200 човека...........

15

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 5Няма как да знаеш каква информация и тактика са приложени, грешни ли са, верни ли са. Вариант да спасят всички имало ли е ? май не, при това положение почват грозните сметки и статистики. 3 дни без вода и околна температура над 35 градуса е преломен момент за човешкия организъм, от който нататък е щяло да има много починали от обезводняване. Така че акцията е била в последният момент. Пък и масова практика навсякъде е към терористите да се действа респектиращо, твърдо и показно.

14

!!!!!!!

преди 9 години

БОГ да прости загиналите деца , родители , учители , бойците от специалните части !!!!