8

бай уй

преди 9 години

До Ще споделя нещоИ аз да споделя нещо :). Нещото работи, но незнам как.

7

Анонимен

преди 9 години

А разнебитеният за втори път *** на какво ви учи?

6

Гацо

преди 9 години

"Много от хората се задоволяват с посредственото "уважение". Това е евфемизъм за за нещастен брак, който гарантира материална сигурност и статус."Познавам много жени в това положение . Мъжете ги унижават, но жената стой заради парите и статуса "щастливо омъжена". Качва *** снимки на детето, мъжа и на нея в Фейса . Усмихнати, но само за снимка . Погледа тъжен, нервни и раздразнителни, търсят на работа да си изкарат насъбралата се гной . И така живеят с години и си повтарят : "това е живота ".

5

аноним

преди 9 години

Няма ли естственост и искреност в отношенията дори и сексът не си струва. Много от хората се задоволяват с посредственото "уважение". Това е евфемизъм за за нещастен брак, който гарантира материана сигурност и статус.

4

Ще споделя нещо

преди 9 години

Имах един невзрачен състудент, който се държеше, меко казано, странно с момичетата. Заухажва някоя, после търси начин да я обиди. После разбрахме от бивш негов съученик, че това е "тактика", на която го научила майка му, след като в гимназията се влюбил в една от най-хубавите девойки, но тя не му обърнала внимание. Майката го подучила да се държи така, като че ли за него чакат на опашка много жени, та всяка девойка около него да се чувства незначителна. Тази майка-*** по професия е УЧИТЕЛКА.

3

биб

преди 9 години

Мойта кума навремето казваше:"Абе що не вземеш да си изхвърлиш чуствата в кофата за ***?!"Права била!Кви любови,кви чуства,това е състояние на твоят дух! Ами тогава не я разбирах! Сега, знам,че е била права!

2

7

преди 9 години

Когато се научих да обичам себе си и дъщеря си си върнах свободата!А мъже или жени за обичане -много!Но само аз и дъщеря ми имат значение за мен...другото е пепел от рози...

1

Кремито 85

преди 9 години

Глупави жени знайте . Няма никакво значение дали го обичате или не .Важно е той да ви обича и цени .Мъж, който ви ползва за компания на маса и вечерта да си бута салама в устата ви е един обикновен *** . Ще се наиграе и ще ви бие шута, млади, бедни и гладни жени е пълно в момента .Това че се подмазвате или имате дете нищо не означава за *** .Не се заблуждавайте .....