6

до 3

преди 9 години

Големия крадец?!Имаш предвид мустакатото джудже - шефа на Общинския съвет на Видин - другаря Пламен Трифонов! Ха,ха,ха, същия след интервюто по Нова вече е известен в града като другаря Давай следващия въпрос!

5

Анонимен

преди 9 години

Имаш предвид мустакатото джудже - шефа на Общинския съвет на Видин - другаря Пламен Трифонов! Ха,ха,ха след интервюто по Нова, известен вече като другаря Давай следващия въпрос!

4

Антикомунист

преди 9 години

Хайде сега го наречете Враг на народа и или го разстреляйте, както правехте след Девети, или го пратете да *** камъни в Белене!

3

arhar

преди 9 години

Сега и на Сергейчо Сталинишев трябва да му повдигнат едно обвинение за това, че не е извършвал контрол над подчинените си и е допуснал те да извършват финансови престъпления в особено големи размери ! А дали и Сергейчо и др. Кутев не са се облажили от тази далавера, а ?

2

Видинчанин

преди 9 години

Тоя е младия крадец. Стажанта. Дъртия, истинския крадец е още на свобода. И за него имаше предаване по Нова. С него кога ще се занимае ДАНС? Пак ли ще се отърве?И двамата ИМАТ партиен цвят и той е ЧЕРВЕН.

1

Анонимен

преди 9 години

Такива к..лета нямат партиен цвят, те са политически номади и се надушват с другите крадливи ***, а те са МНОГО! Затвор за тоя нагъл мошеник!