36

123

преди 9 години

Мисля че тези които разрушиха кльона през 90-те трябва да бъдат задължени да го изградят за собствена сметка.

35

Анонимен

преди 9 години

или може би да накараме хората с двойно гражданство да се самоопределят? и ак не потвърдят, че са само и едниствено българи - никакво гласуване. как може да си хем българин хем турчин, хем българин хем македонец. Това е раздвояване на личността

34

Анонимен

преди 9 години

Аз предлагам - да лишим всеки който има двойно гражданство от право на глас. Така е в русия. какво е това двойно гражданство? или си българини - или не си?

33

Анонимен

преди 9 години

Кабинета Лизашки - "стани да седна"

32

Анонимен

преди 9 години

дойдоха Герб -2 и спряха да строят оградата, защото от ЕССР им казаха че България трябва да стане гето и те слушкат. Докато беше предният кабинет поне ограда строяхме - скъпа, не съпа - строяхме. сега като дойде бате ви Бойко нищо чудно и да я бутне, като му наредят от ЕССР. не виждате ли че този служебен кабинет само ревизии прави и отменя поръчки, нищо не е съградил.

31

безпартиен

преди 9 години

Що трябва следващия да решава?Ами вие за какво сте там?Само за заплати и рушвети?Поне предложете нещо и му дайте гласност докато сте на власт.

30

Егото на ...

преди 9 години

20 МЛН ЗА ИЗБОРИТЕ ИМА, А 7 МЛН ЗА ОГРАДА НЯМА?!

29

Безобразие

преди 9 години

Следващото правителство, по-следващото...докато страната се напълни с араби и ***, изпратени ни от Турция.

28

Анонимен

преди 9 години

А бе минирайте я тая граница най-после. Тежко миниране, мина до мина. Който иска да минава.

27

Гарван

преди 9 години

Обградете си парламента с тази ограда,защото ще имате наложителна нужда близката 1 година от нея...макар,че и тя няма да ви спаси!!!

26

Продажна сган

преди 9 години

Е, десните пак се ***. Те сигурно пак като Желю ще я разрушат току що изградената. Всички десни сте предатели на Българщината. Само плямпате, като онези от СКАТ, но напрактика нищо не са свършили. Народе, разбери най-после, че те предават десните. политически сили. Егати продажния министър.

25

муспи

преди 9 години

Народе, виж кво, понеже от друго не разбираш: - Ако убиваш евреи доходите ще ти растат! За ограда и дума няма да става, всеки дивак ще знае че го чака куршум в темето ако мине границата. Но диваците няма да поумнеят при присъствието на евреи!

24

муспи

преди 9 години

Ако не се избият евреите няма спиране на океана диваци! Ограда и да се строи ще бъде за да се плячкосат някакви нови пари, освен това ще е направена така че да улеснява преминаването на границата. Това се знае и е прието колегиално от султана, но и той прави театър за пред раята.

23

муспи

преди 9 години

На секретен Пленум БСП/ГЕРБ/ДПС е решено строителството на голяма ограда да е паролата че са готови да подарят България на турция за уговорения башрушвет. Султанът9 е одобрил тази тайна.

22

ГЕРБ

преди 9 години

До до 13Кой наричаш платен бе комунист. Спомни си кой беше против оградата -НИЕ ОТ ГЕРБ. Кой пръв поздрави г-н Борисов за спечелените европейски избори - Г-Н ЕРДОГАН. Кой пръв поздрави г-н Ердоган за спечелените президентски избори в Турция - Г-Н БОРИСОВ. Първо се научи да четеш, после ме наричай провокатор *** червена.

21

Анонимен

преди 9 години

ВОЙСКА СИ ТРЯБВА НЕ САМО ОГРАДА,ГРАНИЧНИ КУЧЕТА И ПАТРУЛИ,СТОЙ ЩЕ СТРЕЛЯМ,ОГРАДАТА САМА НЕ МОЙ НА ОПАЗИ,ТО ЗА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ТРЯБВА ОГРАДА

20

Анонимен

преди 9 години

Бакалов,а и всичките му колеги, нека оставят сериозните неща на следващото редовно правителство.Нека се съсредоточат в провеждането на нормални избори и движат само най-неотложни текущи въпроси от функционирането на държавата.Колкото повече време минава,толкова по-ясно става,че издишат и нищо особено и съществено не искат,не могат,и няма да направят.Само оправдания и опити да представят нещата по-зле отколкото са,каквато е заръката и кадрови промени които по-скоро влошават,отколкото подобряват ситуацията.Важното е да има екшън,макар и с подскоци на място.

19

Анонимен

преди 9 години

А, ааа, не може така, господа! Ами костенурките и зайчетата? Бат Бойко рече, никаква ограда, че още не си е изпълнил квотата по предишните договори, а и нови ще подписва!!!

18

****

преди 9 години

А за "*** събратя" каква мрежа да се измисли?

17

Evgeni

преди 9 години

Върнете от-ново гранична полиция идвам от-ново но с законите на Тато!