13

gaskain

преди 9 години

ama toi siderov bil lud nali ???

12

Анонимен

преди 9 години

За Шистов Газ трябва първо народа да бъде запознат с последствията, които има от това в САЩ (без манипулации - доказано е колко е пагубно това за народа) и след това да се пита този народ (отново без манипулации). Кои сте вие да решавате съдбата на народа?

11

Анонимен

преди 9 години

Много е мазен тоя Близашки. По-мазен дори от Плевела. Иначе и двамата са слуги на Мутрата, то се знае. Узурпираха властта без избори и се намърдаха в нея по пантофи през задния вход, докато платената журналистика и соросоидчетата ни занимаваха с Пеевски.

10

Анонимен

преди 9 години

Аз предлагам да се разшири мораториума и да се забрани добива на полезни изкопаеми . Така златото ще си остане тук и ще спрат двата Американски ТЕЦ а -ОБИРДЖИИ. А *** от минния сектор ***.

9

Анонимен

преди 9 години

На скоро видях статия как в Щатите е имало стотици случаи, където компаниите използват забранени отровни вещества при добива на шистов газ, отрови, за които по принцип се иска специално разрешение. И след това си променили документите, за да не могат инспекторите да забележат нарушението. Това ли искаме? Карциногенни вещества под високо налягане да се инжектират в Добруджа, за да се добива газ? Ако това искат хората, нека им... но аз не мисля, че сме толкова зле!

8

Народен

преди 9 години

САЩ и техните *** се активизираха у нас. Първо - далаверата с Уестингхауз, сега - шистовия газ. В мътна вода, риба се лови ! Използвайки умело войната в Украйна, днес същите, искат да ни пробутат отново още една идиотщина, с която ще унищожим, от раз, цялата Добруджа и ще нанесем непоправими и вечни щети на екологията, застрашавайки бъдещето на цели генерации. Нека ибрикчиите да излязат с имената си и колко са получили от американците, предлагайки им, услужливо, задните си части.

7

Анонимен

преди 9 години

Полека полека,почва промиването на мозъци ,ама не познахте :))

6

Анонимен

преди 9 години

Минния сектор е продажен, но ковашки е наше момче

5

Анонимен

преди 9 години

Продажният минен сектор да заминава в Африка и там да иска проучвания за шистов газ ! Ние тук си имаме деца и мислим за тях ! Даже в Украйна където почнаха преди 2-3 години да "проучват" ,навсякъде хората реват и е катастрофа с водата им !

4

Анонимен

преди 9 години

Голяма глупост е да се забранява проучване за шистов газ

3

zeus

преди 9 години

И какво, ако не падне ЦРУ ще ни спретне една "революция" като в Украйна ли?

2

Анонимен

преди 9 години

Цоцорков, цоцорков, стига цица бе. Остави нещо и за следващите поколения.

1

Ивайло

преди 9 години

А стига ве