13

Анонимен

преди 9 години

Накарайте прятелката ви/приятеля ви да ви разпрати имели. Нека тя ви приема обажданията. Да ви насочи ден и час за интервю. Щом е такъв цербер вашия работодател, така с него.

12

Анонимен

преди 9 години

Никой работодател няма правото да спира подчинените си да си търсят нова работа.По твоята логика всички жени по бански са курвета.Не знам някой да си праща снимки по бански в cv.За манекени ли става въпрос?

11

Анонимен

преди 9 години

За голямо съжаление, на много места важи правилото, за което пише Лидия(3). Не разбирам защо я ругаете. Може да не е повсеместен закон, но почти навсякъде може да бъде посочен поне един такъв пример.Добавете още връзкарството и шуробаджанащината и ще получите 70-80% от причините, поради които нещата у нас не вървят!

10

BOSS

преди 9 години

До Лидияама ти си си оборотно ***....пусни ми CV-то си със снимка по бански (задължително), за да разгледам "квалификацията" ти и евентуалната ти кандидатура в нашата организация!

9

Лидия

преди 9 години

До Берил"Лидия аз съм той а не тя а ти пак си търсиш оправдания....Човек не трябва да жигосва съвестта си гледайки изгодата и оправдавайки се - нали оттук произтича злото."Извинявай, че те помислих за жена, но с това име .За да имаш такова детско мнение за реалния живот може би работиш в секта ."но аз не желая жените да се превръщат в ***"Не знам дали съобразяваш, но жените природата ги прави *** .Една жена, като реши да прави бебе спи с няколко мъже и живее с по-богатия .Такъв е ж

8

Анонимен

преди 9 години

Какви са тези работодатели,къде по този начин си контролират подчинените?Четат имели,съобщения?Навлизат твърде дълбоко в личния живот на своите подчинени.За да имат пълен контрол в един момент над живота им.Да ги използват на макс.Много лесни ставате за манипулиране.Внимателни с такъв шеф.Едно на ум,способен на какво ли не.С тази безработица,шефовете какви ли не ги измислят.

7

Берил

преди 9 години

веднъж отнето трудно се връща. Човек не трябва да позволява на пътищата на този свят да прекършат чуството за редно и нередно с което се ражда. Човек не трябва да жигосва съвестта си гледайки изгодата и оправдавайки се - нали оттук произтича злото. Щом не можеш да намериш достойна работа за 1000лв намери такава за по-малко, търпи малко лишения, но живей достойно.

6

Берил

преди 9 години

Лидия аз съм той а не тя а ти пак си търсиш оправдания на курварството ти. Да наистина необичайно и леко странно в нашето абсурдно настояще в което живеем, но аз не желая жените да се превръщат в ***. Това просто не е редно, ти сама се обричаш на морална деградация и се петниш защото си решила че това е начинът, така стават нещата. Внимавай каквото светът вземе - не връща, ценното с което човек се ражда - чуството за лично достойнство, това което го кара да чуства че всичко е възможно

5

Анонимен

преди 9 години

Пращате си cv.Ще ви се обадят за интервю.Чак такова криене не са нужни.Работодателя ви,ако е някой болен мозък и ви шпионира компюръра,нищи чудно и да ви чете имелите.Така няма си намерите работа.Това е целтта.И телефона да ви манипулира,съвсем няма да си намерите работа.Това е нарочно.Все едно сте невежа.За идеята,тормоза.Да ви е гадно,да се тормозите и самоизядете от притеснение.Не може просто така да го напуснете,той е вложил във вас цяло състояние,обучение,труд,не става не ви пуска.Години.

4

Лидия

преди 9 години

До Берил"Ей лидия що за долно и покварено мислене, да се продаваш за заплата що за безумие е това?"Мила, или още не си почнала работа или си от тези жени наднормените и не привлекателните . Повярвай ми, за заплата 1000 лв. се борят 1000 млади 25 годишни жени и почнеш ли да се правиш на " аз не съм такава", ще ти намерят 101 забележки и изхвръкваш при безработните .

3

Анонимен

преди 9 години

Проституци-та е най-древната и доходна работа.

2

Берил

преди 9 години

Ей лидия що за долно и покварено мислене, да се продаваш за заплата що за безумие е това? Човек трябва да има чест и самоуважение а не съществува като някакво подло, низше мислещо само за оцеляването и изгодата животно. Изкарвай си парите честно и ако са малко свий си разходите, но не изпадай в подобни унизителни оправдания на низости.

1

Лидия

преди 9 години

Където и да си намерите пари, не спите ли с когото трябва няма да ви дават добра заплата, да не говорим, че ще се намери по-млада да ви върши по-добре работата . Който се стиска, си стой без пари .