41

АТАКИСТ

преди 9 години

до 50Не знам, за Владимир, но Виталий Кличко беше звяр на ринга в силните си 30-35 годишна възраст. Никой не го надигра. Вярно има 2 загуби, но едната е заради отказване по време на мач заради болка в ръката, а втората беше срещу великият Ленъкс Луис 2003-та където Кличко го водеше по точки и се млатеха яко, но само кръвта от аркадата на Виталий принуди съдията да прекъсне мача. Виталий беше озверял и готов да убие ***. Ленъкс не можеше да повярва понеже беше съсипан, че прекратяват мача.

40

victimized

преди 9 години

Отдавна няма боксьори в тежка категория , като Железния Майк , или Холифийлд . Затова и Кличко се задържа толкова време . Симпатизирам на Кубрат поради ред причини , но съгласете се с мен , ако имаше възможност да се бие с Тайсън в добрите му години нямаше да има шанс просто ...

39

доброжелател

преди 9 години

И ние сме убедени че контузията на Кличко е измислена,Кубрат заслужава да го спука от бой!!!

38

Анонимен

преди 9 години

до 45Фен съм на Виталий Кличко, но не и на брат му! Единият и другият като характери са коренно различни. Виталий никога не би отказал мач! Виталий остана ненадигран(не победен по статистика)на ринга през цялата си кариера!Най-великият!

37

oxa

преди 9 години

До 44,не мога и не искам да споря,ти все пак си тренирал бокс,пък и ***ѝ си фен на Кличко.Сега се успокоѝ БЕ.

36

до 41

преди 9 години

Най-силният американец в момента е Крис Ареола. Ти знаеш ли че брат му на Владимир Кличко Виталий го спука от бой преди 3-4 години както беше на 40 в пенсионна възраст. Направо му е. а майката на 30 годишния Ареола! К'ви американци бе!

35

Анонимен

преди 9 години

до 41Хайде кажи ми едно име на американец който е най-силния за теб дето ще бие Кличко???? Чаклам бе!

34

Анонимен

преди 9 години

Кличко сигурно пак има сесия за някое гей списание и затова е отказал мача :)

33

кво име

преди 9 години

До 39,явно не си тренирал точно бокс,всички освен теб знаят,че Кличко си избира противниците а сега когато е принуден да играе срещу рисков противник със сигурност се започва една игра на нерви с измислени контузии и други подли номера.Има поне 10 американски боксьора,които могат да го смачкат но тоѝ никога няма да играе с тях защото го е страх от загуба.ДАНО Кубрат Пулев го смачка.

32

Анонимен

преди 9 години

Red Hot Chili Peppers - Can't StopВладимир Кличко излиза с тази песен на ринга! Просто смразява на фона на нея в първите си секунди всичко живо в публиката и на ринга!

31

Анонимен

преди 9 години

Аз не мога да ги разбера всички тия дето плямпат, че Кличко го е страх от нашия. Та ако го беше страх, дали щеше да е световен шампион вече 10 години и то непобеден? С кой не се би? Би ли се с най-свирепият звяр на Русия Поветкин? Би се! К'во се случи там? Поветкин с намачкана физиономия, а Владимир Кличко без даже драскотина по лицето си. Би ли се с най-коравият англичанин след великия Ленъкс Луис? Би се! К'во се случи- Хей бягаше като *** из ринга и прикляквашеза да отърве нокаута.

30

АТАКИСТ

преди 9 години

Няма такова хладнокръвие и едвам доловима усмивка у братята Кличко когато се гледат на пресконференцията с поредната си нахъсана жертва, която им се нахъсва със злоба насреща. Обаче ми направи впечатление, че Кубрат за разлика от всички ***, приема също с хладнокръвието на Кличко погледа му, когато застанаха един срещу друг и след това се виждаше, че се изпитваше и от единия и другия респект. Това значи, че нашият е готов за голямата битка която може да му предложи само Кличко.

29

OMG_Lucker

преди 9 години

До Анонимен (Номер 31):Тоя па, щял да праща Кобрата да бие някакви в "централата на Партията". Ало, г-н Анонимен баш ШЕФ и КОМАНДИР! Кой сте вие, извинете? Трябва да сте мега голяма мутра, с много кинти и влияние. Че и той можело да отиде да раздава шамари. Явно освен пари и власт, този същия е и много страшен и ако Кобрата се затрудни, тогава той видите ли, ще ги дооправи.*** някакъв. Задклавиатурна нинджа.

28

АТАКИСТ

преди 9 години

Оппааа, снимката мислех, че е на Владимир. Извинете ме.Даже не погледнах статията...то е ясно всичко.

27

Анонимен

преди 9 години

Като гледам нашия какъв *** е и дебелак, а украинецът е само мускулине бих заложил пари на нашия.Просто бизнес!

26

Анонимен

преди 9 години

Кличко се забавлява. Кличко не го е страх, просто си е *** по характер. Отложи мача за да дебалансира всичко у нашия, а той през това време да се натрои за срещата след 2-3 месеца.Кличко още един път е отказвал мач през кариерата си и то забележете: срещу Чисора, оная чеа дето бе пребита от Дейвид Хей след това, а Кличко след като отказа на Чисора прие да се бие с Хей- най-бързият и опасен боксьор при професионалистите. Знаем к'во се случи там...Кличко го направи смешен.

25

Анонимен

преди 9 години

от 32Та мисълта ми е , че Кличко му скрои гаден номер и сега ще започне да тренира здраво за да има мач в края на октомври или ноември месец когато е подготвен напълно за нашия.. Т'ва е!

24

Анонимен

преди 9 години

Кубрат ще сгази Кличко. Техния мач няма да е бой, а ще бъде набиване (набития ще е Кличко).Доста хора се опитват да хулят в чата Кубрат. Това са комунистическите платени драскачи с 50-те ника. Може след мача да пратим Кубрат малко да поизтупа праха и от техните гърбове.В централата на Партията ли сте господа? Да знам къде да го пратя след мача (може и аз да дойда).

23

.

преди 9 години

Досега не съм го чувал да говори празни приказки , така че има голяма вероятност това , което говори да е така , разбира се той самия може да греши , но не е невъзможно украинеца да върти номера , големи пари се въртят ... спорта вече не е спорт.

22

1

преди 9 години

До АнонименПо принцип тия круши дето отчитат точки си имат пиниз и ако знаеш къде да ги удариш може да изкараш 999 и без да ти е кой знае колко силен удара. Работил съм на такова и съм виждал и 60-65 килограмови да удрят 999... Не казвам, че тоя 'софиянец' не е просто парче де...